Revenant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Boyle bir baslik yok sanirim konusabilicegimiz yurtdisinda oyniyan oyuncular hakkinda.. Tuncay 2 mactir yaziyor bugunde liverpool'a atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Tuncay Tames Liverpool diye başlık atmış goal.com ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Boro lig düşerse,kelepire iyi bir takım alır Premier lig'den Tuncay'ı. Bu arada Liverpool yalnız bıraktı Manu'yu şampiyonluk yarışında,El Zhar diye bir dam oynadı forvette ilk kez duyuyorum adamı Faslı bşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 öyle bir gol kaçırdı ki ibrahim toraman atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 necati var en son 20 maçta sıfır golü vardı , ne oldu bilmiyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 tuncay her liverpool maçında atıo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 tuncay chelsea ye gidicek bence.ben öyle hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Gitmesin bence. Oynayamaz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 tuncayi arsenal alir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Red said: tuncay chelsea ye gidicek bence.ben öyle hissediyorum :) büyük hissetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Halil cakmis bayern hannover macinda 5-1 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Spiegel said: tuncayi arsenal alir =) Arsenal için çok yaşlı be Tuncay. Bi 6-7 sene genç olsa belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Revenant said: Halil cakmis bayern hannover macinda 5-1 bitti Hamit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Evt hamit elim kaymis 3. golu atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Spiegel said: tuncayi arsenal alir =) Arsenal topçuları kreşten topluyor,Tuncay bildiğin kariyer sonu yaşında onlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 necati ispanya 2. lig'inde 20 maçta hiç gol atamamış mı? yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bundesliga Vfl Bochum'da oynayan Sinan Kaloğlu var. Sanırım onun da 2 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar