camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Arkadaşlar nedir bu uçak kazaları sürekli? Ne oluyor anlamıyorum acaba amerika falan kaos yaratmak için uçakları bilerek düşürücü bişilermi yapıyor diye düşünmeden edemiyorum? Yada ben tamamen saçmalıyorumdur. Ayrıca 21. yy'dayız hala uçak kazaları meydana geliyor. Ve insanların uzun mesafelere gitmek için en ideal aracı olan uçakları insanların korkusu haline gelmesi.. o da apayrı bişi. İnsanlar artık neye güveneceğinide şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 insan olduğu sürece kazalar da olacak. Bunu çağla bi ilgisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Nedir bu insanların komplo teorisi merakı ben de bunu anlayamıyorum. Deli gibi korkarım uçaktan ama yine de binerim, uçaklar da düşer. 21. yy'a girdik diye makineler arızalanamaz mı? İnsanlar hata yapamaz mı? Komik komik komplo teorileriyle gelmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Hayır abicim teknoloji çağındayız yapmayın etmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kazalar olduğu sürece insanda olucak.. Ya her zaman bi ölüm riski vardır zaten 1dk sonra ölmiceğinin garantisi yok..Kaderci değilim ama geleceğini göremezsin olursa olur.Ki bugün kaç tane uçak seferi yapıldı dünyada bişey olmadı demek ki çokta yüksek bi ihtimal değil uçak kazasında ölmek. Amerikaya bağlamayın herşeyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 evet 8 milyonda 1 oluyor uçak kazaları. karayollarından 1000'lerce kat daha güvenli. 8 milyonda 1 yaşanan bir olay olduğu için, vuku bulduğunda çok ilgi çekiyor. o yüzden böle başlıklar açılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bence karayollarının ve denizyollarının gizli örgütleri bir araya gelip kriz döneminde havacılık sektörüne darbe koyma girişimine kalkıştılar. Sabotajjjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bunlar komplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ucak dustumu milyon dolarlik zarar + kolay yetismeyen 3 pilot + bir kerede 100 ustu olu + dustugu yere gore hasar o yuzden ilgi cekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Her allahın günü trafik kazası oluyor, 40 yılda 1 uçak kazası oluyor. Bence siz neyden korkcağınızı şaşırmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 camel said: Hayır abicim teknoloji çağındayız yapmayın etmeyin ya ya ilerde uçak kazası azalır belki, ama o çağın icadı kaza yapar..vs. insan mükemmel değil. Her zaman kusur olacak ve kusur her zaman o veya bu şekilde kaza getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 soyle bi bilgim war 3milyon ucusta 1 den fazla kaza yapan ucaklara sahip sirketlerin ucusları yasaklanıo falan die biliyorum.. onun icin ucak kazalarıyla ilgili agır komplo teorilerine gerek yok.. Daha hic ucagı dusmemis firmalar da war.. tabi kesin bilmesem de germanwingsin hic bi ucusu dusmedi die biliyorum.. onun cin bosa gerekyok komplo teorisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar