N-c Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya bu hani çölün mölün olduu yer var ya act 2 miymiş neymiş ne diosanız işte iknci bölüm he oranın en sonnda pislik irenç bi canavar var ya işte ben onu bulamıorum:D nerden buluoduk onu hatırlayan var mı bu arada horadric stuff mı ne vardı ya onu fln doğru mağaradaki yerine götürdüm koydum acaip şeyler oldu bi vcurcuna koptu ama kaldı öle ben de kaldım öle druidim de kaldı öle ne bi kapıdır ne bi bişidir açılmadı bana kahroldum harbi ya nerdeydi o lanet boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 o horadric staffı koydugun yerde magara açılıyo son bossun odasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 solda bir kapı var tal rashas tombun orda. duruid mi neydi öyle bir bölüm sonu canavarı var. bol healing al , town portal al . cold atıyor genelde. kapı solda yani edit: duriel de ismi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ben koydum staff ı açılmadı işte kapı mapı bnm sorunum orda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 balon said: solda bir kapı var tal rashas tombun orda. duruid mi neydi öyle bir bölüm sonu canavarı var. bol healing al , town portal al . cold atıyor genelde. kapı solda yani DRUID BENIM AYIP OLMUO MU BIRAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 curcuna koptu yani. koptuysa solda abicim kapı . mağaranın içinde işte .tal rasha's tomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 diablo 2 ne yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ühü yok işte orda yok işteee:( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 e curcuna nasıl koptu o zaman :)haha.sağa sola duvarlara bak ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bidaa bak orda olması lazım, yoksa da bug olmuş bişey olmuş orjinal al (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 duriel'inde en az 3 kez duridiini kesiceğine inanıyorum bu arada .üzgünüm.paladin ya da barbar abi .yakın temas . edit: ki bence bi yerinden kan gelmeye başladı bile senin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi eğer inventory doluysa falan da almadıysa herhangi bi malzemeyi oyundan cıkıp tekrar kesince alamıosun sanırım. ben horadric cube ile ilgili bişi lootlamamıştım. 300 kere daha kestim sonra olmadı karakteri sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bu arada o oyunda en kıl olduğum şey baal'in kendini kopyalamasıydı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bırak oynama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ahanda kestim bileee:) saolun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 buyse, o gibi durumlarda oyuna tekrar girdiğinde item ayaklarının dibinde olması gerekiyor diyebiliyorum. olmadı yeniden kestiğinde o item düşüyor yaratıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 N-c said: ahanda kestim bileee:) saolun ehe 3.dünyadan nefret ederdm inş snde etmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oyunun bozukmuş senin bırak oynama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Arkasokak said: buyse, o gibi durumlarda oyuna tekrar girdiğinde item ayaklarının dibinde olması gerekiyor diyebiliyorum. olmadı yeniden kestiğinde o item düşüyor yaratıktan. valla oyunun ilk sürümüydü sanırım ben oynadıgım baya bi zaman oluyor. sonraki patchlerde bi ayar çekmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Dartanian said: N-c said: ahanda kestim bileee:) saolun ehe 3.dünyadan nefret ederdm inş snde etmezsin 3-4.bölümler bol miktarda fire ve cold resistance istiyor yakın temas warriorlar için ki sırf bu yüzden barbarı almazdım .özellikle nightmare ve hell'de karaktere cehennem oluyor o bölümler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 quest te hangi mağaraya gireceğini gösteriyo işaretini giricen staffla delicen duvarı duriel amcam gelicek ağzını burnunu kırıcak gönderecek evine her girişinde bi town portal aç ki rahat olsun. 5 6 kere denersin kesmek için sen bu yetolukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bide en zevklisi 5. bölüm. 3. bölüm nalet o minik yaratıklar felan ormanda gez babam gez tabi mephistodanda güzel itemler düşüyo o ayrı ben bitirince sürekli farmlardım paladin vardı item için düşerdi arada sırada güzel bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ardeth said: oyunun bozukmuş senin bırak oynama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 N-c said: ben koydum staff ı açılmadı işte kapı mapı bnm sorunum orda:( horadric staffla head piece'i horadric cube'de birleştirip, biyere monte ediodun ondan sora açılıyodu öle htrlıyorum 4-5 sene oldu ama yanlış da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ayrıca beltinin içini 1 sıra hp 2 sıra rejuvenetion potion 1 sıra thawing potion mıydı antidote muydu ondan doldurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar