Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Arkadaşlar yurt dışında tıp eğitimi alınabilir mi ? hangi ülkelerde vardır,gitmek için hangi koşullar vardır ? fiyatları ne kadardır ? bunların bilgisini nerden öğrenebilirz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 gitmek istediğin bi üni varsa sitesine gir araştır yada email at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bulgaristan ve kafkaslardaki türki cumhuriyetleri arastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Arkadaşım viyana'da okuyor tıp. Burda herhangi bir tıp kazanınca özel falan gidip başvuruyosun, gidip okuyosun sonra. Bir sene almanca kursu görmüştü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 burda kazanamadık die orda okuiim diorm abi :d bu arada baktım biraz slovakya da falan var galiba. bu arada,istediğim spesifik bi üniversite yok yani hertürlü teklif dinlenilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 türki cumhuriyetlere gitmeyi düşünüyorsan 2 defa hatta 3 defa düşün. oralara gidipte ağlaya ağlaya gelen adamları çok gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi doğu avrupa ülkeleri muhtemelen,türki cumhuriyetleri düşünmedim hiç.ama niye ağlaya ağlaya geliyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 amerika dusunuyorsan anlatabilirim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yalnız dikkat etmen gerken bi nokta var muhtemelen biliyorsundur bu işe el atıyorsan ama yine de söliim. tıp diğer bölümler gibi değil. her ülkede sistem aynı değil. mutlaka türkiyede geçerli olacak bir ülkeye git. aynı sistemle eğitim veren yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 baküye git. tıp alanında iyidir, dil sorunu da çekmessin. paran varsa hocalara rüşveti basıp ilk sene ortalama yapıyosun, orda her yerde rüşvet dönüyormuş. ertesi seneye yatay geçişlen buraya bir okula gelirsin. ama genede araştır tabii denkliğini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Amerikaada düşünürüm abi hatta imkanım olsa oraya kesinlikle isterim ama nasıl gidicem ? burdan koşullar ne olcak falan filan onlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Amerika için benim bildiğim üniversitede Tıp eğitimi öncesi gereken biyoloji vb. alabildiğin ne kadar alakalı ders varsa almış olman lazım, ortalamanın iyi olması lazım. Başka hazırlık olarak katılabileceğin başka şeyler de isteniyor olabilir ama 4 yıllık mezunu olman şart (tıpla bağlantılı bir bölümde mesela biyoloji, genetik vs.). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kanada da lisans bitirip basliyorsun tip okumaya. Anlatmama gerek yok sanirim detaylari, zaten internationallarin medical ile ilgili herhangi birsey okumasina sicak bakmiyorlar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Almanya ve Avusturya'da baya baya zor diye biliyorum....(Gerçi orda ne kolay ki)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Amerika icin para sart, burs vermiyo %90 tip okulu, kalan %10 dan da burs alacagina avrupaya git daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 para varsa git john hopkins'e, ama ordaki doktorlar bizim buradaki gibi tam otomatik olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 git derken? beyler ben geldim mi dicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bende onu diyorum abi herkes oraya git buraya git demişte bana oraların girme koşulları da lazım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yeterli para varsa evet, soyadina yatakhane actirir gider valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Yeterli para derken birkac milyon dolarciktan mi bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yeterli para denmez ona, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Avrupada bir çok üniversite avrupa birliği dışındaki ülkelerin vatandaşlarını açıkcası alıyor sebebi 1000 yerine 10.000 veriyor olman. Open Seasonslarını araştırıp bir gezi ayarlayabilirsin para varsa emin ol okullardan profesörlerle iletişime geçer ve onlarla görüşürsün ve senin transcriptine bakıp edip ve tabii ki göstereceğin mal-mülk olaylarıda onlar için olayın asıl noktası oluyor. durum böyle olunca bu üniversitelerin kapısını azıcık aralayabiliyorsun diğer öğrencilerden daha çok. yani ingilteredeyim 1 buçuk yıldır 15ten fazla üniversite gezdim. 3-4 tane profesörle ve danışmanlarla tanıştım para konusu çok önemli oluyor hatta birtanesinden şunu açık bir şekilde duydum. "avrupa birliği dışında bir vatandaşsan seni kontenjan listesinin başlarına koymamız daha kolay olur." sebep ? "para"... bir ingiliz 300-500 pound veriyor yıllık. uk dışı öğrenci 2000-3500 pound arası veriyor. ab dışı öğrenci 8000-15.000 arası veriyor. hesabı sen yap. amerikadakileri hiç bilmiyorum. özellikle bu dediğim ihtimallerle karşılaşırsan birde tr den o üniversiteyle anlaşmalı bir eğitim danışmanı bulursan işte o zaman çok iyi. ben olsam bunun için bir ülke belirlerim bu yaz 2-3 ay dil kursu diye giderim o ülkeye üniversite listemi elime alıp open times lara bakıp ünileri gezer oradaki danışman ve bölüm başkanlarıyla yüzyüze görüşürüm. benden demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mohi said: baküye git. tıp alanında iyidir, dil sorunu da çekmessin. paran varsa hocalara rüşveti basıp ilk sene ortalama yapıyosun, orda her yerde rüşvet dönüyormuş. ertesi seneye yatay geçişlen buraya bir okula gelirsin. ama genede araştır tabii denkliğini falan abi işletme bölümü olsa anlarımda, tıp ya. yapmayın abi hakkıyla bitirilmesi gereken bölümlerden birtanesi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hangi ulkede okuyacaksan o ulkenin dilini anadilin kadar olmasada ona yakin derecede bilmen lazim. sonra kafayi yersin okudugunu anlamayinca bildigin seyleri sinav kagidina aktaramayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 birde gittiğin okullar türkiye tarafından tanınıyor mu git bak. eğer tanınmıyorsa denklik sınavı gibi sınavlarla uğraşman gerkiyor. ki tıp için çok zormuş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar