Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 PTR Boss Testing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D boss kolay demedim, taktiği kolay sadece.

Ne uzun uzun anlatılacak, ne de %80-90 larda wipe üstüne wipe yencek boss değil. İlk 10 denemeden sonra, her denemede %50'nin altına iner. Adam kaybetme olayı ortadan kalkıp, healerlarda 3D'deki gibi pain-secrifice-barskin döngüsünü oturtunca iner rahatça.

Ben asıl bunun achivini merak ediyorum, kesin "addleri kurtarmayın" şeklindedir. Allah allah diyorum 100 lerce wipe'a hoşgeldiniz.
Mesaj tarihi:
Bence son bosslar hariç 14 bossun 11 i (opsiyonel zorlukta olanlar) o kadarda zorlamaz gibi geliyor. Yeni taktik bu bence güzel bir düşünce, millet end conteti hep beraber görebiliyor, çok ciddi guildlerde en zor opsiyonda bitirme şansına sahip. Bana kalırsa 1 bossdan 4 adet loot düşmez gibime geliyor artık, muhtemelen 2-3 yapıp zorluğa göre 4-5 yada en fazla 6 ya çıkartabilirler. En azından bütün content i temizleme şansıne sahip olacak millet, tabi OS/Maly gibi side bosslar koymazlarsa sırf ulduar ne kadar idare eder bilemiyorum =p
Mesaj tarihi:
hozceri said:
Pyro said:
Güya bizim guilddeki herkes ptr ye copy edip deneme yapacaktı yalan oldu çoğu kişi, 4 kişi kaldık brill de sdf.

ben brilldeyim ne pri pınar

Horde uz biz =) Gerçi o 4 kişiden kimse girmiyor ben de tanımadıgım adamlarla pug yapmaktansa hiç uğraşmamaya karar verdim.
Mesaj tarihi:
Cidden server location nerde? Sürekli DC crash bunun yanında stabil bir 500-600 latency. Nihla sizde kimse de Latency felan oluyor mu? Ve özellikle sende :) Proxy felan kullanıyorsundur gerci sanırım , hıh?
  • Yeni Oluştur...