Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balıkesir bayat köyü

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

yanlış önermiş o zaman lan.. bira su söker.. taşın düşme ihtimali varsa bunu arttırır. ama diğer yandan sağlıklı devam eden yaşantıda atılan suyun miktarını arttırırken kalsiyum oksalat kristallerinin birikip taş oluşturmasının hızlanmasına sebep olur. daha çok su içmek daha iyi bi yöntemdir yani..

viki'de yazmış ama http://tr.wikipedia.org/wiki/Böbrek_taşı ben inanmayanları florence nightgale ve alman hastanesinin doktorlarına yönlendireyim.. onlar gerekli bilgileri daha doğru vereceklerdir.

uzun vadede fail olmayın da.. yine aynı derdi çekmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

eheh geçmiş olsun. düşürene kadar ok, sonrasında yine taş yapar bira.. çok fazla bunları kullanırsan anında taş, kum olarak geri döner. seçimde kat çıkarsınız eve; et, tuz ama en çok kalsiyum oksalat içeren sebzeler (ıspanak, brokoli, pancar), koyu kahve, koyu çay, böğürtlen, aşırı miktarda kurutulmuş meyve, pekmez.. bi de hareketsizlik.
Sosyal ağlarda paylaş

Askerliğimin bir kısmını Gökçeyazı beldesidne yapmıştım, biri Gökçeyazı köyünde diğeri de Edremit'e doğru 2 şifalı su yeri var. (ilki Gökçeyazı'daki Jandarma karakolunun hemen yanında, ikincisinin tam yerini bilmiyorum) Şifalı olduğu sanırım doğru çünkü Almanya'dan Fransa'dan kalkıp gelen kişileri çok görmüşümdür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...