NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Aradım patide ama bulamadım. Bir sebepten dolayı elime 2 adet kanarya (Gloster) ve 2 adet Finch Bülbülü (umarım doğru yazdım) geçti. İlk gece kafes küçüklüğü yem azlığı gibi sebeplerden kanaryalar bülbülleri harraslamaya başladı. Ertesi sabah kafes aldım ayırdım onları. Bu sefer erkek kanarya dişiyi harraslamaya başladı yine kafes aldım onuda ayırdım. 2 gündür evdeler kapalı balkonum var fakat yinede biraz soğuk oluyo. 3 kafeste balkonumda tavana asılı şekilde duruyo. Yemleri suları gaga taşları felan herbişeyleri mevcut fakat bu sabah bülbüllerden birinin acı vefatı ile sarsıldım. Negzel yaşar giderler yemee suyu var manzarası var rahatlar derken boyle bişey oldu. Bunları beslemek için ozel bir sıcaklıktır yemdir ne biliyim sevgidir şefkattir bişeymi lazım. Neden GG oldu bu kuş durduk yerde anlamış değilim. Aldığım gün yaklaşık 5-6 saat dar kutuda dolaştı ondan stres yapmış olabilirmi. Kuşlar konusunda deneyimli patilerden yardım bekliyorum yada en azından bu konuda bilgi alabilecğeim bi kaynak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yanlış yeremi açtım topici yaf. Garbage yazmıyodu halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kuşların balkonda dursun sorun yok benimkilerde salonda duruyor gece 15 derece kadar düşüyor sıcaklık sanırsam rüzgar ve ceyran görmedikçe sorun yok kuşlarını ayırman iyi olmuş azgınlık dönemi dişısında çok kavga yaparlar erkek dişi yanyana durması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hatta bizim derneğin sitesi www.kusseverler.com burayada yaz ustalar yazar bişeyler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar