Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya nereden başlicam bilemiyorum.. dün akşam 10 buçuk gibi telefonum çaldı. kız arkadaşımın hocası taksimde bir mekanda çıkıcakmış ve öğrencilerini hem izlemek hemde sahne performansı için not vermek için mekana çağırmış. mecburen benim kız arkadaşımda gitmek zorunda kaldı. geç saatlerde dönecegi için bende yanında gttim. neyse buluşuldu taksimin yolunu tuttuk. biraz uğraş sonucu bir otopark bulundu ve girildi. istiklale dogru yürüdük ve mekana geldik. mekanın ismini tam hatırlamıorum ama galiba ıros lu biseydi. neyse içeri girdik oturduk beklemeye başladık. ben bütün grup tamamlandı sanarken içeri biri geldi sanırsam gay di =) bizim masaya ve benim yanıma oturdu kendini tanıttı. hayırdır dedim tanışıyo muyuz? bu arada hoca bu arkadasa selam verince anladım bu gruptan oldugunu. bütün gece yanımda oturdu sinirlerim bozuldu. kız arkadasıma al şunu yanımdan diyorum korkma bişi yapmaz diyo diyorum rahatsız oluyorum bişry olmaz diyo. allahım ya. neyse şarkılar başladı millet coşmaya falan başladı. ortam o kdr küçük ki kim dans etse birbirine çarpıyo devamlı pardon sesleri duyduk.. ben böyle ortamlarda oynamadıgım için ayakta masanın yanına duruyorum etrafı izliyorum. benim hatunun kız arkadası içti içti kafayı buldu bu sefer bana sürtünerek danslara başladı. benmki geldi hemen diyo ne yapıyosun sen. dedim bişi olmaz arkadasın :D öle olunca beni çekti ordan. dedim gay arkadasında bişi olmuyo bunda mı oluyo =) kız milleti işte :D bu arada içkiler içiliyo danlar edillio ve gecenin sonunda ufak bi tartışma çıkıyo. zaten saat 2 buçugu geçti için cuvudu ztn ortam. dedim hadi gidelim artık yavaş yavaş çıktık yürüdük arabanın yanına geldik. bu arada bende 2 tane bira içtim. neyse arabaya bindik otoparktan çıktık polis muhabbeti başladı. malum ben içtigim için alkol muayenesi falan. dedim bişey olmaz 40 kere söledikleri için köprünün başında cevrildik. arabadaki herkes leyla oldugu için çevirdi bizi. gerçi bunu cevirdiktan sonra gördü. yanıma geldi evrakları istedi ve son bir saatte alkoluu birşey içtin mi dedi. bende o meşhur cevabı verdim bi bira be =) bizi ceviren polis çok kafaydı güldü ztn. ardından bana birşeyler sööyledi.üfledikten sonra 51 çıkarsa ehliyetini 6 ay alırım 500 küsür ceza yazarım ve kimsenin ehliyeti olmadıgı için arabanı otoparka çkerim dedi. bende olan bütün alkol o anda gitmiştir zaten korkudan. arabada cam filmi, egzos, kanat herşey mevcut bu arada... neyse üflemk mecburi mi dedim evet dedi ya allah diyerek üfledim ve direk makineye baktım... makine bir başladı 30 a kadar son sürat. 30 dan sonra biraz yavaşladı 40a geldi ve devam adiyo.. bu arada benim elim ayagım boşaldı ztn. derken 45-46-47 ben iyice sarardım. aralarında 2 ser sanıye olarak (yanılmıyorsam) 48 ve 49 oldu. bu arada memur makineye hop dur falan diyo ben gülüorum =) ve ve ve 50 oldu düüüt diye bir ses çıktı. aman yarabbim durdu. o anda başımdan aşagı soğuk sular düştü ensemde hissettim. yüüzmde bir tebessüm glüyorum.. nasıl sevindigimi anlatamam.. ve kahkaha başladı.. evraklarım tam oldugu için hiç bir sorun etmedim.. taki arabanda ne güzel ses çıkarıyo diyene kadar. ben gene bi sararma durumu geçirdim. yok abi deişcem fln derken, yok dedi korkma begendim sadece :D arabaya gitti memur plakayı fln sorgulattı evrakları verdi bizde evimize doğru yol aldık ve geceyi sorunsuz bir şekilde noktaladık :D işte bu ssatten sonra anladım ki eglenmeye gidiyorsak ve içkide içiyorsak arabayla gitmenin gereksiz oldugnu. sonra bir an düşürdüm ya 51 çıksaydı. hiç birşey yokken durup dururken ehliyetten de olcaktım bana buyuk bir ders oldu. arkadaşlar sizde çok dikkat edin cidden =) oh be rahatladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hehe şanslıymışsın baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oha ben bile heeycan oldum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 eheh iyi kurtarmışın geçmiş olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 haha, film gibi süper. küpe olsun kulağına ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oha cok heycanli, dikkat edersin bi daha. *anne mode on* işte bu sana ders olsun! *anne mode off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 okurken heycanlandım ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ehliyetten olmanız sorun değil de, alkollü sürecem diye milleti canından etmeyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oha baya iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ahah süper anlatmışsın kitlendim yazıya heyecanlı heyecanlı okudum neyse geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 neler hissettiğini anlayabiliyorum, benimde 47 çıkmıştı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hm 50 iki biraya denkse bence alkollü araba sınırını 26ya çekmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hikaye acaip heyecanlıymş ha 40 -50 arası =) ii yırtmışsın o geyik yapan polisten korkacan şakayla karışık geçirirmş yni bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ardeth said: hm 50 iki biraya denkse bence alkollü araba sınırını 26ya çekmeliler o değişiyo sanırım, kilo cinsiyete göre 1 bira bile 50 yi geçebiliyor, tabi içilme süresi de önemli. mükemmel anlatmışın geçmiş olsun. artık arabayı hayatta kullanmassın 2 biradan sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şu promil aletini dilinizi altınıza koyup üflüceksiniz arkadaşım. göte gelmek istemiyosanız tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Burda alkollü araba kullandıktan sonra ceza kesen polislere laf edip, kendilerini haklı görenleri de gördüm. Pişman olmuş olman çok sevindirdi beni açıkçası :) . Aman dikkat abi, alkolün verdiği özgüven ile birşey olmaz diyip kendini bırak, başkalarına da zarar verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ehah iyi yırtmıssın.^^ cidden baya sürükleyici olmus yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 gayden rahatsız olunur mu yahu?.çok neşeli insanlar oluyolar.muabebt etmesi eglenceli.hele alkollu muzikli bi yerse kanka bile olursunuz :) bu arada iyi birşey oldugunu savunmicam ama.ben alkollu oldugumda yada bi şekildek afam güzel oldugunda arabayı normal halimden 100 kat daha dikkatli kullanıyorum :).normalken kaza yaparım alkolluyken yapmam :) direksiyona oturudum an kafam açılıo alkol malkol yokoluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ya da sen öyle zannediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çok heyecanlı bir gece oldu zaten. artı kafam iyi olmadı hiç 2 bira içtim tehlikeli de kullanmadım :D artık kolay kolay unutamam herhalde =) yorumlar için teşekkür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ii ders olmuştur :) ben ehliyeti alınca kendime kural edindim alkollü araç kullanmicam diye.. ama geçen ehliyeti evde unuttm.. yanımda da Allahtan annemle babam var tip minyon biraz..polis direk ehliyet varmı diye sordu :D dedim var ama nerde :D sdf sora babam kimlik verdi filan..nyse ii geceler dediler gittik.. oda bana ders oldu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dua et o tarz mekanlarda bira deil su satıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar