Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 şimdi babama lazımmış da bundan bi tane 2 sim kart takılabilen telefonlar varmış böyle, ben de hiç anlamam bi araştır dedi. yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 samsung cikartti bi tane en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 şunlar var şimdi ben de araştırdım. ama biraz bilgi lazım bana babam istiyor ki 2 sim kartını taksın. bi tanesinden arama yapsın, diğerinden de onu arasınlar mümkün müdür bu yani bu geçiş işlemi nasıl oluyor ararken avea'ya geçicek heralde sonra araması bitince yine turkcell'e alıcak heralde böyle mi çok fransızım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Sar oranı cok yüksek oluyor onlarda. Eger ki alıcaksan sar'ına dikkat et. Yani sar'ı en düşük olan en iyisidir bence... Birde kapaklı telefonlarda daha düşük oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 abi avea her yone SINIRSIZ 60 lira zaten. artik duble telefon ta$ima olayi bitti. bi de bu kampanya degil, tarife.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kaç yıllık bi tarife bu ? eskiden kamu falan vardı hala varmı bilmiyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 şu samsung iyi gibi bayağı bunu alalım dedik. açıklamaları fln istediğimiz gibi gayet. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Zaten Samsung dışında çift SIM üreten büyük firma yok, hepsi Çin malı radyasyon kralları. Eliniz değmişken D880 alın derim ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 saçma sapan markaları almaktansa tabiki de samsung alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Haha kızın birinde var bizim bölümde, bildiğin radyo anteni çıkartıp TV izliyor şaka gibi. O da çift sim kartlıydı ama markasını bilmiyorum, pazar malı cep telefonu gibi birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Beleşe bi tane geldi bana da "fly" diye bir marka. Bu akşam kavuşacağım kendisine ve sürekli kullandığım telefonu tamire göndereceğim. O arada da hiç acımam, çıkartırım antenimi. çin malı tabi ki (tu) akşama yorum yazabilirim belki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yorum yazıyorum: şaşırmadığım üzere berbat tabi ki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 anycool t38 modeli kullanıyordum ben. telefon biraz büyük ama normali bu tabi. telefonda radyo ve tv var. telefonda e-book okuyup film izleyebiliyorsunuz (mp4 formatıydı sanırım). çok çok iyi bir telefon ekranı komple dokunmatik (bazılarının sadece belirli menü tuşları dokunmatik oluyor).ben acayip bir şekilde memnundum, en büyük özelliği hayvanlar gibi ses çıkarıyor. çok çok fazla ses. dezavantajı ise telefonun kulaklık girişi çok kötü, metroda son ses müzik dinlerken en ufak bir ters harekette kulaklık yerinden çıkıyor haliyle sesi dışarı veriyor. bu da tüm vagonun wtfpwnt olmasına yetiyor tabi. ben çok memnundum başka da bir yamuğunu görmedim. tv si de süper çekiyordu :) benim telefonun başına gelmeyen kalmadı tabiki 100+ sefer düşürmüşümdür çatlamalar dışında hiçbirşey olmadı. en son trafik şubeden çıkarken gene elimden düştü önce kaldırımın köşesine çarptı sonra yola fırladı. üzerinden 1 adet polo bir adet doblo geçti. her iki arabada her iki tekerliğini üstünden geçirebildi hehe telefon hala çalışıyor ama epey çatladı vs, dokunmatik özelliği gitti. o yüzden bir kenara attım duruyor. sağlam telefon ama hakikaten, radyasyon olayını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Greeny said: üzerinden 1 adet polo bir adet doblo geçti. her iki arabada her iki tekerliğini üstünden geçirebildi ahah gülmeden edemedim kusura bakma ahuaheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Samsung D880 kullanıyorum, bazen saçma sapan sorunlar çıkarttığını duydum başka kullananlarda fakat bende henüz önemli bir sorun çıkartmadı. Kamera özelliği falan da iyi (flaş eksiği var malesef), melodi sesi kısık bir de, bazen telefon çaldığında duyamıyorsun eğer ses varsa. Bunların dışında aklıma gelen eksi özelliği yok şu an telefonumda, tavsiye edebilirim. Ayrıca ben 6-7 ay önce almıştım, o zamandan bu yana ucuzlamış baya. edit: konu açıldıktan 1 ay geçmiş üzerinden, eğer hala almadıysan bir telefon, D880'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masticore said: Sar oranı cok yüksek oluyor onlarda. Eger ki alıcaksan sar'ına dikkat et. Yani sar'ı en düşük olan en iyisidir bence.. tam bunu diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar