Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klişeler

barasar

Öne çıkan mesajlar

dedektif filmlerinde
siz bi bok anlamamışken dedektif olayı filmin sonlarına doğru çözer,bıdı bıdı anlatır,sizse ekrana bakarsınız mal mal nası ya diye

çoğu sherlock holmes filmi de böyledir ;)[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'"
Sosyal ağlarda paylaş

kötü adam ille ki esas oğlanı tutsak eder, abuk gubuk bir şekilde ölümün eşğine getirmişken planlarını anlatmaya koyulur. ya ölüme terkeder ki abuk bir şekilde ille kurtulur esas oğlan kendi başına, ya da uzun uzadıya anlatırken esas oğlan bir açığını bulup haklayıverir kötü adamı..

fakat ess iğrenç olan birşey varsa literatüre 'stormtrooper effect' olarak geçen olaydır. (gerçekten var böyle bişi bilmeyenler için söyleyeyim) nasıl 5 tane stormtrooper (bunlar fett'in klonları hem de) daracık bir koridorda han solo'yu vuramıyorsa esas oğlan neo gibi mermilerden kaçamadığı halde makineli tüfeklerle ateş eden kötüler ordusu isabet ettiremez, kurşun bacağını dahi sıyırmaz kahramanın. ancak esas oğlanın yavuklusu ilk defa eline silah aldığı halde üstüste vurur düşmanları ıskalamadan..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bi klişe değil de gerçekten izleyebilenlerin her hatırladıklarında gülebilecekleri bir olay. (Sam Stormtrooper deyince geldi aklıma)
Obi-Wan Princess Leia'yı kurtarmaya götürdüğünde tayfayı (Luke, Han Solo, Chewbacca, R2D2,C3PO) Han Solo yine o dar koridorda üstüne doğru gelen bir tabur stormtrooper'ın üstüne bağırarak gider. Ve bütün tabur ellerindeki laser silahlarına rağmen kaçar.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 18 Mayıs 2004 02:43 tarihinde demiş ki:
Hitchcock filmlerinde görüp görebileceğin her şey birer klişedir.

Bir de trailer klişesi vardır. Tok ve güçlü bir ses bağırır:
Vaan Meeeen
İste o filmlere gitmemek gitsekde bir şey beklemememiz gerekliliği vardır.

ghald prdn ama spiderman 2'ye de gitmicen yani? :]

p.s: boccob haklı fett in klonları zmnında ne han solo su?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

eh o stormtrooper'ları çiftçilerden mi seçiyorlar milyarlarca? ilk episodelardaki clone'lara ne oldu?

hem clone olmasa bile bir askerin o silahla 10 metreden isabet ettirememesi ne demek yahu? jedi değil ki karşısındaki saber'la savuştursun..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 18 Mayıs 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
ghald prdn ama spiderman 2'ye de gitmicen yani? :]

Yapcak daha iyi bir işim oladığı bir gün arkadaşların bir Spider Man 2 gibi bir planları olması dışında açıkcası gitmeyi düşünmüyorum. 1. de ağzımın payını aldım bana bayagı bir yeter o. Gerçi reklamnından belliydi gebermiştik ilk trailerini seyrettiğimizde. Hatta halen esprisi geçer aramızda.
Sosyal ağlarda paylaş

-alo sen kimsin ?
-kadir
-hangi kadir ?
-DELİ KADİR ULEN

ehe klişe değil pek ama 100 kere çıksa 100 kere gülerim yani[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük Emrah kendi gibi bi sokak çocuğuyla karşılaşır ve..

-Açmısın

-Açım

-Bende açım[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

emrah uzun yıllar sonra eve döner. ablası or.pu olmuş , amcası annesinin ırzına geçmiştir kapıyı acar ve amcası ile annesini yatakta görür.

emrah -benim anam yok, hele senin gibi anam hiç yok.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...