D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Herşeyi kasmayı düşünmüyorumki şu anda bile karakterimden gayet memnunum bundan sonra siegeler için aoe kasıyorum daha çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 The DarkFall Web-SIte USED TO say this: Can I play all races on the same server? No you may not. This is something we have discussed at length, and we believe that it would allow for easy spying, taking away from the gaming experience. If you play an Alfar, for example, you may log on your Elf scout just to check if the Elven town of Charybdis is well defended at the moment or not. If you want to play a different race, you may do so on a different server / game world. web.archive.org/web/20080202053506/www.darkfallonline.com/faq/gameplay.html NOW the DarkFall Web-Site says this: Can I play all races on the same server? You can only have one character per Darkfall account. www.darkfallonline.com/faq/gameplay.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 valla pek bişey farketmicek zaten bi NA serverı açılcak bi de eu olacak NA da charım olsa ne olur olmasa ne olur ayrıca NA nın açılmasına daha çoook var herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Gereksiz, ve anlamsiz. Eger EU'de oynuyorsan, niye NA'de karakter kasmak isteyesin ki? Darkwish mesela alt kasarim diyo, skill cap olsa anlarim, ama alta kascagin skill i main e kassan ayni sey oluyor zaten :p Kisi ya EU'de oynar, yada NA'da. Ikisinde birde karakter yaratma yetisinin hicbir artisini gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 peki birde şöyle düşünün NA serverı niye açılıyor ve bu sistemde kim NA serverına gitmek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bu arada sizden ses cikmadi, dwarven mekanina yola bile cikmadim. Benim oraya gelmem mountla bile 1 saatten fazla suruyor, musait oldugunuz zaman bana oyun icinden haber verin ona gore geleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 NA = North America. Amerikali oyunculara oyunun release'inde soz verilmis bir server zaten. Adamlar aylarca 200+ ping'le, simdi soz verilen seyi aliyorlar. Bu sistemle Amerikalilar ya transfer zamanini bekleyip EU'dan karakterlerini transfer edicekler yada EU karakterlerini silip NA'de oynamaya basliycaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Puff.. Bizim sehir cok kalabaliklasti. Artisi : Yeni gelenlerin hepsi avrupali, iyi oyuncular. Gank 0'a indi, son 10 gundur falan gather'da 1 kere gank yemedim. Eksisi: Butun pve spotlari kamplanmis sekilde sabah aksam. Sabahlari Avrupalilar, aksamlari Amerikalilar. Kimse adanin bu tarafina gelip bize meydan okumuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Darkfall maceram çok uzun sürmedi, dün account u iptal ettirdim. PVP için günde 4-5 saat grind yapıp gvg veya solo biseyler bulursan 10 dk lık müthiç keyif var. Pvp de full loot olayı nedeni ile genelde zerg fest, PvE ye hiç birşey demiyorum şaka gibi.. 1-2 ay sonra tekrar bakacam, NA server i patch ler vs ile oyun daha oturmuş ve oynanabilir diye düşünüyorum. EVE ye dönme vakti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bingildak said: Puff.. Bizim sehir cok kalabaliklasti. Artisi : Yeni gelenlerin hepsi avrupali, iyi oyuncular. Gank 0'a indi, son 10 gundur falan gather'da 1 kere gank yemedim. Eksisi: Butun pve spotlari kamplanmis sekilde sabah aksam. Sabahlari Avrupalilar, aksamlari Amerikalilar. Kimse adanin bu tarafina gelip bize meydan okumuyor.. Geçen geldim Yssam'a 2-3 şehiri bastık 1 de npc şehri 1 de hamlet sanırım bayık bi yer gibi geldi bana ancak eski Virakar clanının şehrinde adamlar gearlanıp defans yapmaya çalıştılar hoşuma gitti 2 full pvp bagi aldım saolsunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Biz eskiden Virakirinde icinde oldugu YC parcasiydik. Anlasmazlik cikti. monarchy takilmaya calisti tipler, Cbay'de yasayan clanlar olarak ayaklandik. 2 hafta icinde yssam tertemiz oldu. Ne Virakir ne de diger clanlar tutanabildi. Daha bu sabah Tiquaya baskini yaptik. 50 kisiden fazla olduruldu, loot yapicak vaktimiz olmadi, bizden kayip yoktu. Wall of Paindir, bankadir, minedir hepsini tertemiz ettik. 2 haftadir falan yssam cok daha sakin ve durgun, cunku kimse Cbay'deki clanlara karsi koyamiyor. Mehatil = farm status :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Virakar bizi SB Alliance ında artık. Yssam'a goonlar geldi Awful company kgb vs bize yenildikten sonra emin ol yssam darma dagın olur eğer başka alliancelara bulaşırlarsa özellikle SBA ya veya Afghan'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Cok uzun mesafe ya. Hani mainland'in ortasinda olan bir clanin veya alliance'in yssam a gelmesi demek, ana sehirleri savunmasiz birakmasi demek. Ya toptan Yssam'a tasinmalari gerek, yada ancak police seklinde minor guildleri sehirleri korusun diye birakirlar ki onlari da farma baglarlar her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bizim umrumuzda değilki