Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Onu da anlatıvereyim. C:/Program Files/Rainmeter/Skins/HUD.Vision/White/Weather Buraya gidipte Weather-One.ini dosyasını Notepad ile açıver (veya Rainmeter'da Weather'ı seçtiysen Weather.ini'yi aç) daha sonra dest=NY..... gibi bişi bulacaksın onu dest=TUXX0014 olarak değiştir. SCALE=f'i SCALE=m , SCALE.txt=°F'i de SCALE.txt=°C olarak değiştirirsen tamamdır.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oha mart ayı mart ayı olalı böyle ayı görmedi @bunneh über olmuş
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu tür seyleri tek program ile yapabilirsiniz, samurize kullaniyordum zamaninda kendinize özel dock yapabilir istediginiz türden saat vs ekleyebilirsiniz, ayrica hdd durumu cpu durumu gibi seyler ekleyince harika oluyor asiri kullanisli süper bir olay tavsiye ederim 3 5 ay önce burada paylasmistim gerci ama nerede bilmiyorum artik kullanmiyorum kullansam gösterirdim yine
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Rainmeter'ın içindede var onların hepsi fakat arkadaşlar benim kullandığım temaları sordukları için çok oldu. Sanırsam Samurize'nin içindede farklı farklı temalar vardır ?
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Resim icin unac'a tesekkur ederim. Onun elinden cekilmis bir fotograftir.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 [MeasureWeatherRSS] Measure=Plugin Plugin=PluginsWebParser.dll ; updated weather ~15minut UpdateRate=90 Url=http://xoap.weather.com/weather/local/TUXX0014=*&unit=#SCALE#&dayf=6 RegExp="(?siU).*(.*),.*(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)" StringIndex=1 Şu kısmı bana bi kopyalayabilirmisiniz çalıştıran arkadaşlardan. Burdaki bi şeyleride değiştirmiştim Url kısmını sanırım haliyle olmuyor. Orginaline geri döndürmek istiyorum.
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 darejedi,resimdeki sevgilin değilse boşunnu alabilirmiyiz :)
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Resmin kendiside bana ait degil ztn unac'in cekmis oldugu fotograftir kendisi :D buyrun bosunu. Bir tik kadar yakin
irenikus Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 darejedi ekranın altındaki çubuk ne, maclerdeki görev çubuğuna benziyor
BaaL Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fir3blad3 said: [MeasureWeatherRSS] Measure=Plugin Plugin=PluginsWebParser.dll ; updated weather ~15minut UpdateRate=90 Url=http://xoap.weather.com/weather/local/TUXX0014=*&unit=#SCALE#&dayf=6 RegExp="(?siU).*(.*),.*(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)" StringIndex=1 Şu kısmı bana bi kopyalayabilirmisiniz çalıştıran arkadaşlardan. Burdaki bi şeyleride değiştirmiştim Url kısmını sanırım haliyle olmuyor. Orginaline geri döndürmek istiyorum. [MeasureWeatherRSS] Measure=Plugin Plugin=PluginsWebParser.dll ; updated weather ~15minut UpdateRate=90 Url=http://xoap.weather.com/weather/local/#dest#?cc=*&unit=#SCALE#&dayf=6 RegExp="(?siU).*(.*),.*(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)(.*)" StringIndex=1 IfAboveValue=0 IfAboveAction=!execute [!RainmeterHideMeter MeterIconNA][!RainmeterShowMeter MeterIcon][!RainmeterShowMeter MeterTempZitra_Lo][!RainmeterShowMeter MeterTempPozitri_Lo][!RainmeterShowMeter MeterTempPopozitri_Lo][!RainmeterShowMeter MeterTempDnes][!RainmeterShowMeter MeterTempZitra][!RainmeterShowMeter MeterTempPozitri][!RainmeterShowMeter MeterTempPopozitri] IfBelowValue=2 IfBelowAction=!execute [!RainmeterShowMeter MeterIconNA][!RainmeterHideMeter MeterTempZitra_Lo][!RainmeterHideMeter MeterTempPozitri_Lo][!RainmeterHideMeter MeterTempPopozitri_Lo][!RainmeterHideMeter MeterTempDnes][!RainmeterHideMeter MeterTempZitra][!RainmeterHideMeter MeterTempPozitri][!RainmeterHideMeter MeterTempPopozitri] ;Debug=1
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya aslında offtopic ama sorucam dayanamadım. bu vista'da pencerelerin kenarları, üst kısmı falan transparan oluyo ya, peki bunları maximize edince neden olmuyo? mesela browser'ı haliyle max durumda kullanıyorum ama tepesi transp. değil. kucultunce yine oluyo. bi de max. yaptınca bi pencereyi start cubugu da transparanlıktan normale donuyo. ayarlanabilir bisey mi bu hep transparan olsun.
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 vistaglazz uzun lafın kısası full-screen oyunların 3d kartı kullanımını etkilemesin diyeymiş.
Finkel Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 StyleSelector==> bu programı indirebilen varsa yardımcı olabilirmi indiremedimde =/
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hm windows'un boyle bir secenegi yok demek ki. eksik olsun o zaman ne yapalım, onun icin yazılım yuklemiycem sisteme :p
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 irenikus said: darejedi ekranın altındaki çubuk ne, maclerdeki görev çubuğuna benziyor ObjectDock olur kendisi.
Mike Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 DareJedi said: Resim icin unac'a tesekkur ederim. Onun elinden cekilmis bir fotograftir. boşunu alabilirmiyim.
Öne çıkan mesajlar