Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Detaylar için Mydukkan linki. Garaj ve Sahibinden'e koymadan önce buraya koymak istedim. Japon yapımı Prestige serisi, orjinal hardcase ile birlikte. Tünel Zuhal Müzik'ten 8 ay kadar önce aldım, pek de ilgilenemedim kendisiyle, evde boş duracağına satıyorum. Sıfırdan cidden hiçbir farkı yok. Finish hafif kabartmalı olduğu için ikinci elde en çok şikayet edilen problemi boya dökülmesi, fakat hem çok az çaldım, hem de klasik gitarlar için kullanılan çizik önleyici pvc'lerden alıp (golpeador) bu gitara göre kalıbını çıkardım ve pena gelme ihtimali olan yerleri bununla kapladım. Fotoğrafta göreceğiniz saydam tabaka da o. Bu yüzden herhangi bir yerinde darbe, çizik, boya dökülmesi gibi en ufak bir problem bile yok. Fotoğraflar 1 2 3 4 5 6 7 8 İnternette bulduğum en düşük fiyat 2000 TL. Aradığım fiyat: Pati için 1400 TL. İstanbul içi tercihim, istenirse İstanbul dışına da özenle kargolarım ama kargo ücreti alıcıya ait olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 faturası yoksa acaip üzerine gelirler uyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Gitarda ne faturası abi, garantisi mi var sanki, eskiyen şeyi değişir işte :) Kötü espri, 18+ 55- ZATEN ÇALALIM DİYE ÜRETİYORLAR BABA !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 lol iidi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ne güzel şeyler satılıyor. keşke biri bana sıfır macbook pro 17'' satsa şöyle iyi fiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Daha hiç başarılı bir satışım olmadı pati üstünden resmen :p 1400'e indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Burada zor Baggio böyle şeyler satmak. Fakir bunların hepsi fakiirr. "fakirsiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ama ama 1400den 1400 e indirmiş ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hakkaten lan eheh. Mygitar'a 1500'den koymuştum da, buraya ucuz yazdığımı unuttum. 1300 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Edge Pro gayet sapasaglam floating trem kopru, bendeki 1570'te de ayni trem bridge var, killik yapan olaylarindan biri, gitara ne kadar iyi baktiginiza gore saptaki kilitlerin locking nutlari oksitlenmeye bayagi egilimli, koprudeki tel yuvalari/saddle'lar da cabuk oksitlenebiliyor, onun disinda gayet iyi, dimarzio designed IBZ manyetikler nasil hic bilemiyorum, standart oem dimarziolar kadar iyi olacagini sanmiyorum da, degistirmek isteyen gider alir istedigi modeli zaten. Euro yuzunden zaten sifir LTD'lerin, benzer orta-ust arasi seviyede gidip gelen gitarlarin fiyatlari ucuk oldugundan, floating trem kopru sevene gayet iyi bir firsat bence. Tel kalinligi konusunda da gayet iyi cevap verebiliyor, 13-56 kullaniyorum B'den, hicbir sikintim olmadi su ana kadar. Daha dusuk akor denemedim tabi, deneyecegimi de sanmiyorum, zaten saglikli olacagini da hic dusunmuyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 IBZ manyetikleri sevmiyorum ben, gerçi EMG kullanıcısı olduğum için bana yetersiz geliyor olabilir ama Ibanez'in neden üst seviye diye sattığı gitarlarına düzgün manyetik takmadığını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cok kil bir olay evet gercekten, 2 milyar ustune rahat cikan gitarlarda vasat stock ''designed'' manyetikler oluyor, 1570'teki v7-v8'lerden zaten bezmis durumdayim, bugun itibariyle degistirebilecegim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tam alıcaktım gerge ile madboyun bu yorumundan sonra vazgeçtim, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 satışımı baltalamışlar ? ben anlamadım pek dillerinden varsa bi durum silelim hemen HEMEN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1400 ün %10 u 140 ytl yapar kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ekmeğimle oynamışlar adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Manyetikleri beğenmemek dışında kötü bir yorum yok aslında ortada elesso, o da tercih meselesi. Mydukkan'da da 9'dan aşağı puan veren yok mesela. Stock manyetik olarak gayet "her yola gider" ve belli bir kalitede manyetikler, iyice kendinize göre ses istiyorsanız zaten ileride değiştirirsiniz yani. Herhangi bir oksitlenme sorunu da yaşamıyorum şahsen ama bilemem tabii, tecrübe etmedim. Fiyat hala 1300 TL, zaten pati fiyatı bu, Garaj ve Sahibinden'e böyle koymam. Birisi alsın hem deli gibi ucuza kapatsın sıfır gitarı, hem de benim işim görülsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ha oksitlenme olayinda zaten gitarin durdugu ortam, hardkeyste mi duruyor odada mi asili duruyor, ortamin nemliligi carti curtu isisi, ne kadar siklikla calindigi vs gibi faktorler etkiliyor da, benim sag elim cok terlediginden dolayi o da etkili bir faktor ayrica eheh. Gitar gayet guzel, fiyat da fena degil aslinda, ki rg1570'i falan 2000 kusur tlye satiyorlar dolar-tl fuhuslugu yuzunden, rg1570 de sifir haliyle, turkiye sartlarinda bile 1.2k ytlden falan fazlasini kesinlikle haketmiyor, 900 kusure mi ne almistim dolar-tl orani yerlerdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Hocam ne diyosunuz ya siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Kapampangan birseyler zirvadim ben, digerlerini pek anlayamadim acikcasi, anne tarafim filipinlere dayanmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 unK said: ne güzel şeyler satılıyor. keşke biri bana sıfır macbook pro 17'' satsa şöyle iyi fiyattan. ben satıyorum benimkini istersen :) p.s : güzel gitar baggio, hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Tepeleyesim geldi, fiyat da 1250 TL oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Son fiyat 1200 TL, daha da inmem. (* VAN MINUT *) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mourners Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 durumum olsa hiç kaçırmam çok temiz gitar. sanada iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 benim edge pro'da oksitlenme yok Flabby McSweatyHands. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar