Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunada kısa bir değineyim. Koyduğum lobby ss lerinde de görülebileceği gibi acc miz lvl base. Her maçtan sonra belirli miktarda exp kazanıyoruz, her lvl da talent puanları geliyor, bu puanları atack, defense ve utility olmak üzere 3 tree ye verebiliyoruz. Oyun başlamadan seçiyoruz hero muzu bu arada. Birde Her hero ya ortak spell ler var, heal, exhaust, ghost(sprint gibi) vsvs, bunlar birde rune ler ile acc mizi daha da geliştirip, değiştirebiliyoruz.

Oyun içinden şimdilik gözüme çarpan birşey. Ability Power diye bir stat var, kullandığımız ability lere +dmg sağlıyor. Soru oldukça, keşfettikçe birşeyler yazarım.

not : aramızda.
Mesaj tarihi:
Bir önceki sayfada belirttiğim gibi, cb nin bu aşamasının key leri bitti. Bir sonraki aşamaya geçildiğinde, her cb oyuncusuna 3 er key verilecek, friends invite kıvamında. O zaman verebiliriz ancak, zaten 3 kişi cb de pati den sanırım.
Mesaj tarihi:
grafikler tırt.zaten o w3 grafiklerine sadece dotanın mekaniği için katlanabiliyordum. adamlar gitmiş w3 grafiklerindende öğğk bir grafik tasarımı yapmış, ayakta alkışlıyorum. grafik olarak HON çok daha güzel gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Grafik tırt değil, konsepti farklı. Adamlar aşmış grafikler yapalım derken bu çıkmış değil yani, ki bu tür bir oyun için akıcılık çok çok daha önemli olduğundan, cartoon grafik konsepti daha mantıklı bir seçim.
Mesaj tarihi:
sanırım em li oyunu girdim

çok cabuk gitti kuleler para da gani gani :D

yoksa oyunun geneli mi böyle itemler acayip ucuz geldi bana

ölünce ekranın siyah beyaz olmasını sevdim uo yu hatırlattı bana D:

ilk oyunum ezildik ama 5 kill yptım D:
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...