senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ev arkımla birlite online oyun arıyoruz. Ama mmo olsun istemiyoruz sanırsam, yani böyle git adamı kas itemi kas tarzı şeylere gelemiyorum. Direk oyuna dalabileceğimiz bişiler arıyoruz. benim kafamda team fortress 2 var, left 4 dead oynadık bi miktar, çok sarmaz o oyun 1 haftada sıkılırız. cod4ü 5i zamanında çok oynadık onlarda olmaz, pes fln zaten ps3 alırız. dow2' için yine millet bayar diyor. Varmı önerebileceğiniz değişik bir alternatif, bünyeyi biraz saracak bir oyun.
pronoit Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 warhammer oynayın işte yanyana güzel olur
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 DoW2 bayar? Aman diyim, bağımlılık derecesinde sarıyor multisi şiddetle tavsiye ederim, özellikle adrenalini inanılmaz yüksek bir oyun.
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi dotadır soldattır cs dir codtur wowdur bunları oynadık zaten. Böyle başka bişiler bakioz.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 senko said: abi dotadır soldattır cs dir codtur wowdur bunları oynadık zaten. Böyle başka bişiler bakioz. rune deneyin
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Dow 2 çok güzel bence, hele 3 kişilik gurubunuz varsa ezip durursunuz rakipleri.
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 OogahBoogah said: sosyal hayat ? o oyunu hiç beceremiyorum malesef :( friendlist'im 0 hemide.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tum oyunlari oynamissiniz bi o kalmis bence onu kasin dogru takim arkadaslariyla cok eglenceli oluyo tek kotu yani save yok oldunmu bitiyo
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben sosyal hayat oyununu bitirdim, baska oyunlar ariyorum artik, iyi olmus boyle bir basligin acilmasi kanimca.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 TF2 kesinlikle=) bi de şu sandmani alabilsem iyi olcak.
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tf2 sarmadı ya l4d güzel yada quakelive harika
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Diablo türü bir online oynanabilecek oyun var mı acaba?
pronoit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 OogahBoogah said: tum oyunlari oynamissiniz bi o kalmis bence onu kasin dogru takim arkadaslariyla cok eglenceli oluyo tek kotu yani save yok oldunmu bitiyo bu akilla hayatta kalindiğina göre kolpadir o oyun. adam oyun isterim demiş sosyalleş demişsin ilginç
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 OogahBoogah said: tum oyunlari oynamissiniz bi o kalmis bence onu kasin dogru takim arkadaslariyla cok eglenceli oluyo tek kotu yani save yok oldunmu bitiyo adam oyun istemiş, hangi kısmını anlamadın?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 illa bi sosyelleşme geyiği çevrilir bu tarz topiclerde Fazla yüklenmeyin arkadaşa.
Öne çıkan mesajlar