Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mart Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onu da anlatıvereyim.

C:/Program Files/Rainmeter/Skins/HUD.Vision/White/Weather

Buraya gidipte Weather-One.ini dosyasını Notepad ile açıver (veya Rainmeter'da Weather'ı seçtiysen Weather.ini'yi aç) daha sonra dest=NY..... gibi bişi bulacaksın onu dest=TUXX0014 olarak değiştir. SCALE=f'i SCALE=m , SCALE.txt=°F'i de SCALE.txt=°C olarak değiştirirsen tamamdır.
Mesaj tarihi:
Bu tür seyleri tek program ile yapabilirsiniz, samurize kullaniyordum zamaninda kendinize özel dock yapabilir istediginiz türden saat vs ekleyebilirsiniz, ayrica hdd durumu cpu durumu gibi seyler ekleyince harika oluyor
asiri kullanisli süper bir olay
tavsiye ederim
3 5 ay önce burada paylasmistim gerci ama nerede bilmiyorum
artik kullanmiyorum kullansam gösterirdim yine
Mesaj tarihi:
Rainmeter'ın içindede var onların hepsi fakat arkadaşlar benim kullandığım temaları sordukları için çok oldu. Sanırsam Samurize'nin içindede farklı farklı temalar vardır ?
Mesaj tarihi:
[MeasureWeatherRSS]
Measure=Plugin
Plugin=PluginsWebParser.dll
; updated weather ~15minut
UpdateRate=90
Url=http://xoap.weather.com/weather/local/TUXX0014=*&unit=#SCALE#&dayf=6
RegExp="(?siU).*(.*),.*(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)"
StringIndex=1

Şu kısmı bana bi kopyalayabilirmisiniz çalıştıran arkadaşlardan. Burdaki bi şeyleride değiştirmiştim Url kısmını sanırım haliyle olmuyor. Orginaline geri döndürmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:
[MeasureWeatherRSS]
Measure=Plugin
UpdateRate=90
Url=http://xoap.weather.com/weather/local/TUXX0014=*&unit=#SCALE#&dayf=6
RegExp="(?siU).*(.*),.*(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)"
StringIndex=1

Şu kısmı bana bi kopyalayabilirmisiniz çalıştıran arkadaşlardan. Burdaki bi şeyleride değiştirmiştim Url kısmını sanırım haliyle olmuyor. Orginaline geri döndürmek istiyorum.

[MeasureWeatherRSS]
Measure=Plugin
UpdateRate=90
Url=http://xoap.weather.com/weather/local/#dest#?cc=*&unit=#SCALE#&dayf=6
StringIndex=1
IfAboveValue=0
IfAboveAction=!execute [!RainmeterHideMeter MeterIconNA][!RainmeterShowMeter MeterIcon][!RainmeterShowMeter MeterTempZitra_Lo][!RainmeterShowMeter MeterTempPozitri_Lo][!RainmeterShowMeter MeterTempPopozitri_Lo][!RainmeterShowMeter MeterTempDnes][!RainmeterShowMeter MeterTempZitra][!RainmeterShowMeter MeterTempPozitri][!RainmeterShowMeter MeterTempPopozitri]
IfBelowValue=2
IfBelowAction=!execute [!RainmeterShowMeter MeterIconNA][!RainmeterHideMeter MeterTempZitra_Lo][!RainmeterHideMeter MeterTempPozitri_Lo][!RainmeterHideMeter MeterTempPopozitri_Lo][!RainmeterHideMeter MeterTempDnes][!RainmeterHideMeter MeterTempZitra][!RainmeterHideMeter MeterTempPozitri][!RainmeterHideMeter MeterTempPopozitri]
;Debug=1
Mesaj tarihi:
ya aslında offtopic ama sorucam dayanamadım.
bu vista'da pencerelerin kenarları, üst kısmı falan transparan oluyo ya, peki bunları maximize edince neden olmuyo? mesela browser'ı haliyle max durumda kullanıyorum ama tepesi transp. değil. kucultunce yine oluyo. bi de max. yaptınca bi pencereyi start cubugu da transparanlıktan normale donuyo.
ayarlanabilir bisey mi bu hep transparan olsun.
  • Yeni Oluştur...