diğer şehirler şu anda takılıyoruz bize bulaşan olursa başlarız savaşa alırız şehirlerini sonrada satarız şehirleri :) şu ana kadar 1 şehir sattık 3 hamlet saatık 1 şehride 5 v 5 turnuvası düzenledik dün akşam bugün yarın kazanana vericez beleşe şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Tiquaya alsaniz aslinda eglenceli olur, kan gelir adaya. O sehri gordun mu bilmiyorum ama oyundaki hicbir sehre benzemiyor. Inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ben eski virakar şehrine bide onun kuzeyinde felandı sanırım bi şehre gittim içinde bi mağarası var mağarada gölet var felan 3. birde apautan ı biliyorum bizim beta şehri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Eger caniniz raid falan yapmak isterse bir gidin. Inanilmaz guzel. Bildigin LOTR'dan sahne gibi oluyor siegeler. Katmanli olmasi, savunmaya inanilmaz firsat taniyor. Ilk seviyede iceri girdiginde yukardan yuzlerce okun yagmasi, MM'lerin ve fireballari patlamasi, ve 50 kisinin bir duvar arkasinda siper alip ayni anda elevator'a kosup onun ustunde parry duvari olusturup savunmasi falan tek kelimeyle inanilmaz. Oyundaki buyuk ihtimal en detayli sekilde hazirlanmis sehirlerden biri, gorunmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bizim Erinthelde tierli birçok defansif ve offensive siege yaptık üzerinden ama alabilen olmadı :) bi ekresinde 50 vs 120 defans yaptık adamlar mercleri de krialamıştı afghanistan ı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kesinlikle bazi sehirler digerlerine gore stratejik olarak daha ustun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Belli ki AV tayfasi forum moderatorleriyle konusmus ve olayi daha SIKI tutmalarini soylemis. Foruma oyunla ilgili herhangi bir QQ veya negatif bir sey yazarsan direk siliyorlar. Ayrica mod sayisi baya artmis. Adamlar bildigin zaten provoke edilmis community'i daha da provoke ediyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 QQ veya negatif konuları her 30 saniyede bir saçma saçma yazılar halinde açarlarsa kapasınlar silsinler napıyorlarsa yapsınlar ama gitsin adam gibi suggestion kısmında yazsın durum böle böle şunlar bence hatalı ben şunları böyle görmek isterim vs insanlar tartışsın orda ama genel forum kısmına "lol" diye thread açıp içine 3 5 satır qq cümlesi kurup fu av diyenleride silsinler bir zahmet :) (Ben clan discussion, skill ve pve kısmı hariç hiçbir kısmı okumuyorum forumda o ayrı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Herkes oyunla ilgili istedigi herseyi yazabilir forumda gercek oldugu surece. Sirf oyunun hakkinda pozitif konusmuyor diye, postlarin silinmesi diktatorluktur. Boyle hareket ederek sadece daha cok insani kizdirirlar. Ve gayet duzgun threadleri kilitliyorlar insanlar patch gelmedi diye mutsuz diye. Bana 2. uyariyi verdiler sirf patchle ilgili yorum yapip, moderatorlerin yaptiklariyla ilgili post yapilmamasi gerektigini soyledigim icin. Hayir komik olani, game account ve forum account related veya linked degil. Bu sistemle insanlara uyari vererek ne elde etmeye calisiyolar ki? Yeni account acmak 3 dakika? Sadece komikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Banlanırsan ip ban yiyorsun belirli bir süre ama çok uzun değil. Ayrıca katılmıyorum ben hani düzgün bir tavırda açar başlığını vs ona lafım olmaz ama inanılmaz saçmalıklar yazıp saçma sapan konu isimleri koyuyor insanlar kaç tane başlık gördüm AV SUX adlı içinde . olan vs bunlarıdamı silmesinler? İstediğimizi yazarız gibi bir mantık olamaz yani ozaman sabah akşam küfretsinler birbirlerine moderatora gerek yok yada oyuna küfür etsinler AV ye saldırsınlar ağlasınlar zırlasınlar bizde Genel forumun amacı olan esas başlıkları okuyamayalım bu spamden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "Patch Info" adli bir baslikta, ne kadar "kac hafta gecti, hala bir bilgi veya patch" yok diyen butun postlari sildiler. Bu duzeni saglamak veya toplumu duzgun tutmakla alakali bir sey degil, oyunla ilgili kotu olan seylerin duyurmasina engel olmaya calismatir. Insanlar problemi konusamiycaksa forumlarin kullanisi nedir? Sadece iyi yanlari mi konusulmali yani? Ayrica forum ben bakmaya basladigimdan beri -1.5 aydir- senin olmamasi gerektigi dedigin sekildeydi. Kufur almis basini gitmis (ki yasak degil zaten, kocaman not var yukarda). Tatminsizliklerini belirtmek oyuncunun en buyuk hakkidir. Buna engel olmak, veya olmaya calismakta kesinlikle anlamsizdir. Forum oyunun nabzini tutmak icindir. Eger topluluk mutsuzsa, orda belli eder. Mutluysa belli etmez, ama QQ sayisi azalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Silinmişsse bir nedeni vardır elbet ben okumuyorum ondan bilemem ama belki aynı konu üzerine açılan 20. başlıktır hepsini birleştirmişlerdir :P ama dediğin gibi de olabilir temizliyorda olabilirler negatif konuları yapıcak birşey yok napıyorsunuz lan gibisinden bir konu açsan onuda silerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar