camel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 "İnsan ancak okuyarak kendini keşfeder." bunu öğelerine ayıracak bir delikanlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 erek arak eki alan zarf fiil mi oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 keşfeder yüklem insan özne kendini b.li nesne (b.sizde olabilir..nesne yani) okuyarak zarf tümleci ancak edat bağlaç filan olsa gerenk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eisenheim said: keşfeder yüklem insan özne kendini b.li nesne (b.sizde olabilir..nesne yani) okuyarak zarf tümleci ancak edat bağlaç filan olsa gerenk.. helal. bunu dil anlatım hocamız yapamadı. ben yapınca "s*tr lan" dedi. Yazık öğretmenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 uuu adam aşmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 g.tüm kalkmış gibi olmasın ama türkçem eyidir.. össde filan bi tek türkçe çözdüydüm..biraz tarihe baktm okadar.. öğüt: ögelere doğru soruyu sorman lazım. onu hoca diye oraya koyana küfür ettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bölüm ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 radyo tv okuyorum ses mühendisliği ve müzik teknolojisi eğitimi alıyorum 20 yaşındayım ankara doğumluyum fakat yarışmaya istanbuldan katılıyorum.. herkese başarılar dilerim öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 sana da iyi geceler blackchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 cümleye cümle demem, cümleyi öğelerini ayırmam içinde dolaylı tümleç yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 :D ahaha üstüne alınmada senin gibileri hoca yapıyolar işte :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yalnız ögelere ayırma durumunda "ancak okuyarak" zarf tümleci olmalı diye düşünmekteyim inşallah yanlış demiyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ÇIKŞARIĞH !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 RayCharles said: yalnız ögelere ayırma durumunda "ancak okuyarak" zarf tümleci olmalı diye düşünmekteyim inşallah yanlış demiyorumdur hayır ancak -ki -da bunlar cogu yerde baglaç olarak kullanılır. burda oldugu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar