Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ibanez RG2570-E VSL

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Detaylar için Mydukkan linki.

Garaj ve Sahibinden'e koymadan önce buraya koymak istedim.

Japon yapımı Prestige serisi, orjinal hardcase ile birlikte.

Tünel Zuhal Müzik'ten 8 ay kadar önce aldım, pek de ilgilenemedim kendisiyle, evde boş duracağına satıyorum. Sıfırdan cidden hiçbir farkı yok.

Finish hafif kabartmalı olduğu için ikinci elde en çok şikayet edilen problemi boya dökülmesi, fakat hem çok az çaldım, hem de klasik gitarlar için kullanılan çizik önleyici pvc'lerden alıp (golpeador) bu gitara göre kalıbını çıkardım ve pena gelme ihtimali olan yerleri bununla kapladım. Fotoğrafta göreceğiniz saydam tabaka da o. Bu yüzden herhangi bir yerinde darbe, çizik, boya dökülmesi gibi en ufak bir problem bile yok.

Fotoğraflar

1

2

3

4

5

6

7

8

İnternette bulduğum en düşük fiyat 2000 TL.

Aradığım fiyat: Pati için 1400 TL. İstanbul içi tercihim, istenirse İstanbul dışına da özenle kargolarım ama kargo ücreti alıcıya ait olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Edge Pro gayet sapasaglam floating trem kopru, bendeki 1570'te de ayni trem bridge var, killik yapan olaylarindan biri, gitara ne kadar iyi baktiginiza gore saptaki kilitlerin locking nutlari oksitlenmeye bayagi egilimli, koprudeki tel yuvalari/saddle'lar da cabuk oksitlenebiliyor, onun disinda gayet iyi, dimarzio designed IBZ manyetikler nasil hic bilemiyorum, standart oem dimarziolar kadar iyi olacagini sanmiyorum da, degistirmek isteyen gider alir istedigi modeli zaten.

Euro yuzunden zaten sifir LTD'lerin, benzer orta-ust arasi seviyede gidip gelen gitarlarin fiyatlari ucuk oldugundan, floating trem kopru sevene gayet iyi bir firsat bence.

Tel kalinligi konusunda da gayet iyi cevap verebiliyor, 13-56 kullaniyorum B'den, hicbir sikintim olmadi su ana kadar. Daha dusuk akor denemedim tabi, deneyecegimi de sanmiyorum, zaten saglikli olacagini da hic dusunmuyorum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Manyetikleri beğenmemek dışında kötü bir yorum yok aslında ortada elesso, o da tercih meselesi. Mydukkan'da da 9'dan aşağı puan veren yok mesela.

Stock manyetik olarak gayet "her yola gider" ve belli bir kalitede manyetikler, iyice kendinize göre ses istiyorsanız zaten ileride değiştirirsiniz yani.

Herhangi bir oksitlenme sorunu da yaşamıyorum şahsen ama bilemem tabii, tecrübe etmedim.

Fiyat hala 1300 TL, zaten pati fiyatı bu, Garaj ve Sahibinden'e böyle koymam. Birisi alsın hem deli gibi ucuza kapatsın sıfır gitarı, hem de benim işim görülsün :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ha oksitlenme olayinda zaten gitarin durdugu ortam, hardkeyste mi duruyor odada mi asili duruyor, ortamin nemliligi carti curtu isisi, ne kadar siklikla calindigi vs gibi faktorler etkiliyor da, benim sag elim cok terlediginden dolayi o da etkili bir faktor ayrica eheh.

Gitar gayet guzel, fiyat da fena degil aslinda, ki rg1570'i falan 2000 kusur tlye satiyorlar dolar-tl fuhuslugu yuzunden, rg1570 de sifir haliyle, turkiye sartlarinda bile 1.2k ytlden falan fazlasini kesinlikle haketmiyor, 900 kusure mi ne almistim dolar-tl orani yerlerdeyken.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...