Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11095845.asp?yazarid=249&gid=61 yılmaz özdil iyi yazmış. ama yine cümle sonunda nokta koyacağına enter a basmış. biri artık öğretsin şu adama klavyenin nası çalıştığını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben de okuduğumda ne güzel yazı demiştim, son satırı okuyana kadar. :P Tırnak içine alıp üzerine bir de bold çekmiş olması daha da kötü hale getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 özür dilerim ama bence son derece saçma bi yazı olmuş finali de tüy dikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 "dağın yanına havaalanı yapmışlar" dendiğinde diyene kızmak türkiye'ye özgü olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 saçmalamış dağ dağ diye zamanında dağa kaldırmışlar heralde bunu unutamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Niye saçmalamış? Önce havaalanı yap, sonra traşla dağı taşı minareyi. Ve bunlar havaalanı yapıldıktan sonra "akla" gelsin. Sonra siz anca yazar saçmalamış dersiniz, o havaalanını yapanlar değil. Ama bizim memleket böyledir, en son metrobüsmü ne aldılar onca. Sonra baktılarki bizim yola uygun değil. Kaldı aletler garajda. Fakat size göre bu işleri yapmak değilde, yazmak saçmadır. Nasıl bir mantıksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 valla havaalanın ne gibi bölgelere yapılması mantıklı onu bilmiyorum ama eğer adamın dedikleri doğruysa yani hav aalanı etrafında dağ yerine tarla olması vs daha doğruysa (ki köy kasaba olmasından daha doğru olduğu bence oldukça açık) adam haklı. Hadi minare traşlanır sorun değil ama havaalanını yaptıktan sonra dağ traşlamak nedir ya? Ayrıca son yazdığı olayda doğruysa, o bi Türkiyede bir de Zimbawede olur gibi geliyor bana bu kadar mı kordinasyon eksikliği olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Pırlantacı nasıl açılır? Sizin oğlan galiba kazma... Gemi alamıyor. Pırlantacı da açamıyor. İşsiz güçsüz geziyor... * Halbuki çok kolay. * Bakın, devletimizin "Türkiye İş Kurumu" diye bir genel müdürlüğü var. Girin internet sitesine... "Hizmetlerimiz" başlığının altında "İş Bulma Teknikleri" yazıyor. Okuyun. * Bismillah... "İş aramak zordur" diye başlıyor! Sakın moralinizi bozmayın. Çünkü, devletimizin "iş bulma teknikleri" arasında, "Gayretli olun, azimli olun, kararlı olun, cesaretli olun, umutlu olun" tavsiyeleri de var! * Şu tavsiyeye bayıldım: "Çok çalışın!" * Evet... Devletimizi yöneten arkadaşlar, iş arayan işsizlere "Çalışın" diyor. Çok hem de. * Başka? "Gazete ilanlarını inceleyin!" * Şimdi bunu okuyup, "Kardeşim, Başbakanımız gazete okumayın diyor, bunlar gazete ilanlarını inceleyin diyor, nasıl olacak bu iş?" diye sorabilirsiniz... Çelişki yok. Rahat olun. Dikkat ederseniz, "Gazete okuyun" demiyorlar, "İlanları inceleyin" diyorlar. Arada, altında ne yazdığını okumadan, karı kız fotoğraflarına bakmanızda da bir sakınca yok tabii... Zaten biz de karı kız fotoğraflarının altına ne yazdığımızı okumuyoruz pek. * Başka? "Görüşmek için telefon kullanın!" Güvercin filan kullanmayın. * Şu da çok güzel: "Akraba, komşu ve arkadaşlarınıza kısa, özet bir özgeçmişinizi bırakın." Ki, belki, kim olduğunuzu bilmiyordur akraba, komşu ve arkadaşlarınız. * "Esnek olun!" Mesela, şoför olmak için başvurdunuz ama, adamlar uçak mühendisi arıyor, itiraz etmeyin... Veya, sekreterim diye gittiniz, patron bacaklarınızı elliyor, uyumlu olun. * Başka? "Sadece sizi işe alacak olan kişiyle konuşun, ne yapmak istediğinizi aradaki personele aktarmayın!" Direkt, Rahmi Koç yani. Mustafa'ya bile yüz vermeyin. * "Şık giyinin!" Dangoz gibi gezmeyin. Bvlgari filan takın. * "Dostça davranın, neşeli olun!" Güler Sabancı'ya denk gelirseniz... Sarılın, öpün. Fıkra anlatın. * Şurasına öldüm... "Dürüst olun!" İki üç madde sonra deniyor ki, "Nasıl bir iş istiyorsunuz diye sorulursa, kesin yanıt vermekten kaçının... Zayıf yönleriniz sorulursa, dürüstçe yanıtlamakta zorlanabilirsiniz, dakik ve güvenilir olduğunuzu söyleyin... Farklı pozisyonlar için, farklı özgeçmişler yazın..." * E bu tavsiyelere rağmen sizin oğlan hálá gemi alamıyorsa, pırlantıcı açamıyorsa, Başbakan n'apsın birader? pazar günki yazısı, çok daha komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ardeth said: valla havaalanın ne gibi bölgelere yapılması mantıklı onu bilmiyorum ama eğer adamın dedikleri doğruysa yani hav aalanı etrafında dağ yerine tarla olması vs daha doğruysa (ki köy kasaba olmasından daha doğru olduğu bence oldukça açık) adam haklı. Hadi minare traşlanır sorun değil ama havaalanını yaptıktan sonra dağ traşlamak nedir ya? ya doğrumu değilmisi yok, o bahsettiği havaalanları kullanılamıyor yapıldığı yer nedeniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 fakat belirtmem gerekir ki bu satır başına 3 kelime yazıları sinirimi bozuyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Adamın dediklerine yanlış diyen yok ki, yazı çok saçma olmuş ben yazıyı değerlendirdim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ispartada bana havaalanı yapılan yerden başka düzlük bi arazi bul tmm eyvallah deyim daha güzel bi yere yapabilirlerdi. Isparta dediğin yer etrafı dağlarla çevrili köy (canım köy demek istedi birden eski anılarım gelince aklıma). tmm zonguldak ve ıspartaya havaalanı çok gereksiz. niye diyeceksin ıspartada bile o uçak kazasından önce 3 ayda bi kullanılıyordu. hatta uçak kazası olduğunda oha dedim çalışıyomuydu ısparta havaalanı ayda yılda 1 uçak kalkar iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 işte ya her ile havalimanı yapmıyacaksın ya da pırıl pırıl havada uçurcaksın uçakları mesela bir de uçağın rotasıyla ilgili vandan geliyorsa dağın/yükseltinin konumu nedeniyle iniş pek farketmez ama izmir den kalmışsa piste inişi daha zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ayrıca atatürk havalimanının konumu çok iyi deniz var bir kere etrafında otobanada yakın fantezi için hava kuvvetlerinin hayvan gibi tarlası var etrafında ama o uçakta bir arıza varsa geri dönüşü çok zor oluyor önemli olan bir sorun çıkmaması sorun çıktıktan sonra telafisi olmuyor bakım yaparsın bir kuş girer motora gg olur yolcunun biri telefonu açık olur belki bütün sistemlere etki etmez ama iniş sırasında neden olduğu 1 metre fark yüzünden uçak yere çakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ataturk havalimanının konumu hakkında diyebileceğimiz tek şey BENCE iyi veya BENCE kötü yorumudur çünkü hiçbirimizin havalananı inşşat alanı nasıl olmalı konusunda masterı yok. Varsa dahi 1 kişide max :P Şahsi fikrim şehrin içinde olmasının çok riskli olduğudur. Herhangi bir arıca durumunda ölü ve yaralı rakamları uçaktakiler ile sınırlı kalmayıp yerdeki sivilleri de kapsayabilir. Cami minaresinin yıkılması konusu ise muhtemelen inşaat öncesi cami imnaresi yıkmak için izin alınamamıştır. Malum hassas bir konu. O yüzden havaalanı inşaatı bitince Havaalanlarına belli mesafedeki konik güvenlik çemberi yüzünden minarenin yıkılması izni daha rahat alınmıştır. Ufaltılan dağ konusunda yorum yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bunların edebi gücüde sinek ısırmış gibi.İşte bu yüzden köşe yazısı okumuyorum hem salakça bir üslup doğru şeyleri bile antipatik yapabiliyorlar özellikle sondaki Münir Uludağ ne ya.Genel olarak köşe yazısı tarzı hoşuma gitmiyor bu adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Jadelith said: ... biri artık öğretsin şu adama klavyenin nası çalıştığını :p Y.Ö. said: Ben henüz radyonun bile nasıl çalıştığını anlamış değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi bu adamın yazıları burdan herhangi trollün yazıları gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ne kadar çok ad hominem yapmışsınız. konuyu açan kişi başlatırsa ad hominemi gerisi gelir zaten.yazının içeriğinimi tartışıyoruz yılmaz özdili mi? nedense akepeye karşı bir şeyler yazanların yazım tarzı kişiliği eleştirilirken, akepe yalakası yazarların kişiliğine toz kondurulmamaktadır.çok objektif bir davranış sergiliyoruz.birde cahil bir forum olsa diyeceğim ama değil.hepimiz okumuşuzdur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Apis said: Fakat size göre bu işleri yapmak değilde, yazmak saçmadır. Nasıl bir mantıksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Biri msn de , chat kanallarında ya da mmo tarzı bir oyunda böyle yıldızlı boşluklu yazsın. İlk yiyeceği laf lamermisin sen olur , arkasından wtf vs. vs. şeklinde laflar gelir. Bir hava alanı kurulduktan sonra hakatten yanındaki dağ hava alanı için traşlanıyorsa , o hava alanının projesini yapan herne mesleğe sahip vatandaşsa en içten tebriklerimi iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 zonguldağı felan düzlük ovamı sanıyosunuz abi siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 10 sene yaşadım zonguldakta hiç düz bi yerini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ee o zmn ? zonguldak eninde sonunda büyüyecek bi şehir havaalanı şart olcak ilerde şimdiden yapmışlar şimdide dağı halletmeye çalışıyolar şimdiden başlamışlar yapmaya ,bunun neresi garip. heralde heryeri siz Konya zannediyonuz düzlük tarla felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 İyide her şehire havaalanı yapılacak diye bir kural mı var...Şehir dışına yaparsın,en yakın şehire yaparsın,ulaşımını sağlarsın olur biter...Avrupa'da her havaalanı şehirde olmuyor ki şehir dışında vs bir yerde,en uygun yerde oluyor... Haftada kaç kişi Zonguldak'a uçacak merak ediyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar