OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 suan icin hersey iyi <3 akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 göz göre göre beyinsiz bizim millet ya yapıcak bişey yok.çok zeki olsak zaten şu an 3. dünya ülkesi konumunda sürünmeyiz. edit : boşa tartışmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Her ulke hakettigi gibi yonetiliyor iste. Ama 1920lerde Ataturk'u hakedecek ne yapti diye dusunmuyor da degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 piyango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Lorrotar said: göz göre göre beyinsiz bizim millet ya yapıcak bişey yok.çok zeki olsak zaten şu an 3. dünya ülkesi konumunda sürünmeyiz. edit : boşa tartışmayın yani. Etiyopya da değiliz. Boş bir millet de değiliz. Dümyanın düzenine göre her yapı doğar yaşar büyür ve ölür. Daha yeni öldük. Bir anda koca adam olacak değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 En en en basitinden matematik bilen bir ilk okul öğrencisi ülke nüfus ödeme borç denkleminin altından kalkar... Maddelerde doğru olanlarda var abartılanda var, sorun sonuç ilişkisi bu bir başka parti diğer partiye bırakır bayrağı ve diğeri taşır sonuçta bu kervanın bozulmasını istemeyen kesim rahat eder bizimde damımıza kar yağar.Yıllardır tartışıldığı gibi girersek konuya işin içinden çıkılmaz.Sonuç ortada bu kadar nüfusun olduğu bu kadar geniş ve bereketli bir ülkenin bu halde olması bu maddelerden fazlasına bağlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 cengizhan66 said: kim nederse desin akp demokrasinin en guzel gostergesi :) demokrasi seven kisiler elestiri yaparken buna dikkat etmeliler hatta akp=demokrasi demokrasi=akp akp=faşizm=baskı+korku oy satın almak demokrasi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hayir demokrasidir hem demokrasi o saydigin seylerin hepsini barindirir o yuzden o saydigin seylerin toplami demokrasidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Şimdi halay zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 cengizhan66 said: demokrasi o saydigin seylerin hepsini barindirir o yuzden o saydigin seylerin toplami demokrasidir buraya bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hmmm insanları sebebi açıklanmadan, "kanıtlanmadan" 1 yıldır hapiste tutabilmek de demokrasi dimi.. polis - mahkemeler yaptı bunu demeyin kırarım ağzınızı yüzünüzü, polis adına basın sözcülüğünü başbakan yaptı daha düne kadar örtbas etmenin lüzumu yok, o polislerin savcıların kimin güdümünde olduğu bal gibi belli. demokrasi demek "halkın tercihi" ile secilmiş olanların "siyasi iradesi" Türkiye Cumhuriyetinin anayasasında ne der? yönetim şekli icin? said: Millet iradesinin mutlak üstünlüğü, egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğu ve bunu millet adına kullanmaya yetkili kılınan hiçbir kişi ve kuruluşun, bu Anayasada gösterilen hürriyetçi demokrasi ve bunun icaplarıyla belirlenmiş hukuk düzeni dışına çıkamayacağı; said: Kuvvetler ayrımının, Devlet organları arasında üstünlük sıralaması anlamına gelmeyip, belli Devlet yetki ve görevlerinin kullanılmasından ibaret ve bununla sınırlı medenî bir işbölümü ve işbirliği olduğu ve üstünlüğün ancak Anayasa ve kanunlarda bulunduğu; Kuvvetler ayrımı işteeeeeeeeeeeeeeee sizin patladığınız yer burası, hepimizin de patladığı yer burası.. "demokratik" düzeni kurarlarken Türkiye Cumhuriyeti devletinde iktidarın monarşik bir yapıya dönmesini engellemek icin kurulmuş olan anayasa mahkemeleri var halkın seçtiği "siyasi irade" yani hükümetin, yasama ve yürütme dışında yetkisi YOKTUR! ama sağolsun başbakanımız, kendi değer yargılarını kullanaraktan o bokçu bu kunil diye herkesle dalaşıyor üstüne beenmediğine , himayesine almış olduğu mahkemeleri kullanaraktan ceza yağdırıyor. olay buna inanıp inanmamanız