Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 fenerin 2. gol klasik fener golu :) ama denizin golu güzeldi.herkezten beklerdim ondan beklemezdim evet ligtv spikerleri de hepsi fenerli.fener gol atınca sesleri kısılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şahane gol attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 radyo dedim ben. 3 oldu deivid attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gooooolllllllllllll 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 DEİİVİİOAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sivasta frikik takımı olmuiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 5 olsun ugursuz sivas, feneri bile destekletti bana bu takım icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 fener finalde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bilicanın gol fenaydı.sora ki frikiki volkan baya iyi çıakrdı @bitch: de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 güzel top oynadık, güzel maç oldu. deniz o golü nasıl attı inanamadım hala eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bLackcha0s said: sivas yine yattı ahah yazık ya şu bjk lılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 güiza da iyiydi oyuna girdikten sonra. 2 asist yaptı herif de gol yok hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 PZero said: balon helal olsun senin gibi doğruları söyleyen dobra dobra yorumlar yapan kaç kişi kaldı şu patide . gayet güzel yorumlamışsın maçı gene. bende skor vereyim sivas 4-2 alır balon said: Sivas yine hoplatır . süpersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: radyo dedim ben. 3 oldu deivid attı. ligradyodan dinliyorsundur çünkü orası direk tv spikeri sesi. bende dikkat ettim ona. bilica susturdu spikeri.. Bu arada bilimum forum ahalisi, Pzero ya ne cevap veriyorsunuz hala ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 lig radyodan dinlemiodum. radyosporta dinledim. ligradyo maçı vermedi. kupa maçlarını vermiolar. ayrıca aynı spikerde anlatmıyor maçları radyoda. fb - gs maçından sonra ümit aktan'a fenerli damgası vurulmuştu. bu derece tarafsızlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o diil de hala güvenemiyorum ben takıma, kayseriyi deplasmanda yenerlerse eğer şampiyonluğa inanmaya hazırım ben de, sadece kadıköyle olmuyor işte, anlaması lazım oyuncuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Fenerbahçe son birkaç yılın en iyi futbolunu oynadı. 2.yarı muazzamdı. Ispanya Milli Takımı kıvamı yakaladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 itina ile balon patlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ulan eve geldim maçı açtım 4 gol birden oldu aynısı haftasonu olmuştu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 her maçtan sonra klasik bir laf söyleniyor, fenerbahçe son birkaç yılın en iyi futbolunu oynaddı, fenerbahçe bu sezonun en iyi futbolunu oynadı. ya gerçekten kötü bir takım olarak görüp her maçı bir öncekilerin üstünde görüyoruz ya da futboldan anlamıyoruz. her kazanılan maç itinayla aynı şey söylenmezki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yıldo baggins said: Fenerbahçe son birkaç yılın en iyi futbolunu oynadı. 2.yarı muazzamdı. Ispanya Milli Takımı kıvamı yakaladık. dikkat edin de sizin de balon patlamasin iki hafta sonra =) hemen ispanya milli takimi havalarina gerek yok iki mac sivasi yendiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yok yok o balonlar teker teker ellerde patlıcak, bizde değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 haftya kayseride görmek isteriz feneri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Üç maçın hiçbirinde yenemediğiniz Sivas'ı 2 maç üstüste yenmek yaramamış herhalde ki başkalarından medet ummaya başlamışsınız. Turu geçsek BJK'ye döneceksiniz hemen. Kıbleniz belli değil valla, utanma zaten yok alıştık da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar