Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: 28.02.09 - 19.00 - Fenerbahçe - Sivasspor

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:
hersene bole 4 buyukler dısından gelipte şampıyonluğa oynuyan takımları tokatlıorz adamlar yalan oluo. gecen sene sivas ondan once vestel manisa falan. bu senede bole olcak heralde. :D
manisa ile sivası bir tutmakta güzelmiş manisa 11. hafta yenildi o sene küme düştü.sivas kaybetmesine rağmen şuan hayla birinci ve 22. haftadayız
Sosyal ağlarda paylaş

ya bülent uygun nasıl bu kadar açık oynattı takımını anlamadım. yani karşındaki takım fenerbahce, sen kadıköyde nasıl oynarsın bukadar şuursuz. alla alla ilginç, bülent biraz havaya girdi galiba. daha da zor toparlar bu takımı, yazık oldu sivasa:)
Lugano iyice azıttı, striker gibi devamlı ilerde şu an haha
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
mokoko said:
hersene bole 4 buyukler dısından gelipte şampıyonluğa oynuyan takımları tokatlıorz adamlar yalan oluo. gecen sene sivas ondan once vestel manisa falan. bu senede bole olcak heralde. :D
manisa ile sivası bir tutmakta güzelmiş manisa 11. hafta yenildi o sene küme düştü.sivas kaybetmesine rağmen şuan hayla birinci ve 22. haftadayız

ben 2sini bir tutmadım. gecen sene sivas iyi gidiodu yendik yalan oldular şampıyonluk yarısında. vestel manisada liderdi ozmn. fark attık onlarda yalan oldu. yoksa tabiki sivaslar vestel arasında daglar kadar fark war.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...