madcow Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Merhabalar, Uzun süredir kendime bir mouse pad alacağım lakin bir türlü istediğim ölçülerde bir şey bulamadım. Ölçüye yakın bir şey bulduysam da çok pahalıydı diye almadım. Aradığım boyut 40cmx25cm, renk düz siyah. Fiyat olarak mümkün olduğunca ucuz bir şey arıyorum, yani 80 ytl gidip vermek istemiyorum bir mouse pad'e. Netten ya da İstanbul'da nereden böyle bir mouse pad edinebilirim. İstenilen boyutlarda mouse pad yapan yerler falan var mıdır, varsa nerelerdedir? Çok teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 80ytl lik mousepad de neler var ? sürttükçe orgazm mı oluyorsun. biri koyabilir mi ? ben silikonlu padlerden alıcam mouseum şimdiki pad yüzünden hep kaçıyor.Sonra dotada ölünce kötü oynuyor oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 A4Tech in X7 gaming mouse pad i sanırım istedigin şeyleri karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 80 lik padde surttugunu hissetmeden orgazm oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 geçende paraya kıyıp X7 gaming pad aldım, 27 kaat girdi. ama değer yani teflonumsu bir malzemeden, çift taraflı ve çok geniş gral bi pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bende de var x7 gaming paddan. baya da ii. parasına göre tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bana aslında öle bişey lazımki; şuramız acımasın. uzun FPS maratonlarından sonra benim burdaki kemiğim ağrımaya başlıyor. hem orayı acıtmasın hemde aksın kaysın gitsin mouse'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Xenocide said: şuramız acımasın. benimde oram sepsert oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 mouse pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oranızın acıması mouse padle degil mouseunuzla ilgili olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya da mouse u nasil tuttugunuzla da ilgili olabilir. bu bilek koruma sungerlerinden alacaksiniz ya da hazir bilekli padlerden bakacaksiniz. Hentai pad'de shooter oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben A4tech X7 pad'ten kullanıyorum çok memnunum. 34 tl ye media mrkt'ten almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Cuce said: oranızın acıması mouse padle degil mouseunuzla ilgili olabilir mouse'um G9 vallahi gayet konforlu zaten mouse'u tutarken o nokta padin üstünde duruyor mouse'un biyerine temas etmiyor yani. ayrıca pad dediğim şey siyah renkli dosya kabı :) güzel gidiyo ama üstünde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar