denibooo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Merhaba arkadaşlar. Ben eski bir KO oyuncusuyum ve Warhammer'a başlamayı düşünüyorum. Dwarf açmayı düşünüyorum fakat hammerer ve ironbreaking arasında kararsızım. Hem atack hem defans açısından güçlü bir çar düşünüyorum. Bildiğim kadarı ile hammerer atack yönünden güçlü fakat defans yönünden nasıl? ıronberaking ise defans yönünden güçlü atack yönünden nasıl ve hammerer ile atackları arasında çok fark var mı? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Hammerer derken Slayer mı kastediyorsun? Hammerer sınıfı kaldırıldı çünkü.
denibooo Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Evet slayerı kastediyorum.
bakariz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Choppa'yi deneye bilirsin :) Hem Ko'dan renklerede aşinalık vardır :) IronBreaker'a gelince Sorcer olarak nefret ediyorum o chardan....
Densiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ib yi seven varmiki? eşek gibi geziyolar ortalarda. Ölmüyor diye kimsede ellemiyo :D
Horizon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kafasına okkalı vurursan yere temel atıyor çıkamıyor birdaha. Namı değer kalebodur olduğu için :).
bakariz Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 En Zor Crit Attılan Char... Üstünde sadece ani set i olan bi ib bile cok can sıkıcı olabiliyor... Order'larda bizim ib den cektimiz gibi bizim bi tankımızdan cekiyormu acaba merak ediyorum :)
odiflame Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 1600 critical atan ve 1600 wounds, yüzde 25 critical damage tactiği olan Black Orc unuzdan çekiyoruz.merak etmeyin.
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya bir bug var bazen ölüyor black orc'lar, anlamadım neden.
cado Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya bo lar son patch le güçlendimi banamı öyle geliyor.az önce bi bo yu kesmek icin 2 party daldık anca öldü
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya ib den niye nefret ediyonuz.ben magus olarak cok seviyom keratalari.gorunce kb yada kd atip gidiyom,kendi haline birakiyom.esas sorun kotbs lar bence.
Öne çıkan mesajlar