değil , bunun doğru olduğuna inanan insanlara ukalaca "haddi lennn" yapabilmeniz ki bunu diyen adam ztn ya ciddi kördür hayatın dinamiklerini bilmez, yada şakşakçıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ohoo direk idam edilmis yada sorguda iskenceyle falan oldurulmusleri hic telafuz etmiyosun ???? demokrasi kitaba yazildigi gibi deyildir halk nerden bilsin kimi seccegini cikarina isine dinine falan en yakinini secer sonra al basina belayi hem halk secmesi diyosun ama 47% secip gerisine soz hakki bile dusmuyo nasil halk secmesiymis bu 47 seciyo 53 cekiyo belli bi cogunlugunun istediginin olmasi sistemi demokrasidir ve o sistem o insanlar fasit gaddar bi yonetim istiyor siddet dolu yonetim istiyor ve oyle oluyor... (bu baya gider ama kimsenin fikri deyismez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Öncelikle bundan önceki yönetimlerde de insanların gözaltında ve sorguda işkenceye uğraması, hatta ölmesi, şu anki yönetimdeki "zaiyat"'ları meşrulaştırmaz. O da yanlıştır bu da yanlıştır. Oy satın alma, oy satma, baskıcı ve sindirici yönetimler normalde demokrasinin "kitapta"ki halinde yer almaz. Şu canım ülkede herşeyi kitabına göre yapsak gerçi herşey ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 basbakanlarımıza kırıcı sözler kullanmamalıyız http://www.youtube.com/watch?v=Tu2umNki9EI Alın size TC'nin Basbakanı... Baska soze gerek yok bence. -hem laik hem musluman olunmaaağğz... Bu halk demokrasiyi haketseydi basımızda bu adam olmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Arkadaşlar saygısızlık etmek istemem lakin çoğunuzun yazdığı mesajlara afedersiniz bir tarafımla gülüyorum. Akp cehaletini ön plana vuranlar, kullandıkları kelimeler ve itham'lar ile kendi cehaletlerinin ve kör zihniyetlerinin farkında değiller. İlk olarak şunu belirtmek istiyorum tüm aile fertlerim yıllar boyunca CHP ye oy vermiş ve vermeye devam ediyorlar. Lise eğitimimi belkide Laikliğin, Kemalizmin en çok aşılandığı özel bir okulda aldım. Bunu neden söylüyorum? çünkü biraz sonra söyleyeceklerime Akp karşıtları astım kestim biçtim yürü hurra diye beni Akp sempatizanlığıyla suçlamasınlar diye. Benim siyasi bir görüşüm yoktur tek inandığım düşünce "Ne sağ ne sol TAM bağımsız Türkiye' dir". 1) Şerefsiz, Öküz, Dingil şöyle böyle diye bahsettiğiniz kişi Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan' dır. Bu mevkiye halkın iradesiyle gelmiş ve sokakta gördüğünüz 2 kişiden 1' i Akp' ye oy vermiştir. Kabul etsenizde, etmesenizde Başbakanınızdır. İstemesemde Başbakanımdır. 2) Laiklik ne demektir ? Laiklik Din ve Devlet işlerinin ayrılması demek DEĞİLDİR. Laik devlet, dini inanç ve esaslara dayanmayan devlet anlamındadır. Burda Cami' nin Kiliseye çevrilmesini protesto eden arkadaşlar, kendilerini aynı zamanda Laikliğin savunucusu sanmaları komik ve üzücüdür. Onlara tavsiyem oturup ben ne saçmalıyorum acaba diye düşünmeleridir. 3) Bazı şeyleri yargılarken bir sonuca varmanız için "Tarih ve Hukuk" bilginiz olmalıdır. Bilmediği konularda profesör kesilen arkadaşlar açsınlar Anayasa Mahkesinin kuruluş tarihini okumakla işe başlasınlar. Anayasa Mahkemeleri neden kurulmuştur, kim tarafından kurulmuştur. Hangi önemli olaylarla yakın tarihe denk gelmektedir. Türkiye' nin Nato ya girmesi hangi kesimlere yarar sağlamıştır ? Anayasa Mahkemesi bir kontrol mekanızmasıdır yoksa demokrasiye vurulan bir darbemidir ? Bunları öğrendikten ve analiz ettikten sonra inanıyorum birçoğunuzun çok farklı fikirleri doğacaktır. 