axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Wowhead, thottbot, allakhazam gibi wowdan da bildiğimiz sitelerin sahibi grup, sonyle ortaklaşa http://www.zam.com/ diye bi MMO portalı açmış. said: ZAM.com is a centralized news portal and game hub for MMOs of all shapes and sizes. Through this portal we'll be covering all sorts of MMO related content, including classic games like Everquest and Final Fantasy XI, new games like Warhammer Online or Age of Conan, as well as upcoming games and Free-to-Play projects. ZAM.com will serve as a hub for editorial content across the entire ZAM Network, as well as a portal for access to our other sites, including Thottbot, WoWInterface, WoW Allakhazam, and Online Gaming Radio. Eşşeği de sağlam kazığa bağlamışlar said: The company’s backers include Goldman Sachs and Oak Investment Partners in addition to others. http://www.wowhead.com/?blog=79439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Güzel siteymiş. mmorpg.com'un curcunasından gına gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konu mmolar ile ilgili site olunca yeni konu açmıyım burdan sorayım o zaman. Sağlam bir kaç top10-top100 mmo tarzı siteye ihtiyacım var. Google da arattım ama birine giriyorum wow un üstünde dreams of magic tir felan saçma salak oyunların olduğu acaip siteler çıkıyor. Gerçek anlamda rating dir yada ne bileyim oyuncu sayısıdır tutan düzgün listeler verecek site bildiğiniz varsa verebilirseniz sevinirim. Hatta Pay to play ve free to play oyunları ayrı tutan bir tane bulmuştum onu bulamıyorum bulabilirseniz süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mmorpg.com un filtreli bi listesi var ama tam istediğin gibi değil tabi, çok alakasız mmolar üst sıralara çıkmış. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/show/released/sCol/finalRank/sOrder/desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 oralarin ratinglerine güvenmiyorum açıkcası, hepsini denemeyede üşenir insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Malesef mmorpg nin rating leri kullanıcılar tarafından veriliyor. Kullanıcı kitlesinin büyük çoğunluğuda asya temalı ya da bedava mmo oynadığı için, liste dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 atlantica online ne yav. ilk defa duydum, birinci sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 disciples ın mmo sunu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 isminde is yok, zam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar