Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 böbrek taşına iyi gelen bir su varmış diye duyduk bu köyde. nasıl gidilir bilen var mı? insan bu böbrek taşı ağrısını bir kere çekince her ihtimali değerlendirmeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bi googleda araştırsan çıkar sanırım. Cidden geçmiş olsun , ben bilmiyorum ama en azından sağdan soldan görüp dinlediklerim yetiyor bana. Acil şifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 balıkesire yenikapı-bandırma feribotuyla gitmek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Balikesirde degilde afyonda baya yer var oyle sifali filan degil tabi ama sicak kaynak suyu bide normalden daha asitli.Bobrek tasi olanlar oraya akin ediyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Horizon said: Bi googleda araştırsan çıkar sanırım. Cidden geçmiş olsun , ben bilmiyorum ama en azından sağdan soldan görüp dinlediklerim yetiyor bana. Acil şifalar dilerim. abi aradık googledan ama bulamadık ya hiçbirşey Bursa'dan gidicez bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 oksalat içeren şeyleri fazla tüketmeyip, bol su içip, spor yapsan ve birayı falan çok tüketmesen daha iyi olur tabii. bi fikir verme baabında tabii ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 dasaaa said: oksalat içeren şeyleri fazla tüketmeyip, bol su içip, spor yapsan ve birayı falan çok tüketmesen daha iyi olur tabii. bi fikir verme baabında tabii ;) şu an bugünkü 2. biramı içiyorum dasaa:D doktor önerdi :D pardon ama fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kütahyada da var bayat köyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 doktor fail bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yanlış önermiş o zaman lan.. bira su söker.. taşın düşme ihtimali varsa bunu arttırır. ama diğer yandan sağlıklı devam eden yaşantıda atılan suyun miktarını arttırırken kalsiyum oksalat kristallerinin birikip taş oluşturmasının hızlanmasına sebep olur. daha çok su içmek daha iyi bi yöntemdir yani.. viki'de yazmış ama http://tr.wikipedia.org/wiki/Böbrek_taşı ben inanmayanları florence nightgale ve alman hastanesinin doktorlarına yönlendireyim.. onlar gerekli bilgileri daha doğru vereceklerdir. uzun vadede fail olmayın da.. yine aynı derdi çekmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hacı valla asıl amaç olabildiğince çiş yaptırmak. * su *ananas suyu (içimi kolay diye :) ) *"ginkolu" yeşil çay *maydonoz suyu *gilaburu suyu (wtf!?) en yakın arkadaşlarım bir kaç gündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 eheh geçmiş olsun. düşürene kadar ok, sonrasında yine taş yapar bira.. çok fazla bunları kullanırsan anında taş, kum olarak geri döner. seçimde kat çıkarsınız eve; et, tuz ama en çok kalsiyum oksalat içeren sebzeler (ıspanak, brokoli, pancar), koyu kahve, koyu çay, böğürtlen, aşırı miktarda kurutulmuş meyve, pekmez.. bi de hareketsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 balı kesir mi balık esir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 balı çok anlamındaki "balı kesir". konumuz bu değil ama. yok mu hiç balıkesirli pati yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 benim askerlik subesi edremitte ama. ne desemki(ayri ki). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 gilaburnumudur nedir ne iğrençtir. allahtan kum dökmüşüm taş değil. geçmiş olsun valla, adamın ağzına ediyor bu böbrek olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 selam babam zamanında niksar ayvaz suyu içerek düşürmüştü baya taş. eğer bulabilirsen onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ayvalık ta gün batımı izlerken iki bira çak. ne taş kalır ne dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yerelnet sitesinden falan bağlı olduğu ilçeyi falan görebilirsiniz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Askerliğimin bir kısmını Gökçeyazı beldesidne yapmıştım, biri Gökçeyazı köyünde diğeri de Edremit'e doğru 2 şifalı su yeri var. (ilki Gökçeyazı'daki Jandarma karakolunun hemen yanında, ikincisinin tam yerini bilmiyorum) Şifalı olduğu sanırım doğru çünkü Almanya'dan Fransa'dan kalkıp gelen kişileri çok görmüşümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar