Emaleth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 finsport'ta uzunluğu ayarlanabilen barfiksler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sadece 4 tane tam cekebildim kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 24 (8x3) tane çekiyordum en fit zamanımda şu anda demire elleyip moralimi bozmak istemem haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ilk gun cok zorladim heralde hala kanatlarim aciyo ucamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 10 tane çekiyorum yarın deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Dün ağırlık çalışma programımı değiştirdi hocam. Barfiks ekledik. Kollar açık, avuç içi benim baktığım yöne dönük. Assisted pull-up machine diye bi makineyle yapıyorum. Şöyle bir şey http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4674083/browncatpullups_Full.jpg Pardon böyle http://sparkpeople.com/assets/exercises/1962.gif Makinede sana yardım edecek ağırlık ayarlıyorsun. Sen kendini yukarı çektikçe o ağırlık sana yardım ediyor. Benim gibi ilk başlarda kendi ağırlığıyla barfiks çekemeyenler için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 eveet biliyorum bunu (kedi supermis sdsdsd) ama ben gcekmeye ebasladim ufak ufak malum makina da yok spor salonlarida burda en dandiki 150 lira aylik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bir şu yukarda resmini verdiğime bakıyorum bir de kapı üstüne ya da tavana bir barfiks demiri yaptırayım diye düşünüyorum ama kafama takılan iki şey var. 1- Demirin tavanla arasında en az kaç santimetre olması mantıklıdır? 2- Demirin boyunu neye göre hesaplamak lazım. Mesela Wide Grip Chin Up için ideal ölçü nasıl hesaplanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 1. boyuna gore degisir 2. 2x= 6 ise x = 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi tane daha laızm da hazırlardan mı alsam kendim mi yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 benim linkini verdigimden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 benim fotosunu koyduğum daha iyi ki ondan da çok dolaşmak laızm sirkeci de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 OogahBoogah nasıl adamsın yahu? Koşamıyorsun ama daha ilk deneyişte 4tane çekiyorsun lol birileri bununda resmini koymuş sanırım, çok daha etkili olur abi böyle birşey eğer maddi durumunuz müsaade ediyorsa bende bunu almanızı tavsiye ederim. BODY SOLID KAPI BARFIKSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bide bel vurmayın abi çekerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 1 5 senedir felan sianv mekik cekiyorum ondan kollar ust vucud felan guclu 4 tane de kollar omuz hizasinda acik eller ice bakarakak cektim artik kollar genis eller duz bi sekilde calisiorm oda en fazla 4 cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 OogahBoogah said: 1. boyuna gore degisir Ben de onu soruyorum zaten Neye göre ve nasıl değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 tutabilicegin en yuksek mesafeden asagi dogru kolaylasir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.hepsiburada.com/delta-kapi-barfiksi/productDetails.aspx?CategoryId=369742&productId=spordelta384 şundan aldım 8 tane çekiyorum ev işlerini yapmaktan 12 ay spora gitmiş kadar kondisyon yüklendim bi önceki sayfadaki zencili videodan çekerim 1 aya kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Aynısı normal spor mağazalarında 40 falan bunların intden almak şart :( Bende alıcam 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 yahu bn kullanamaiyorum suan elim nasir oluyo eldiven lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dün pazardan epey yüklü geldim kollarım baya kasılmıştı önden 5 tane çektim günlük gibi bişey ya bu yazarım ben hergün spora motvie ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 OogahBoogah said: yahu bn kullanamaiyorum suan elim nasir oluyo eldiven lazim dambıllar bile feci nası yapıyo, eldivensiz bulaşmamak lazım bu tarz şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 dambil yapmiyo bana barfiks de sadece avuc ici disari bakicak sekilde yaparsam yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 eldiven edinin abi lazım. İlerledikçe body de eldiven de kesmiyor bazılarını. Mesela ben. Eldivene rağmen nasırlaşmaya başladı ellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 http://www.amazon.de/Harbinger-WistWrap-Training-grau-schwarz-Charcoal/dp/B0000ASJ2R/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=sports&qid=1238289665&sr=1-2 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar