khala Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 pazar moda yalan lig maçlarımız var orda 12-7 ye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 avrupada yapmaya karar verirseniz bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 alllaaaah maç... ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu hafta değil haftaya olmaz mı? yapı endüstri fuarı var pazar be teeee beylükdüzüne gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 avrupa yakasında olursa bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben yazmıyorum ama haber bekliyorum hala haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 haftaiçi çarşamba olursa şükela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ee ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 merak ediyorum acaba dereağazında yapılan halı saha maçında 4 kişi çalımlayarak kenderlemeye attığım golü hatırlayan var mı? o zamandan bu zamana futbol oynamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 walla bu haftasonu yapamicaz gibi görünüyor ben c.tesi arkadaşta kalıcam sanırım, evden çıkmadan foruma bakarım, pazar günü maç olucaksa yanıma halısaha eşyalarını alır da giderim ama bu haftasonu yalanız sanırım olmadı haftaiçi konuşur sahanın boş olduğu gün uygun muyuz bir bakar ona göre ayarlarız ki 12-14 kişi çok rahatlıkla çıkıcak gibi görünüyor, yedek listemiz de var nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 tarihe gore gelebilirim yer kaldiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cavanagh said: onay verenler fizban cavanagh gris arcane wishmaster kender holyman noyan eshreff sabo sixoms sly bathory babacum tharkas aşağıdakilerden ulaşabildiklerinize söyleyin, haber alalım durumları neymiş, bir de dynamick en son sakatım gelemem falan diyodu askere gitti geldi belki formdadır gelir mi acaba=) khala dela apex mr.bomb jankis yedek liste cthulhu khelben loli-pop finkel apis bitch_ofbat (kaleci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hafta içi kocaeli'deyim ben yalanım o sebeple..haftaya hafta sonu olursa gelirim diyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eee??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 holy ile denk geldim okulda 2 gün önce bakabilirsem saha bakıcam dedi ama ben şöle yapalım diyorum, pazar günleri moda ve hilalde lig var, cumartesi nasıl olur, c.tesiye saha bakalım diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu cumartesi ise benim labratuar dersim var, akşama ancak istanbulda olcam, yalan olurum ben yedek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bende yalan oldum gibi pazar günü antepe gidiyorum persembe donecem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kaleci değil barthez yazar mısın dsadsa kel değilim ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 cumartesi herkes olur diyorsa bu akşam alırım hilali 4-5 5-6 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 diyorum ki bu c.tesi değil ama bir sonraki c.tesiye yani 21 mart'a alalım sahayı hem tharkas dönmüş olur hem de eksik çıkarsa cthulhu burda olabilir ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu cts bana da uymaz da soraki cts gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sonraki cumartesi iyi, sonraki cumartesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 gsnin mac durumuna göre gelebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu arada holy'nin o cumartesi sınavı varmış sahada yer varsa 6-7 yapalım, yetişiyo 6-7'ye ya da 6-7 başka saha arayalım en kötü holy bensiz yapın derse erken saatte holy olmadan yaparız bitch_ofbat gelir kaleci olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ne zaman yapıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar