Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 facebook Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Already posted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Steve said: Already posted. Turkcemize sahip cıkalım... acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 acilmi$ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 oha, sokak oyunlarinin bittigi, obez, gotunden beynine yag dolu veletlerin olusmasindaki milat nokta bu reklam olsa gerek. Dipnot: Tepkim teknolojiye atariye vs. degil, reklamdaki herkesin disardaki hobilerini birakip atariye cagrilmasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 oğlum kandırıyolar lan 10 değişik var ondan sonrakiler aynı oyunların farklı renktekileri falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Hehe o efsanedir zaten Gameboy'da da vardı o koca koca kasetler vardı taşardı gameboydan 1 in 9999 derdi 1-10 arası on tane saçma sapan oyun olurdu...1.nin ismini batman olurdu mesela 11. superman olurdu bu sefer aynı oyun direk,kaldı ki ikisininde ne batman le ne de supermen le bir alakası vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 insanlari asosyallige itmis bu reklam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Early PC, commodore, amiga vs oyamaktan disari cikmayip, hayatinda mahalle maci yapmamis zihniyet dusunsun, ilkokul donusu cingeneboyz vs mahalleboyz futbol maci yapip, ustune eve donup dus alip yatmadan once 2-3 el doom atmanin zevki de ayriydi ama ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Güzel aletlerdi nitekim, şimdiki gibi asosyalliğe itmiyordu insanları. En azından 4 kişi falan birlikte oynayabiliyordun aynı evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 adamlar 1000in1 derler kazıklarlarrı beni... ilk sayfada 10 oyun olur... devamında aynı oyunlar ama deişik bölümler olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ama genelde farklı oluyordu her oyun. Mesela ben Mario G oynamayı seviyordum. Yaratıklar ısırınca küçülmüyordu eğer çiçek almışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 zlorwf said: Ama genelde farklı oluyordu her oyun. Mesela ben Mario G oynamayı seviyordum. Yaratıklar ısırınca küçülmüyordu eğer çiçek almışsa. ez mode olm o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar