camel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 "İnsan ancak okuyarak kendini keşfeder." bunu öğelerine ayıracak bir delikanlı?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 erek arak eki alan zarf fiil mi oluyodu
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 keşfeder yüklem insan özne kendini b.li nesne (b.sizde olabilir..nesne yani) okuyarak zarf tümleci ancak edat bağlaç filan olsa gerenk..
camel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eisenheim said: keşfeder yüklem insan özne kendini b.li nesne (b.sizde olabilir..nesne yani) okuyarak zarf tümleci ancak edat bağlaç filan olsa gerenk.. helal. bunu dil anlatım hocamız yapamadı. ben yapınca "s*tr lan" dedi. Yazık öğretmenlere.
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 g.tüm kalkmış gibi olmasın ama türkçem eyidir.. össde filan bi tek türkçe çözdüydüm..biraz tarihe baktm okadar.. öğüt: ögelere doğru soruyu sorman lazım. onu hoca diye oraya koyana küfür ettim !
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 radyo tv okuyorum ses mühendisliği ve müzik teknolojisi eğitimi alıyorum 20 yaşındayım ankara doğumluyum fakat yarışmaya istanbuldan katılıyorum.. herkese başarılar dilerim öptüm bye
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 cümleye cümle demem, cümleyi öğelerini ayırmam içinde dolaylı tümleç yoksa.
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 :D ahaha üstüne alınmada senin gibileri hoca yapıyolar işte :D sdf
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yalnız ögelere ayırma durumunda "ancak okuyarak" zarf tümleci olmalı diye düşünmekteyim inşallah yanlış demiyorumdur
camel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 RayCharles said: yalnız ögelere ayırma durumunda "ancak okuyarak" zarf tümleci olmalı diye düşünmekteyim inşallah yanlış demiyorumdur hayır ancak -ki -da bunlar cogu yerde baglaç olarak kullanılır. burda oldugu gibi.
Öne çıkan mesajlar