aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 belli lan iste, kic fenere dogru verilince karsinda ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Spiegel said: yıldo baggins said: Fenerbahçe son birkaç yılın en iyi futbolunu oynadı. 2.yarı muazzamdı. Ispanya Milli Takımı kıvamı yakaladık. dikkat edin de sizin de balon patlamasin iki hafta sonra =) hemen ispanya milli takimi havalarina gerek yok iki mac sivasi yendiniz diye Sizinki patladı heralde? Kusura bakmada bu mesajda seni bu kadar geren ne oldu? Bu maçta Ispanya Milli Takımı gibi oynadık gayet evet yani de balon falan ne alaka? Mesajımda Fenerbahçe son yıllardaki en iyi futbolunu oynadı dedim, evet aynen de öyle. Sana giren? Fenerbahçe bu maç aynen Ispanya Milli Takımının oynadığı gibi oynadı dedim. Hızlı pas. Isabetli ama seri pas. Evet aynen de öyle. Sana giren? Bu mesajda sana bu kadar giren çıkan ne buldun pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 keşke her maç sivas, gs ve bjk ile olsa. Çok güzel top oynadık. Alex istekli olunca Fenerbahçe inanılmaz top oynuyor. Epi topu ligde 13 gol yemiş bi takıma iki maçta 7 gol atmak kolay değil. Eğer bu hırs ve istek devam ederse kupayı bilemem ama lig bizim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Loli-pop said: PZero said: balon helal olsun senin gibi doğruları söyleyen dobra dobra yorumlar yapan kaç kişi kaldı şu patide . gayet güzel yorumlamışsın maçı gene. bende skor vereyim sivas 4-2 alır balon said: Sivas yine hoplatır . süpersiniz..., Geçen maç da hoplattı sivas feneri , bu maçta 1 kez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yıldo baggins said: Spiegel said: yıldo baggins said: Fenerbahçe son birkaç yılın en iyi futbolunu oynadı. 2.yarı muazzamdı. Ispanya Milli Takımı kıvamı yakaladık. dikkat edin de sizin de balon patlamasin iki hafta sonra =) hemen ispanya milli takimi havalarina gerek yok iki mac sivasi yendiniz diye Sizinki patladı heralde? Kusura bakmada bu mesajda seni bu kadar geren ne oldu? Bu maçta Ispanya Milli Takımı gibi oynadık gayet evet yani de balon falan ne alaka? Mesajımda Fenerbahçe son yıllardaki en iyi futbolunu oynadı dedim, evet aynen de öyle. Sana giren? Fenerbahçe bu maç aynen Ispanya Milli Takımının oynadığı gibi oynadı dedim. Hızlı pas. Isabetli ama seri pas. Evet aynen de öyle. Sana giren? Bu mesajda sana bu kadar giren çıkan ne buldun pardon? Ne çok girme çıkma kullanmışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 balon said: Geçen maç da hoplattı sivas feneri , bu maçta 1 kez . Kıvırmaya gel eheheh, süper eğlendim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 NASIL KOYDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Baggio said: balon said: Geçen maç da hoplattı sivas feneri , bu maçta 1 kez . Kıvırmaya gel eheheh, süper eğlendim lan. çoluk çocuğa can feda olm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ah canım yesinler :p Üçüncü maç da yazarsın bakalım, tutar belki bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 3-1 bitmiş valla iyi oluyo beşiktaşlıyım ama sivasın balonu az sönsün ya biraz götleri havada geziyolardı son zamanlar böyle ben zaten fener çıksın beşiktaş fener finali olsun isterim zevkli oluyo hep çünki maçlar. bi heyecan oluyo geçen sene g.birliği kayseri çıktıda finale noldu penaltı atıştılar sabaha kadar askdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sivasın diğer maçlarını izlemedim ama öyle çok iyi bir takım havaları yok vasatı aşan oyunlarını göremedim. bu arada 58. saniyede topla alakasız şekilde alexin ayağına basan ve 2. yarının 1. dakikasında yine alexin kaval kemiğine vuran arkadaşların annelerine selam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Baggio said: Ah canım yesinler :p Üçüncü maç da yazarsın bakalım, tutar belki bu sefer. olum hep tuttu hangi dünyadasın sen , adamlar size golleri koydu beni ilgilendiren o. Gs maçına kadar yazıcam , gs maçında hoplatma dışında bir terim kullanocam. Çünkü o maç hoplatma kavramının da dışında olucak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ABİ BEN YÜREK HOPLATTI DEMEK İSTEMİŞTİM SÜPER MAÇTI YA ONDAN EHE. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 balon sütten erken mi kesildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu balon, uçan balon. basmışlar içine havayı salmışlar ortalığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar