axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 said: Undead players are now considered Humanoid targets Bi paladinin iki undeade tek attığı günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 undeadler her zaman humanoiddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Cık, oyunun en en başında değildi. Çok dengesiz olduğuna karar verip değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 fear yemiolar mıydı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 fear yemıyolardı, bleed yemıyolardı. bildiğin undead işte, ama shackle yiyolardı exerxisim yiyolardı falan. ama oyun cıkmadan cok once bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o zamanlar ortam hardcore muş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dengeleyebilselerde oyle kalsaydı. .bugun bi arkadas geldi wow u bırakma sebebini acıkladı baya gulduk.. abi ben undead warlock tum bi tane paladin geldi bana holy heal bise attı ve benim canım arttı.. cok sacma lan dedim bıraktım dedi.. ben saygılar aga dedim :D lolledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bizim arkadaş şey die bıraktı "abi adam büyü falan atio çok saçma" dedi bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 SENİN ARKADAS DA BİRAZ SEYMİS.. caps yani urkutme amacı tasır..niyeyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cuce said: fear yemıyolardı, bleed yemıyolardı. bildiğin undead işte, ama shackle yiyolardı exerxisim yiyolardı falan. ama oyun cıkmadan cok once bu mantıklı ama işte o zaman hani düşünüorum kim heal atabilirdi undeadlere? necromancer warlock kıvamında biri anca :S dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ozaman koşarak bandaj felanda atılıyordu paladinler herkezi yumrukla yenebiliyordu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Alpha Undead Priestler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Undead holy priest LOL:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Solaran said: Undead holy priest LOL:S işte o zman öyle bi seçenek olmaması gerekirdi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Dworgian D&D gibi düşünme, undeadler heal büyülerinden damage almalıdır diye bi kaide yok. Npc undeadlere de normal heal büyüleriyle damage veremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi öyle olmalı demiorum ki? olsa daha güzel olurdu ama bu oyun dinamiklerini nasıl etkilerdi bilemiorum tabii onu diorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben hep onu diyorum zaten ya yane farkli irklar cidden farkli olmali ya ama wowda imkansiz aa beli baska bi oyunda olur yane bi gnome hic bi sekilde bi tauren kadar iyi bi warrior olamamali mesela yada en iyi mageler bloodelf olmali yada undead olmali ne bilem en iyi roguelar gnome olmali felan biraz farki olsun statlar cidden farkettirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 BonePART said: ben hep onu diyorum zaten ya yane farkli irklar cidden farkli olmali ya ama wowda imkansiz aa beli baska bi oyunda olur yane bi gnome hic bi sekilde bi tauren kadar iyi bi warrior olamamali mesela yada en iyi mageler bloodelf olmali yada undead olmali ne bilem en iyi roguelar gnome olmali felan biraz farki olsun statlar cidden farkettirsin aynen ya. ırk seçmek gerçekten çok önemli olmalı da nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ama işte şöle düşünün Mageler diosun en güçlü, Undead ve Blood Elf oluncao lacak vs yok işte Shaman en güçlü orc olunca böle şeyler olsa Kim Troll mage açar ? veya ne biliim kim Gnome warrior açar, o zaman adamlar o racelere o classları koymaz. Biraz pratikte bakmak lazım olaya. Sen undead mage i daha ii yaparsan troll mageden troll mage çöp olur kimse e gidip rp adına troll mage açmaz hele böle dps yarışı, vs hardcore oyunda. Anca avantaj dezavantajları dengeli ve güçlü yapıcaksın o zamana bişeyler olabilir. İşte Blood Elf mageler çok daha dps yapio ama çok daha damage alio Trollere göre vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mortis said: ama işte şöle düşünün Mageler diosun en güçlü, Undead ve Blood Elf oluncao lacak vs yok işte Shaman en güçlü orc olunca böle şeyler olsa Kim Troll mage açar ? veya ne biliim kim Gnome warrior açar, o zaman adamlar o racelere o classları koymaz. Biraz pratikte bakmak lazım olaya. Sen undead mage i daha ii yaparsan troll mageden troll mage çöp olur kimse e gidip rp adına troll mage açmaz hele böle dps yarışı, vs hardcore oyunda. Anca avantaj dezavantajları dengeli ve güçlü yapıcaksın o zamana bişeyler olabilir. İşte Blood Elf mageler çok daha dps yapio ama çok daha damage alio Trollere göre vs. işte aynen öyle yapabilirler her class ın belli - ve + ları her race in belli - ve + ları ve cross olarak da - ve + lar koyarlar, karmaşık olur ama tekdüzelikten çıkılır böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 olabilir ama farklarin fazla olmasi sart ya yane ole bi seviyeye geldi ki trollun ragei ile orcun bloodhedesi ayni dps artisi veriyo biri hizlandiriyo dieri +sp veriyo ne diye 2 tane ayri spell ki o zaman bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 raciallar iyi bence, %5 spirit icin bile millet human rollarken daha farklı seyler yapsalar bazı ırklar hic oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Raciallar iyi değil. Horde PvE kısmında orca nerf veya gerisine buff lazım. Orclar bir çok class için tek tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Berserking: Activate when "Wounded" to increase melee & spellcasting speed Derken biz wounded iken mi melee ve casting speed artacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi hp %30 a geldiğinde %30 artırıyor hızı ondan önce kullanırsan %10 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar