Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

valla nazarım çok değiyor benim, merakla beklediğim şeylere negatif etki yapıyorum diye yorum yapmadan bırakıyorum artık heh.

ama james cameron kendini fazlasıyla kanıtlamış bir yönetmen, titanic gibi bir olayı aldı tüm zamanların en çok izlenen filmi yaptı. klasik hikaye deyip küçümsemek pek doğru olmaz.

teknoloji konusunda bu kadar iddiası varsa ondan şüphe olmaz zaten, adam son 20 yılın sinemasını şekillendirdi dense yanlış olmaz hani.
Sosyal ağlarda paylaş

cameron'un her filmi finansal acidan basarili olmus, ama sadece 2-3 tanesi "cok iyi" film statusunde. bunlar sadece teknolojik altyapida basarili olanlar degil, konu, oyunculuk gibi bir cok dalda da oscarlar almis, sapka cikarilacak filmler (bkz terminator 1/2 ve titanik).

bence avatar bu filmler arasina giremeyecek. cok guzel bir gorsel solen izleyecegiz ama iki sene sonra kimse donup izlemeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

bu film biraz daha farkli. james cameron 15 yildir planliyordu bu filmi fakat teknolojik yetersizlikten bekletiyordu (en son cekimlerin kaca malolacagini hesapladiginda 1 milyar dolarin ustundeymis butce). ha su an tum giderlerle (reklam vs.. dahil) yaklasik yarim milyar dolar tutmus butce ama kesin rakam degil. tek shot'i 200 farkli kamera ile cekmek gibi tuhaf cekim teknikleri felan var.

beklenti buyuk ama karistirmamak lazim. film ikiye bolunuyor. bir tarafta bildigimiz sinema (senaryo, kurgu, oyunculuk vs..) tarafi, diger yandan ise bizim tamamen gormedigimiz avatar'in en iddiali yani olan cekim teknikleri. spielberg ve ridley scott gibi iyi sci-fi yonetmenleri daha cekimlerde asik olmuslardi filme (ridley scott aninda ayni metodla cekimler yapacagini acikladi aylar once).

ha film efsane olur mu orasini bilmem. ama cok kaliteli olacagindan adim gibi eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
nileppezdel said:

Abi ben bunu o kolpa çizgifilmin sinema versiyonu sanıyodm meğer alakasızmış çok utandım kendimden. Şimdi ben de bunu heyecanla bekliyorum..

nileppezdel said:
ben bunu o kolpa çizgifilmin sinema versiyonu

nileppezdel said:
o kolpa çizgifilmin sinema versiyonu

nileppezdel said:
kolpa çizgifilmin

adres ver
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...