4) Özelleştirmelere değinirsem, Türkiye' nin stratejik kurumlarının özelleştirilmesi yanlıştır. Özal, Türk Telekom' u 40 milyar dolara özelleştireceğim dediğinde ona Vatan Haini diyenler AKP döneminde 6 milyar dolara razı oldular. Türkiye' deki bu siyasi çatışmaların bedelini hep halk ödemiştir. Bu çatışmayı yaratanlar hem Akp'li hem Chp'li yobazlardır. Benim yobaz dediğim kesim aşırı uç düşünenlerdir. Ülkesinin, Vatanının çıkarını düşünmeden illede Akp illede Chp olsun diyenler ve at gözlüğüne hapsolmuş kişilerdir. Benim tek isteğim bu kişilerin kafalarındaki at gözlüğünü atması ve daha geniş düşünmeleridir. Bunların dışında devlet bünyesinde zarar eden diğer kurumların özelleştirilmesi doğrudur. Çünkü özelleştirilen bu kurumlar hem devlete likidite sağlamakta, hem devletin borç yükünü azaltmakta hemde vergi geliri sağlamaktadır. 5) Türkiye' de bor varmış da petrol varmış da en güçlü ülke biz olurmuşuzda fln fıstık diyen arkadaşlar. Emin olun siz pokemon izlerken bu konuların uzmanları bunların hepsini yıllardır araştırıyorlardı. Karadenizde milyonlarca varil petrol varmış diyenler bu petrolun çıkarılmasının maliyetinin, gelecek özkaynaktan fazla olmadığını bilmedikleri için kendilerini pohpohluyorlar. Zaten kaide değer bir petrol rezervi bulunduğunda bu kullanılır. Ama o rezervi kim kullanır kim kullandırır onu tartışırsak o ayrı konu. Bor konusuna değinirsem 600 patent varmışda şöyleymiş böyleymiş diyosunuz ne güzel patenti varmışda arkadaşım plan proje yaratılmışmı uygulamada birşey varmı? Bor vazgeçilmez bir enerji kaynağımıda sanki biz kullanmıyoruz? Yine kulaktan duyma bilgilerle internet kafe muhabbetleriyle saçmalayan arkadaşlar var şu an dünyada Bor ihtiyacı diye acayip acele bir ihtiyaç doğmadı. E ihtiyaç doğarda çıkarmassak yine söylüyorum o zaman tartışırsınız. Neymiş füze yakıtında kullanılıyomuş da falan filan ulan herkesin evinde bir tane araba var ülkede toplasan 3 tane füze var sen şimdi petrol' le bor ihtiyacınımı karşılaştırıyosun. Birşeyi yazmadan önce oturda düşün. Boş konuşmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mertk said: Bu halk demokrasiyi haketseydi basımızda bu adam olmazdı... buna birazda katılıyorum..sonuçta halkı bu duruma getiren tayyip desekte halk kendi iradesiyle tayyibe karşı durabilirdi.. ama yapmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 47:ilk defa sivasspor şampiyonluğa bukadar yaklaştı 48:ilk defa kendi yasakladığı siteye girdiğini açıkladı 49:ilk defa 49luk maddelik bi ilk defa listesi hazırlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yahu ne demokrasisi? Parti lideri denen adamlar birer liste çıkarıyorlar, sizde gidip bir ambleme bir mühür basıyorsunuz? Kime oy verdiğimiz hakkında zerre fikrimiz olmuyor. Seçim barajı desen %10... Neyse... Şunla özetleyeyim durumu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu akp işte tam olarak. o heil diyenler de okuma yazma bilmeyen kömür tayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sende bu durumda yukarıdan o zavallıları izleyen tanrı oluyorsun bu kadar ince bir analiz sonucunda. demokrasi boyle bir sey iste degisimi takip edemeyenlerin bu surecte elenmeye baslandigi, bir nevi evrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben zavallı mı demişim ki tanrı manrı gibi kişisel laf ediyorsun. Bu tabloya bakan adam zavallı der o ayrı. Ben sadece sana olan bir tabloyu betimliyorum. Bugün Türkiye'de demokrasi yok ki demokratik değişim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sayın dokungaç, dışardan gözlem yapmak için tanrı mı olmak gerekir? peki ya dürbün ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yuh adam hala demokrasi yok diyor o zaman nerden geldi 47% ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bizde demokrasi yok anarşizm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 -007- said: bu akp işte tam olarak. o heil diyenler de okuma yazma bilmeyen kömür tayfası. O küçümsediğin insanlar zamanında dsp'yi de iktidar yaptı. ???? Bu kadar sığ analiz yapamazsın toplumların üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar