serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aynı baglantıya sahibim aynı serverda oynuyorum , Regedit ayarlarım yapılı ancak 100ün altında MS görmedim ki o da prime time saatlerde nadir. ADSLde önemli olan diger unsurlara bakarsak santrale yakınlık vs konusunda. Yeterince yakın oldugumu ve o konuda , bunun yanı sıra kablolar konusunda sıkıntı olmadıgına da eminim. Cözemedim gitti ozaman. Adam yazmıs SS koymuş yalan söylicek hali yok tabi ki ancak ne biliim 100ün altını sabaha karşı saat 5 gibi görebiliorken ki o da 89 ms felan. Raid saatlerinde 66 ms garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 esas ben napcam yf fransa serverleri kapandı bugün.... ooof of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Amma velakin sanırım dertler bitiyor siteye Quiknet geliyormuş. Hemen baglatacagım hizmet başlar başlamaz. Böyle bi imkanınız varsa kacırmayın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Argue said: 1mbit adsl, herhangi bir proxy yok. Regedit ayarları yapılı sadece. Dotların üstünde kalan süreyi gösteren addonu öğrenebilir miyim? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 OmniCC dotların üstündeki saniyeyi gösteren Addon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 İyice addon başlığına döndürüyorum konuyu ama kendi dotlarını diğer debufflardan büyük gösteren addonun adı nedir? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Shakkil said: İyice addon başlığına döndürüyorum konuyu ama kendi dotlarını diğer debufflardan büyük gösteren addonun adı nedir? :> x perl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Xperl de yapıyor o işi ama o screenshotta Xperl yok yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 OmniCC yapıyor(hem debuff süresini, debuff iconunun daha büyük olmasını, barlarda CD nin gösterimini), konu bozulmasın diye ÖM atmıştım arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dworgian said: esas ben napcam yf fransa serverleri kapandı bugün.... ooof of :( ben hala kullaniyorum fransa serverlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hayırlı olsun arkadaşlar, 23 dışında bütün sunucular an itibariyle kapandı. Bize Your Freedom'dan ayrılma yolu da göründü gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Fransalar gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 23 de bok gibi laf aramızda. Bazen 50ms bazen 500ms oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yf-15 çok iyi ms veriyor ama geçen hafta arkadaş 15 ile online gaming trade blabla diye 3gün banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hmm fransa serverlarinin disindakiler cok mu kotu ki? niye YF'a bye diyoruz.. ayrica ben demin YF'siz girdim, 270 den 840 oldu sonra dc yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 15'i deniyorum 1 saattir, sorunsuz göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 05 - 200ish ping 15 deniycem bende bakalim.. cok kotu oldu bu durum 70-80 lere alismistim ne guzel insan gibi oyun oynuyordum hayatimda ilk defa, rogue'a bile gecmeyi planliyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 18 ve 03 bende 40-75 ms veriyor çoğuzaman. Tavsiye ederim. Edit: farkettim ki konu amacının dışına çıkmış, sorry / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 VPN Gates'den bi aylık paket aldım şimdi.Normalde sarı olan Latency bar şuan yeşil ama 200 ms civarında geziyo.3 tane seçenek vardı UK,US ve Almanya olmak üzere..Almanya olanı beğendim kendime (lol), doğru mu yaptım bilmiyorum ama önümüzdeki raid'e görücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nie fransa dioruz? benim burning legion serverım fransada. ama de serverlarda gayet verimli geldi bana gogo yf aynen devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 FR serverları kapanmadı mı YFnin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kapandı işte o yüzden DE serverında oynamaya başladım ben. sorun yaşamıorum hala aynı ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Poff denemediğim Almanya sunucusu kalmadı, en iyisi 250-350 arası gidip geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benimde aynen 80-100 ms devam ediyorum alman serverlarinda sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar