superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 burda 5 ken orda 3 müş demekki boşuna yaygara yapmışım sry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 oh be oyunu sonunda aldım download ediyorum %30 da oynıyan arkadaşlar hangi clanda nickler ne güncel olarak alabilirmiyim,diğer konu başlıklarında en az 10-15 gün olmuş guildler felan deişmiş olabilir v.s yardım pls:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bende aldım ama ole bakarım bi ara fazla zaman yok oynıcak ama sararsa zaman ayırırım belki. tek server vardı zaten dmi? gorsz oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 şu oyun hakkında 1-2 paragraf artıları ve eksileriyle değerlendirme yapsa birileri fena olmayacak (tu) pve'de raid'imsi olaylar var mı bu arada merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meccemm Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 oyunu nerden hızlı indirirm arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 efsane moblar var bugsız nasıl kesersin bilemem bi 50 kişi lazım misal(ben hiç kesmedim clanımdanda kesen yok bug kullanmıyoruz ) ama kestinmide loot 50 kişi götürmeye değmez ondan pek bir anlamı yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 yuh be dünya kadar download yaptık bide patchmi var ?mb si felanda yazmıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 arkadaşlar son yorumumu yapayımda screenshotları koyuyorum oyun dehşet ötesi gibime geldi bilemiyorum ama herşeyde özgürsünüz yav lvl sistemi v.s yok ,kafanız rahat neye odaklanacaksınız onunla uğraşıyorsunuz 1 tane şimdi koyuyorum screenshot diğerlerinide sonra mekanları gezdikçe koyarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 sabonis said: şu oyun hakkında 1-2 paragraf artıları ve eksileriyle değerlendirme yapsa birileri fena olmayacak (tu) pve'de raid'imsi olaylar var mı bu arada merak ediyorum. yok mu şöle yorum yapacak biri yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 paralı beta işte ehehehe güzel oyunda ben biraz daha bekliyorum toparlasınlar iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 abi paralı beta dediğin oyunda buglar olur stabil olmaz oyun v.s biz yaşadık zamanında birsürü oyunda ama bu oyunda daha 1 tek hataya bile rastlamadım bu kadar adammı oynadığından anlamıyor fanatiklikmi yapılıor anlamadım,oyunda tamamen serbestsin abi işte,lvl derdin yok şu derdin yok bu derdin yok,istediğin skilli kas istediğin alanda silahta v.s de ilerle işte bunun daha basit anlatımı ne olabilir bilmiyorum yani,dün gece den beri aşağı yukarı 12 saattir full oynuyorum yav:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 releasein üstünden kaç zaman geçti hala http://www.darkfallonline.com aynı abi çüş yani oha YUH ... YUUUH YUUUUUUUUUUUUUH edit spoyler: YUH AMA YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 age of conanın site de süper ama hala oyunda arıza var siteye bakma sen oyuna bak:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ne kadar ilginç dimi Xenocide adamlar oyun çıktı diye haber bile koymuyor ama oyun yok satıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 daha 50.000 account bile satmadılar belki de. yok satıyor ne demek... adamlar satmıyor ki, yok satsınlar :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Açtıkları her satış full satıyormu satıyor. Açıkçası ha 2k satmış ha 20k biz mutlu mesut oynuyoruz adamlar kendi planları artık neyse onu takip ediyorlar sorunları olsada oynayan herkes tek bir konuda hemfikir: PvP müthiş."nokta" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yok satıyor denmez ona. kaç bin sattılar ki. 50k bulamadılar daha di mi. bu yok mu satmak oluyor. ben oyuna da laf mı ettim :D kendi kendine gelin güvey olmuşun valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Alıcı kitlesine her açtıklarını satıyorlar benim gözümde yeter yoksatıyor olarak değerlendiririm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 senin fanatikliğin daha da artmış görmeyeli ya :D :D önceki sayfada 1-2 paragraf anlatsın birileri dedim, bari bi el at da anlatıver bakalım ne iyi ne kötü oyunda. gerçi yoğurdu üfleyerek yemek lazım senin yorumlarda ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 PvE si kötü mobların orta seviyesi yok kolay var zor var daha zoru var. Grupla kesebilirsin ancak loot grup gitmeye değmez. Yapılan son durability ayarlarından sonra crafterların işi arttı mob droplar artık çok az durability ile düşüyor kullanılcak gibi değil. PvP si müthiş okçuluk biraz overpowered çok fazla dmg ı var ve birçok ok atabiliyorsun büyüler çok mana yediğinden pek spamlenmiyor. Şehirlerdeki resource lar baya güzel onun dışında 24 saaat şehrin siege edilebiliyor biraz kötü, insanları büyük alliancelar kurmaya itiyor; fakat dediklerine göre sistemi değiştiriceklermiş yakında.Birtakım mob kesme vs bugları vardı bazı insanlar çok ağır para bastı aynı şekilde birtakım buglarla skill kasanlarda oldu ancak buglar fixlendi(mob kesme bugı fixlendimi bilmiyorum) skill kasılmıyor artık ve para kasılan yerlerin çoğunu gmler gözetim altında tutuyor.Hileciler banlanıyorlar biraz zmanda alsa onaylanması. Skiller arttıkça ve statlar aynı şekilde çok ciddi dmg vs değişiklikleri oluyor birtakım kişilerin betadan verdikleri yorumlar aksine :P(25,50,75,100 skillerde artıyor ama dmglar o aralıklarda pek bir fark yok) Gerçekten çok ilginç büyüler var misal telekinesis büyüsüyle 3-5 kişiyi havaya kaldırabiliyorsunuz attığınız büyü bariyerinin üstüne gelen :) Geçen gece siegede eleman confusion büyüsü spamladi bana(greater magic 100 büyüsü herkesde yok)ekran bembeyaz oluyor bildiğimiz flashbang :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Dünyanın son durumu DF de http://members.sd-pk.de/DFPoliticalMap.jpg Siyah halkalar bizim alliance şu anda adı SB(shadowbane) Alliance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 şu mapler aslında serverdan servera değişse bomba olur. girince kimse ne nerede bilmeyecek dünyayı keşfetmek zorunda kalacan fln süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Gerçekten müthiş olur ama yapmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Gief alternatif download link pls. Bu ne la 15k la inio torrent londrada bile aq. 1 haftada biter böle. Oyun zamanından çalıo nonoşlar. Yokmu başka bi download imkanı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 rapid var diorlar ama bende yok link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar