Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 heroes of newerth den daha mı iyi ?
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Oyunada kısa bir değineyim. Koyduğum lobby ss lerinde de görülebileceği gibi acc miz lvl base. Her maçtan sonra belirli miktarda exp kazanıyoruz, her lvl da talent puanları geliyor, bu puanları atack, defense ve utility olmak üzere 3 tree ye verebiliyoruz. Oyun başlamadan seçiyoruz hero muzu bu arada. Birde Her hero ya ortak spell ler var, heal, exhaust, ghost(sprint gibi) vsvs, bunlar birde rune ler ile acc mizi daha da geliştirip, değiştirebiliyoruz. Oyun içinden şimdilik gözüme çarpan birşey. Ability Power diye bir stat var, kullandığımız ability lere +dmg sağlıyor. Soru oldukça, keşfettikçe birşeyler yazarım. not : aramızda.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 @lanc ben hon acc mi kaede ye verdim, o yüzden yorum yapamıcam ama 2 maç yaptım şimdiye kadar, ikisinde de oynadığım adamlar hon dan daha iyi olduğunu söylediler.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 NDA broken, reported.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 summonerların oyunu etkilemesi kötü ya, bir de grafikler hoşuma gitmedi hiç.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 key varsa makbule gecer denemek isterim bende,
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hon feci baydı key varsa bende denemek isterim
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bir önceki sayfada belirttiğim gibi, cb nin bu aşamasının key leri bitti. Bir sonraki aşamaya geçildiğinde, her cb oyuncusuna 3 er key verilecek, friends invite kıvamında. O zaman verebiliriz ancak, zaten 3 kişi cb de pati den sanırım.
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 grafikler tırt.zaten o w3 grafiklerine sadece dotanın mekaniği için katlanabiliyordum. adamlar gitmiş w3 grafiklerindende öğğk bir grafik tasarımı yapmış, ayakta alkışlıyorum. grafik olarak HON çok daha güzel gözüküyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Grafik tırt değil, konsepti farklı. Adamlar aşmış grafikler yapalım derken bu çıkmış değil yani, ki bu tür bir oyun için akıcılık çok çok daha önemli olduğundan, cartoon grafik konsepti daha mantıklı bir seçim.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sonunda girmeyi başardım oyuna :D
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi bunu oynamadım da video ve ssleri hic sevmedim. hon ezer gecer yani.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sanırım em li oyunu girdim çok cabuk gitti kuleler para da gani gani :D yoksa oyunun geneli mi böyle itemler acayip ucuz geldi bana ölünce ekranın siyah beyaz olmasını sevdim uo yu hatırlattı bana D: ilk oyunum ezildik ama 5 kill yptım D:
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Nerde nerde nerde! Üye olduk ama gelirmi gelmezmi belli değil. Bu betaya giremicez herhalde. O kadr da herşeyi doldurup bi sürü refer yaptım ama xD
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Summonerların oyunu etkilemesi iyi olmuş gayet. Rune sistemi de mis gibi
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hemen isterimmm! [email protected] bi türlü gelmedi çünkü bana beta key :/ Minnetar olurum yani xD
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Summoner: Gangren Varsa oynamak isteyen 1e1 öğrenme turları atabiliriz :p
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://www.fileplanet.com/promotions/league-of-legends/beta/?_cmpid=fp191 Üye olup beta key alabilirsiniz sınırlı acele edin xD
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 oyunla bi alakam yok ama su haberi gordum: 480 beta key dagitiyolar. http://www.rockpapershotgun.com/2009/09/08/479-league-of-legends-beta-keys-up-for-grabs/
Öne çıkan mesajlar