Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

canlı yayında göğsünü elledi tokadı yedi.


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

başlık msn live:D


(watch?v=JCSbHprje_8)


[hr]
Göğsünü elleyince, tokadı bastı

Canlı yayında göğsü ellenen spiker hiç düşünmeden programın diğer sunucusuna tokat attı. Tokatı yiyen sunucu şaştı kaldı! Almanya'da TV'de canlı yayınlanan bir şarkı yarışması sırasında yarışmayı birlikte sunduğu bayan arkadaşının göğüslerini elleyen Hans Blomberg, tartışmaya neden oldu. Tacize uğrayan kadın sunucu Blomberg'i tokatladı. Deutsche Welle'nin haberine göre bu yıl 5’ncisi yapılan ve Pro-7 Televizyonu tarafından organize edilen “Bundesvision Song Contest”in Potstdam’da yapılan finalinde, puanlar, her eyaletten canlı bağlantılarla toplandı. Baden-Württemberg eyaletinin puanlarını BigFM sunucuları 31 yaşındaki Hans Blomberg ile 28 yaşındaki Susanka Bersin'e bildirdi.
GERİ ZEKALI DEDİ BASTI TOKADI

Puanların açıklanması sırasında Blomberg Bersin’in göğüslerini kavrayarak “bu akşamın en iyi puanları bende kaldı” dedi. Susanka Bersin de sunucu arkadaşının bu hareketi üzerine “geri zekâlı” diyerek onu tokatladı.

'PROGRAMI ETKİLEMEZ'
“Bundesvision Song Contest 2009” yarışmasını yayınlayan Pro-7 TV kanalının sözcüsü, “yaşanan olayın şovu etkilemeyeceğini” açıkladı. Canlı yayındaki hareketi tartışma yaratan radyo sunucusu Hans Blomberg ise olayla ilgili görüşlerini “Bild am Sonntag” gazetesine açıkladı. Tokat yiyen spikerin tepkileri ve canlı yayın görüntüleri haberin devamında...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...