Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yarın çok önemli birgün. Çok heycanlıyım, kımıl kımıl böyle içim. sonunda oldu galba :] wow goldlarımı bile hayrına dagıtacak kadar mutluyum. daaaaaaaaaayt heheeeeeeeeeeyt. :)-D
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yerli malı yurdun malı abi. ne rusu (:D
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 dünyayı hormonlarımız döndürüyor ya, ne acıklı aslında.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 trolleseniz de neşem bozulmaz lay lay.(:D
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kermit gel. kütür kütür de sana bırakıyorum onu
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 adamdaki mutluluğa bak enteresan bir durum
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 fizik bile dinlemiyo derken kuantum adına dur desem durmuycak mı yani. bi an bile olsa?
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gölgelerin gücü adına desen belki bi durur düşünür
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bence kütür kütür. kermiti bekledim gelmedi yapacak bişey yok
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 TROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLLTROLL
Öne çıkan mesajlar