Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall Online Bilgilendirme ve Gelişmeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 kere support ihtiyacım oldu 2 sindede hallettiler sorunumu o bakımdan iyi bulmuştum supportu ancak senin bankan bile yanlış giriyorsun diyorsa bir gariplik var :(
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar bir arkadaşla beraber bilinmeyen topraklardaki eşkiyalık denemeleri 400 gold ve en az 1*2 k lık set parçalarının dönüş yolunda kaybıyla hüsranla sonuçlandı,ama o dağlarda dolaşma duygusu resmen bizi gören elflerin çil yavrusu gibi kaçışmalarından sonra 6 tane atlının bizi yarım saat takip etmesi sonucu mefta olduk heeueheuhe atımızla ilk günümüz ve eşkiyalık peşindeki anlarımız
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=wowturk005.jpg
Mesaj tarihi:
IS değilde photobucket kullansan müthiş olcaktı :) Daha 2 günlük karakterlerle atları riske atmışınız harbi helal :D Bu arada mountla giderken silahı elinize almayın yani sheathe li kalsın daha az stamina gider.
Mesaj tarihi:
ahahaha ne 2 günlüğü saat 2 de açtık karakterleri:D bugün 2 kişiyle 1 saatte 1k gold farmladık valla human a döndüm tekrar reroll ettim bu arada:D ama at da dehşet oluo yaf yarın skill kasmaya başlıcaz sora korksun bizden düşmanlar:p
Mesaj tarihi:
Pazar akşam siege yaptık oradan birkaç video linki veriyim HD izleyin isterseniz :) Hızlandırılmış biraz sanırım.

www.youtube.com/watch?v=qZiMNuz2qmo&fmt=22

www.youtube.com/watch?v=Jr9vuX-SepU&fmt=22
part3 henüz konmadı
Mesaj tarihi:
Evet SB(shadowbane) Alliance adlı bir alliance oluşturduk core guildler SB'den gelme ufak çaplı guildlerden oluşuyoruz ve serverdaki en aggresif topluluğuz şu anda :)
Mesaj tarihi:
said:
The Darkfall shop is now open.

The link to the account management is here:

https://accounts.eu.darkfallonline.com

You can purchase your Darkfall copy in the Products page.

8 mbit adsl e geçtim bakalım pinglere etkisi nasıl olucak.
Mesaj tarihi:
YF wowda bana yarardan cok zarardı ondan almam :) Ben 78-120 felan takılıyordum 4mbit adsl ile bakalım bir değişme olucakmı:) Şu anda rezil pingim sürekli spike felan ama aradım yurtdısı çıkışları sorunluymuş sanırım.
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:
YF wowda bana yarardan cok zarardı ondan almam :) Ben 78-120 felan takılıyordum 4mbit adsl ile bakalım bir değişme olucakmı:) Şu anda rezil pingim sürekli spike felan ama aradım yurtdısı çıkışları sorunluymuş sanırım.

yurtdısı cıkısı nezaman sorunsuz olduki ttnetin :(
  • Yeni Oluştur...