Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Torch Bearer, Fire Spec, birkaç tane de artifact, Hard AI, zevkli oluo ego tatmini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 AI Rook'u beceremiyor, ekmek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wirliebenautos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Harika bir oyun tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 2009 oyununu 2013te keşfetmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 olabiliyor abi öyle durumlar ? her oyunu o sene keşfetmiyoruz ki. ya da bir ara alıp oynarım diyorsun seneler sonra oynuyorsun. ben balonlu arkadaşı destekliyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 vayyy bugunleri de mi görecektik... balonlular destekleniyor madalyalılar dışlanıyor. ülkede ki değişim rüzgarı pati'yi de vurmuş.. çok yazık.. bu arada balonlu arkadaşım eve yeni internet bağlattın galiba hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ooo super oldu, valla unutmustum :) ilac gibi geldi, simdi ucuza da bulunur :D edit: Çıkış Tarihi: 14 Aralık 2011, steam'da 7.99! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 en son mağara adamlı benzer bir oyun yaptılar, kickstarterda patladı. düzgün birşeye benziyordu ama yepyeni birşey yaptık diye sundular (ki külliyen yalan) ve çok para istediydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abzürd para istediler ona. ki baya cacık bişeydi acıkcası. supreme commander 1 dısında düzgün oyun yapmadılar ki, batsınlar nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar