St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 çaldıklarımı bilgisayara kaydedip dinlemek istiyorum hatalarımı falan görmek için ama windowsun ses kaydedicisi 1 dakikadan fazla kaydetmiyor ve ses kötü geliyor(yada ben kötü çalıyorum:P).Bunu nasıl çözebilirim yada önerebileceğiniz başka güzel ses kaydedici program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sesin kötü gelmesi kullandığın mikrofondan muhtemelen. Kaydetmek için SoundForge öneririm ama sesin kalitesi değişmez sadece kullanımı rahat bi program uzun kaydedebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Soundforge güzel bir program. Yazın çalıştığım stüdyoda prova kayıt ve hücum kayıt için kullanıyorduk, öneririm. Basit ve kullanışlı bir program. İleride daha profesyonel bir şeyler düşünürsen cubase fena değildir. Reason 4 da farklı bir alternatif, bu da fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 teşekkür ederim arkidişler.peki mikrofon olarak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kayıt ve editing için http://audacity.sourceforge.net/. Ücretsiz, kullanımı kolay, rahatça kanal kayıt da yapabilirsin. Mikrofon ise ne çaldığına bağlı. Enstrüman mikrofonlarının çeşitleri var. Ama düzgün mikrofonların fiyatları da tuzlu. Masaüstü mikrofonları gibi 5-10 TL değil. Shure çok iyi bir marka mesela. Düşük seviye modelleri (PG57 mesela, daha çok amfi için) 50-60 dolardan başlıyor. Daha uygun fiyatlı markalar da bulabilirsin muhtemelen. Ama verdiğin fiyata göre kalite alıyorsun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ben de Audacity diyorum. M-Audio'nun çok açmaçlı mikrofonları var 400 YTL'ye, onlar iyidir. Daha ucuz birşeyi aha bu iyidir diye öneremem, değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 shure SM57 öneririm.. her derde deva.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 All sound recorder kullanıyorum, valla yeterli oluyor. sound edit zımbırtısıda var. Bu arada eğer mikrofonla değilde direk sesi bilgisayara vermek istiyorsan(eğer ki biliyorsan sorun yok). Kulaklık çıkışı vardır kesin ensturmanının -eğer klasik gitar ve flut tarzı birşey değilse- Bazı kablolar var bi ucu yeşil bi ucu mavidir(Mavi = Aux / Yeşil - Kulaklık zımbırtısı) Yeşil kısmı enstrumanına, mavi kısmı bilgisayarının arka kısımda ki aux girişine sokuyorsun(genelde mavi olur) Sonra ses denetimini açıp zeçenekler>özellikler>kaydet>Yeni pencere açılcak>ordan aux a işaretliceksin. Temiz ses alırsın en azından Edit: Su warez'e dikkat edin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Tertemiz kayit olsun dersen ve olayin icine mikrofon girerse, bukez akustik problemleriyle de karsilasabilirsin. Butun bu problemlerden önce, bence temiz kayit icin önce adamakilli bi ses karti ile basla olaya. Cunku iyi bi mikrofon alsan bile onu zaten o/b ses karti ile kullanamazsin, bi sekilde kullansanda, dogru duzgun bi performans alamazsin mikrofondan. Ses kartindan sonra eger condenser mikrofon alirsan, bisekilde akustik olayinada bi cozum getirirsin zaman ile.Eger shure sm57 falan gibi dinamik bi mikrofon alirsan, daha az akustik problemi yasarsin ama condenser mikrofon ile yaptigin gibi bi kayitta yapamazsin bukez. Edit: Mikrofon ile line kayit arasinda elbet fark olur.Yalniz onun disinda olayin mic yada aux girisi ile bi alakasi yok, olay tamamen ses karti ile ilgili.Yani mic girisinden line kayit yerine aux girisinden line kayit yapmak buyuk bi fark yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 en basit kullanımı olan program cooledit pro galiba ben onu kullanıyodum, tavsiye ederim basit bi arayüzü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben derim ki bunlarla hiç uğraşma Boss Br-532 var bende . Dijital stüdyo.Kendi içinde efektleri de tuner i da var drum machine zaten var pratik bir şekilde kanal kanal kaydedip üstüne çalışabiliyorsun mixliyorsun süper Eğer albüm çıkarmayı düşünmüyorsan şimdilik süper çalışma aletidir. Yalnız bulamazsın sanırım pek Eğer almayı düşünürsen bana özel msj atabilirsin. http://www.paradox1x.org/para_images/br532.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dj ercik'te bunu kullaniyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bunla yaptığım kayıtlar var aslında atabilirim Satıyorum ben artık pek işime yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kaydedicek program olarak pro tools Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 wavelab da iyidir. soundforge söylenmiş zaten o da iyidir. mikrofon olarak da sadece kendi çaldığın şeyleri dinleyip hatalarına bakmaksa amacın en dandik mikrofon bile iş görür bence, ama amacın düzgün kayıt yapmaksa korax güzelce açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar