Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 sim kart takılabilen telefonlar.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

şunlar var şimdi ben de araştırdım.

ama biraz bilgi lazım bana
babam istiyor ki 2 sim kartını taksın. bi tanesinden arama yapsın, diğerinden de onu arasınlar
mümkün müdür bu

yani bu geçiş işlemi nasıl oluyor
ararken avea'ya geçicek heralde sonra araması bitince yine turkcell'e alıcak heralde böyle mi
çok fransızım:D
Sosyal ağlarda paylaş

anycool t38 modeli kullanıyordum ben. telefon biraz büyük ama normali bu tabi. telefonda radyo ve tv var. telefonda e-book okuyup film izleyebiliyorsunuz (mp4 formatıydı sanırım). çok çok iyi bir telefon ekranı komple dokunmatik (bazılarının sadece belirli menü tuşları dokunmatik oluyor).ben acayip bir şekilde memnundum, en büyük özelliği hayvanlar gibi ses çıkarıyor. çok çok fazla ses.

dezavantajı ise telefonun kulaklık girişi çok kötü, metroda son ses müzik dinlerken en ufak bir ters harekette kulaklık yerinden çıkıyor haliyle sesi dışarı veriyor. bu da tüm vagonun wtfpwnt olmasına yetiyor tabi. ben çok memnundum başka da bir yamuğunu görmedim. tv si de süper çekiyordu :)

benim telefonun başına gelmeyen kalmadı tabiki 100+ sefer düşürmüşümdür çatlamalar dışında hiçbirşey olmadı. en son trafik şubeden çıkarken gene elimden düştü önce kaldırımın köşesine çarptı sonra yola fırladı. üzerinden 1 adet polo bir adet doblo geçti. her iki arabada her iki tekerliğini üstünden geçirebildi hehe telefon hala çalışıyor ama epey çatladı vs, dokunmatik özelliği gitti. o yüzden bir kenara attım duruyor. sağlam telefon ama hakikaten, radyasyon olayını bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Samsung D880 kullanıyorum, bazen saçma sapan sorunlar çıkarttığını duydum başka kullananlarda fakat bende henüz önemli bir sorun çıkartmadı. Kamera özelliği falan da iyi (flaş eksiği var malesef), melodi sesi kısık bir de, bazen telefon çaldığında duyamıyorsun eğer ses varsa. Bunların dışında aklıma gelen eksi özelliği yok şu an telefonumda, tavsiye edebilirim. Ayrıca ben 6-7 ay önce almıştım, o zamandan bu yana ucuzlamış baya.

edit: konu açıldıktan 1 ay geçmiş üzerinden, eğer hala almadıysan bir telefon, D880'i tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...