Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Gerek hırsızlıkta gerek cinayette ve benzeri suçlarda cezaların caydırıcılığının az olmasından dolayı suçlular değil her gün masumlar cezalandırılıyor. Diyelim bir gecede 100 hırsızlık vakası oluyor, ortaya 100x zarar çıkıyorsa ve insanların o kadar emeği haksız bir şekilde ellerinden gidiyorsa bunun karşılığında 1x ceza görmüyordur suçlular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/_np/7087/7477087.jpg buymus kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 said: 18 yaşındaki kızın parçalanmış vücudu gitar kılıfına, başı da poşetin içine konulup çöpe atıldı! Etiler Nispetiye Caddesi'nde bir çöp konteynerinin içinde başı ve kolları kesilmiş 18 yaşında bir kızın cesedi bulundu. Genç kızın parçalanmış vücudunu gitar kılıfında, kesilen başını da bir poşetin içinde bulan polis, konteyneri bir çekiciye yükleyerek Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Polis kimliğini belirlediği öldürülen M.K.'nin ailesine ulaşmaya çalışırken, katil ya da katillerin yakalanması için çalışma başlattı. Etiler Nispetiye Caddesi Dilek Yıldızı Sokak'ta saat 20.00 sıralarında çöp konteynerini karıştıran kağıt toplayıcılar, çöpe atılmış gitar kılıfının içinde bir genç kızın cesediyle karşılaştı. Kağıt toplayıcıların polise haber vermesi üzerine saat 20.00 sıralarında olay yerine gelen Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemede gitar kılıfında kolları kesilmiş genç kızın vücudunu, konteynerin içinde de poşete konulmuş kesik bir baş buldu. ÇEKİCİYE KONULARAK ESKORTLA EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ Konteynerin içinde ayrıca 1991 doğumlu M.K.'nin kimliğini bulan Olay Yeri İnceleme ekipleri, cesedin sıcak olduğunu cinayetin saat 19.00'a işlenmiş olabileceğini belirledi. Sarışın olduğu anlaşılan genç kızın cesedinin bulunduğu konteyner bir çekiciye yüklenerek eskort eşliğinde Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkına götürüldü. bunlara türkçeyi kim öğretiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 basın tayfası nedense genelde pek parlak olmuyor. neyse ki diğer dallardan aldıkları uzmanlar ile bu sıkıntıyı bir nebze kapatıyorlar. cinayet vahşi. bu biraz sınırı geçmek gibi duracak şimdi. standart "lam! katilleri öldürün!" dışında durabilir. cinayete sebep nedir? kızın payı nedir? olay nedir? bu gibi şeyleri merak ediyorum aslında. ok yapan adam/lar (ben bahsimi iki kişi falan çıkar şimdi bunlar diye yatırıyorum) katil. en azından şimdi katil olmuş oldular. ama sokaktan geçen bi adamı seçip öldürmediklerini düşünüyorum. burada tek önemli detay öne çıkıyor. cinayet motifi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 toplumsal şiddet filan değil bu. her ülkede olan bişey. piskolojik rahatsızlığı olan insanlardan kaynaklanıyor. bizim nüfus fazla olduğu için, bizde biraz çok oluyo ama. şimdi katile ne yapılacak onu bilemem de, bunun bi daha olmasını engellemenin bi yolu yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 @Phyxantar çok büyük ihtimalle o haberleri stajerler geçiriyor oraya. haliyle gerzek gerzek hatalarla karşılaşıyoruz sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 OogahBoogah said: http://www.hurriyet.com.tr/_np/7087/7477087.jpg buymus kiz said: Sarışın olduğu anlaşılan genç kızın... ? yine de resim koymayın yau, kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çok yakın bir arkadaşımın arkadaşıymış ya kız :S çok iyi bir kızmış hatta. sevgilisi yüzünden öldürmüşler sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sevgili yüzünden kafa kesmek pek sağlıklı değilmiş ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya tam bilmiyorum sevgilsi istanbluenun bişisiymiş para istemişler sanırım bu çocuktan sevgiline bişi yaparız demişler oda bana dokunmayın naparsanız yapın demiş falan filan böyle anlattılar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Cumartesi günü doğun gününe gidicektik.Şaka gibi geliyo hala,ailesini gördüm kardeşi enveri hiç biri tam olarak birşey anlamış değil.. Son duydugum tabi ne kadar doğru bilmiyorum birlikte oldugu çocugun bir alacak meselesinden dolayı göz korkutma amacıyla yapıldı olay..Cocuk istanbulue votkanın sahibinin oğlu bu arada.. Münevver bizim deyimmizle mümü melek gibi bi kızdı uyuşturucu falan filan asla işi olmazdı sigara içmez alkolde 1 bardaktan fazla içmezdi.Cıktığı cocuk şuana kadar ilk.. yani ne bileyim inanasım gelmiyor hala garip.. Bu arada kardeşi enverde nadirde olsa foruma girip okur eder bilginiz olsun gerçi bu ara hiç giriceğini zannetmem oda ayrıda.. Başımız sağolsun ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 of cok feciymis, tüylerim ürperdi okurken. nası bi vahsettir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 çüş be. çüş yani bu kadar mı mafya var çüş çüş çüş. abi işte insan diiliz. hukuk devleti filan da diil nası böle bişi olabilir allahım yarabbi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 habertürk said: Etiler'de çöp konteynerine başı kesilmiş cesedi bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un kimliğini belirleyen polis, hemen harekete geçti. Önce genç kızın Şişli'de oturan ailesini bulan Cinayet Masası dedektifleri, Münevver Karabulut'un erkek arkadaşıyla buluştuğunu öğrenince C.G.'nin Bahçeşehir'de ailesiyle oturduğu eve baskın düzenledi. EVDE VE ANNENİN GİYSİSİNDE KAN İZLERİ Yapılan incelemede, evin birçok yerinde kan izlerine rastlandı. Temizlenmiş olmasına rağmen cihazlarıyla kan lekelerini tespit eden polis, C.G.'nin annesinin giysilerinde de kan lekeleri buldu. Evden alınan kan lekesi örnekleri ile annenin giysileri incelenmek üzere polis kriminal laboratuvarına götürüldü. Polis, işadamı A.G ile eşini M.G.'yi gözaltına aldı. TESTERE İNCELENİYOR Evde bulunan bir testerenin de olayda kullanılmış olabileceğini düşünen polis, testereyi de laboratuvara götürdü. Genç kızın kesik başının gitar kılıfına, vücudunun da bir valize konulduğunu tespit eden polis, Münevver Karabulut'un bıçakla öldürüldükten sonra testere ile boğazının kesildiğini belirledi. Evin şoförü ile C.G.'nin, Etiler'deki çöp konteynerine cesedi attıkları, sonra da olay yerinden ayrıldıkları iddiası üzerinde duran polis, C.G.'nin yanındaki kişinin babası olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor. GÖRGÜ TANIKLARI C.G.'Yİ FOTOĞRAFTAN TEŞHİS ETTİ Bu arada polisin, genç kızın erkek arkadaşı C.G. ile çektirdiği fotoğrafları görgü tanıklarına gösterdiği, görgü tanıklarının da gitar kılıfını ve valizi çöp konteynerine atan kişilerden birinin C.G. olduğunu söyledikleri öğrenildi. Araştırmalarını sürdüren polis yetkilileri, katil zanlısının yakalanmasının an meselesi olduğunu belirtti. İKİ KİŞİ GÖZALTINDA Akşam saatlerinde iki kişi daha gözaltına alındı. Elleri kelepçeli olarak Gayrettepe Asayiş Şubesi'ne getirilen iki şüphelinin, öldürülen genç kızın erkek arkadaşı C.G.'nin arkadaşları olduğu öğrenildi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor. FACEBOOK'TA SAYFA Arkadaşları, genç kızın anısına facebook'tan sayfa açtı. Yazdıkları mesajlarda genç kızın hunharca öldürülmesine isyan eden arkadaşları katile lanet yağdırdı. Genç kızın fotoğrafını da sayfaya koyan arkadaşlarının bazı mesajları şöyle: "Güzel gülüşlüm benim. Mekanın cennet olsun. Bunu yapanların yanına kalmaz umarım. Senden ne istediler, nasıl elleri titremedi, sana nasıl dokunup da kıydılar bilemiyorum. Aklımızda hep cıvıl cıvıl gülüşün olacak. Seni hiç unutmayacağız. " "Bunu yapanın da başına aynı şey gelir inşallah. Pislikler günahsız birinden ne istediler?" "Bunu yapan insan olamaz. İnsallah yaptığının karşılığını bulur. Allah'ından bulsun şerefsiz." "Lanet olsun. Bunu yapan şerefsiz ya da şerefsizler yakalandıklarında ölmek için Allah'a yalvarsın." BOLU'DA TOPRAĞA VERİLDİ Cenazenin akşam saatlerinde Kayabaşı Köyü'ne getirilmesiyle genç kızın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Münevver Karabulut'un ağabeyinin evinin karşısında bulunan bir bahçede cenaze namazı kılınan Münevver Karabulut, köy mezarlığında toprağa verildi. Aile gazetecilerin mezarlıktan görüntü almasına izin vermedi. elemanın babası burgaz rakı'nın falan sahibiymiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 niye cg filan diyolar ki versinler ismi direk 18 üstü olunca verebiliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 vereyim o zaman seni mi kıracam cem garipoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://www.garipoglu.com.tr/www/US/Main.asp edit: bunlar mı işadamı dedikleri? yanlış insanı boşu boşuna suçlamayalım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Jadelith said: iyide adam gibi naaşını bile kaldıramıyosun; o beyaz çarşafa (adı neydi ya) sarmak için tek parça olması lazım. yani bulurlar herhal bi yolunu da, öldüreceksen bari düzgün öldür. bide aile için de çok daha kötü; bilmiyolar işkence çekerek mi öldürüldü yoksa öldükten sonra mı oldu olay. yani şöyle düşün. bir tanıdığın allah korusun ölse, tek kurşundan mı ölmüş olmasını tercih edersin yoksa parça parça çöp torbasında bulunmasını mı. ölmesin daha iyi tabii ama adam gibi cenaze töreni yapıp uğurlayabilmek de önemli yani. Bildiğim kadarıyla vucudunun herhangi bir uzvu kopan naaşları aileye teslim etmeden önce cerrahi işlemle dikiyolar. Bu nası bir vahşettir ya kardesimizi ablamızı biyere yanlız gönderemez olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Jadelith said: http://www.garipoglu.com.tr/www/US/Main.asp edit: bunlar mı işadamı dedikleri? yanlış insanı boşu boşuna suçlamayalım : ) nie adamlar kendileri demiş burgaz falan diye. basbaya işadamı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yok merak ettim soyadı benzerliği mi yoksa onlar mı diye onlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bunu yapan insanların yarın birgün af falan olup dışarı çıkma ihtimali bile deli ediyor beni. Aynısını yapmak lazım onlara, adi herifler. Daha fazla şeyler de söylicem de ban yemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yanlış anlaşılmasın trollük etmek gibi bir amacım yok da.. Netcafe said: Münevver bizim deyimmizle mümü melek gibi bi kızdı uyuşturucu falan filan asla işi olmazdı sigara içmez alkolde 1 bardaktan fazla içmezdi.Cıktığı cocuk şuana kadar ilk.. Bu mantığı anlamıyorum ben.. Uyuşturucu kullanan, sigara alkol içen, 20 erkekle çıkmış kız olsaydı ne fark edecekti? Böyle bir yaşam süren kızların başına iş gelmesi mübah mı? Böyle insanların başına birşey geldiği zaman daha mı az üzülmemiz lazım? O..pu mu bu tarz kızlar nedir yani gerçekten anlayamıyorum bu mantığı yardımcı olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Slat, Netcafe uyuşturucu vb kullananlar ölsün dememiş. İyi kızdı, temiz kızdı yazık oldu demiş. Yanlış anlamışsın sen, diğerlerine birşey dediği yok. Yazık olmuş, mekanı cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hayyam garipoğlu'nun yeğeniymiş. kendisini türkbanktan po satışından falan hatırlıyoruz. ilginç bi isimdi. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10579354 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 1991 doğumlu :( allah rahmet eylesin :( oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar