kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bana büyük ikramiye çıksa HEPİNİZİ DAĞA KALDIRIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bana çıkarsa sly ile avrupayı gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 TEKLİFE VARIM DEDİ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5-6 kişiye bölünür para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bence 2 kişiye falan çıkacak böyle benle burto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet benim de içime öyle doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yine devretçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 allah bereket versin ne diyelim o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bir güzel yelkenli almama yetsin başka birşey istemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 devrederse kermite çıksın tek dileğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yok ben mutluyum böyle bana bi 70 milyar çıksa aslında lazım borcum var o yüzden onu ödiycem başkada bişi istemem para adamı değiştirir gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 saat kaçta yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 burda da new york mega pot bilmem ne over $200 million oldu, ama iste bi suru tax max kesilir ondan gene gerci eline 120 120 milyon dollar gecer o da fena degil hani =) 30 trilyon da iyimis bu sanirim 30 milyon olcak yeni parayla cunku yeni parayla 30 trilyonsa dunyayi satin alirsin o paraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: yok ben mutluyum böyle bana bi 70 milyar çıksa aslında lazım borcum var o yüzden onu ödiycem başkada bişi istemem para adamı değiştirir gerek yok su lafa da uyuz olurum, para neden adami degistirsin, o adam ayif karakterliyse degisir zaten firsat ariyordur degismeye, para o firsati verir. ciksin valla, hem de tek kisiye tam ciksin, ben oynasam bana ciksin derdim de oynamadim hic =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 beni değiştirir kardeş o para çıksın bana ben pek hayırlı işler yapmam onda diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben de yapmam da bu beni değiştereceği anlamına gelmez. içimde uyanmayı bekleyen canavar ortaya çıkmış olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 napican parayla hayirsiz, otur koy bankaya ye faizini kizlarla iste cik dolas dunyayi daha napican, breaking bad mi yasiycan bi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 imkb ye sokup sokup çıkarcan parayı aslında. gid gel olacak hep. gerçi mebla az bişey olmaz bu parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Spiegel said: napican parayla hayirsiz, otur koy bankaya ye faizini kizlarla iste cik dolas dunyayi daha napican, breaking bad mi yasiycan bi anda? onları sen yap işte ne güzel asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tr de galiba o verilen rakam net aldığın para diye biliyorum ben, vergisi, kdvsi, orduya şu kadar, trt ye bu kadar kısmı toplam paradan zaten çıkarılmış olması lazım toplam gelirden. ama emin değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gelir vergisi alıyolar. gelir vergisi olmayabilir de bişey alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ne zaman çekiliyor abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Fede karı kıza yatırır parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 alakası yok. karı kıza para yatırmış adam değilim. tek kuruş para yatırmadım hayatımda. hatta kardayım diyebilirim fsdfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Pardon abi, kamyona yatırıodun di mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar