Finkel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 cavanagh said: ah be finkel, gece 2buçuğa kadar mı bekledin forumu kontrol etmek için=) yok abi yeni geldim eve o yüzden=) neyse artık ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Geçmiş olsun Yiğit. Zaugna ile ben aynı takımda olmayayım yoksa bizim takım ağır basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 1/kaspar-wish-babacum-arcane-dela-khelben-f.d.e 2/holy-sixoms-zaugna-deathlord-shagrath-cava-griz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sağolun beyler valla gelmeyi çok istiyordum da kısmet değilmiş haftaya inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Grizden korkuyorum ben gerisi muhim degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dela uyanmış, maça geliyomuş hadi gözümüz aydın=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kender de geliyo. e ben de çıkıym o zaman yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ne zaman gelmedim allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dela uyandıysa 10 gol atar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kenderin adı "Barış" olsun kampanyası başlatıyorum bundan sonra adın Barış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bozuk para getirin bu arada para üstü sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Holy said: Buraya yazıyorum sonra söylemedin denmesin, bu maçta golüm var.Dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Çocuklar iyi besledi beni sağolsunlar, helal olsun lan size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Holy said: Holy said: Buraya yazıyorum sonra söylemedin denmesin, bu maçta golüm var.Dedim. delayı sakatlamışın lan yazık kıvranıyo çocuk bileğine basamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 6-1 yeniliyoduk, 10-9 yendik haha iyi maçtı ama, gelen herkese teşekkürler boş kalenin kralı saygını ayrıca tebrik ediyorum, maçın gol kralıydı sdf, 4-5 gol attırdım boş kale=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Ben de Sixoms'u yaralamışım, kusura bakmasın :( Güzel maçtı. İstikrarı bozduk, ondan kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 lol maç 6-1 olduğunda ildeniz geçti rakibin kaleye ya berabere ya da öne geçtik, öle bişiler oldu saol ildeniz teşekkür ediyoruz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 O toplara vurmak için ne koşular yaptım ibneler, assistlerde cabası, Güvenç'in attığı ara toplarını hiç bitiremedim ama paslanmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yavaş yavaş abi, kaç zamandır yapmıyoduk halısaha 4-5 ay olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yok canım o kadar olmamıştır. Olmuş mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu 2009'daki ilk maçtı 2008'de de ekim kasım civarı yapmıştık maçı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 off yalnız ne yendik yaaa :D:D kötü oyunuma rağmen kazanmayı bildi takımım beleş gollerle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 beleş diyoruz ama ben aynı pozisyon 3-4 tane kaçırdım, gris iyi bitirdi o vuruşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 İyi bitirmek? O golleri atamaması için solucan olması gerek. :D tabi hakkını yiyemeyiz iyiydi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar