Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuş Bakımı

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Aradım patide ama bulamadım. Bir sebepten dolayı elime 2 adet kanarya (Gloster) ve 2 adet Finch Bülbülü (umarım doğru yazdım) geçti. İlk gece kafes küçüklüğü yem azlığı gibi sebeplerden kanaryalar bülbülleri harraslamaya başladı. Ertesi sabah kafes aldım ayırdım onları. Bu sefer erkek kanarya dişiyi harraslamaya başladı yine kafes aldım onuda ayırdım.

2 gündür evdeler kapalı balkonum var fakat yinede biraz soğuk oluyo. 3 kafeste balkonumda tavana asılı şekilde duruyo. Yemleri suları gaga taşları felan herbişeyleri mevcut fakat bu sabah bülbüllerden birinin acı vefatı ile sarsıldım.

Negzel yaşar giderler yemee suyu var manzarası var rahatlar derken boyle bişey oldu. Bunları beslemek için ozel bir sıcaklıktır yemdir ne biliyim sevgidir şefkattir bişeymi lazım. Neden GG oldu bu kuş durduk yerde anlamış değilim. Aldığım gün yaklaşık 5-6 saat dar kutuda dolaştı ondan stres yapmış olabilirmi.

Kuşlar konusunda deneyimli patilerden yardım bekliyorum yada en azından bu konuda bilgi alabilecğeim bi kaynak lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

kuşların balkonda dursun sorun yok benimkilerde salonda duruyor gece 15 derece kadar düşüyor sıcaklık sanırsam
rüzgar ve ceyran görmedikçe sorun yok

kuşlarını ayırman iyi olmuş azgınlık dönemi dişısında çok kavga yaparlar erkek dişi yanyana durması
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...