Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sandalye ile olmaz, mantık seni alttan birinin desteklemesi, kendi kilon (eksi) yardımcı olanın kuvveti olacak yani kaldırdın ağırlık. Burdaki gibi. Veya burdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 abi ben hergun enrden bulucam bana yardim edicek adam acaba sopayi asagi indirsem yarari olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Hayır olmaz. Ya sana yardım edecek birini bulucan ya da linkteki makineye sahip bir salona gideceksin. Kilon yüksekse barfikste gelişme bayağı zor olur yardımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kilo 92 kusur kollar acik disa dogru sadece 1 tane cekiyorum ehemehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ya bakma yardımsız da olur. Yarım barfixle başla, ıkına ıkına tamını çekebilir hale gelirsin, sonra gene ıkına ıkına tekrar sayını arttırırsın. Sen deneyerek yırtın, vücut zaten barfix çekebilecek şekilde geliştirir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 scs umit verdin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yanlız barfiks falan kas geliştirici çalışmalardan önce ideal kilona inene kadar kilo vermeni de öneririm. 5 kilo fazlan varsa onu vermek çok fark yaratır. İdeal kilonla barfix çekmek bile çok zordur ilk defa başladığında. Vücut ağırlığıyla yapılan en zor egzersizlerden biri olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Cons said: ALIN. ONCE YOU TRAIN WITH IT YOU WILL NEVER TRAIN WITHOUT IT cidden. 6 ayı geçtiyse sipor yaşantınız alın. bayadır kullanmıyordum şu an çok mutluyum hehehehe no-xplode candır hakkaten. post workout olarak superpump250ye bak cons. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Superpump250 de pre workout ürünüdür. Belki ingilizce yazıcam diye hata yapmış olabilirsin uyarmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ah pardon karıştırmışım zaten yahu. superpump-250 preworkout evet. saolasın. insanları yanlış bilgilendiriyodum az kalsın. postworkout olarak anabolic halo kullanıyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 masraf etmeden güzel bir vücut sahibi olamıyor muyuz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 OogahBoogah said: hazir spor yapan insanlar varken soruyum barfiks sopasi aldim bildiginiz gibi fakat daha 5 tane cekemedim arkadas 4 de kaliyorum kollari omuz hizasi akdar acip oyle cekiyorum daha 1 hafta felan oldu iste artarmi bu yoksa omur boyu 4 mu cekicem nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 neden supplementsız çalışmıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Stifler said: ah pardon karıştırmışım zaten yahu. superpump-250 preworkout evet. saolasın. insanları yanlış bilgilendiriyodum az kalsın. postworkout olarak anabolic halo kullanıyorum şuan. Çok karışıyor bu pre, post muhabbeti haklısın :) Anabolic halo'da iyi bir üründür. Umarım iyi sonuç alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Halonun sonuna geldik bugün itibariyle. PreWorkout - Noxplode Protein - Nitrotech Casein Protein - Optiumum Postworkout - Anabolic Halo şeklindeydi. Tavsiye ederim yukardaki ürünleri. Hatta supplement konusunda sorunuz olursa direk bana sorun. Kullanmasamda çoğunu, fazlasıyla bilgim var hepsi hakkında. Not günde 2000 üstü kalori almayacaksanız bunları kullanmanıza gerek yok. 3000+ kalori iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Metakuso said: neden supplementsız çalışmıyorsunuz? neden çalışalım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Stifler bunları belirli bir süre mi kullandın yoksa sürekli kullanıyor musun? Bir de fotonu koysana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Abi şöyle söyliyim 6 ay boyunca bilinçsiz(beslenme anlamında) bi şekilde vucut calıştım çok ağır.Ama nasıl çalıştım? Beslenme ne demek adam gibi bilmeden. Ha noldu ben kilo veriyorum kas yapıyorum zannederdim o zamanlar halbuki kaslarıda yaktık. Skinny Bastard olmuştum. 2 ay aradan sonra bu 2 aydır tekrar başladım. Bulk dönemindeyim şuan, günde 4000+ kalori alıyorum ama bunları gidip mcdonalds yiyerek değil sağlıklı ve çok disiplinli düzenli bir şekilde alıyorum. Fotoyu şimdi değilde 4-5 ay sonra koymayı açıkçası yeğlerim :) Ama dediğim gibi supplementler konusunda ciddi anlamda bilgim var kulaktan dolma bir şekilde değil o yüzden o tür konularda direk danışabilirsiniz bana. Bu arada vucutla ilgileniyorsanız www.bodyforumtr.com dan kaçının abi bikere. Adamlar sadece hava, boşyere gerilersiniz o bilgilerle. T-nation.com dan şaşmayın. Israrla okuyun burayı bilgilenin, inanın aylarınızı hatta yıllarınızı kurtaracaksınız doğru bilgilerle. Berardi ve Thib'in yazılarını bol bol okuyun. Ve herşeyden önemlisi kendi doktorunuz olun abi. Vucudunuzu çok ama çok iyi tanıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bu arada üstte verdiğim sitede Biotest adında bir supplement markası göreceksiniz. Kimse bilmez ama ciddi anlamda hayatımda gördüğüm en iyi supplementleri yapıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Createston diye bişey aldım bugün bakalım nası bişey. bide cellmass çaktım ama pre-traininglerim eksik kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bsn'den şaşmıyosun Cons. Createston hakkımda bir bilgim yok ama Cell Mass'i arkadaşım kullandı. Çok yararlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 createston bildiğin ne varsa kovaya dökmüşler karıştırmışlar işte sdfgdfg. superpump250 alıcaktımda baya pahalıydı baktığım yerde bunları aldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 createston pastırma yiyip terlemişiniz gibi kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Cons ısrarla ama ısrarla Biotest öneriyorum abi. T-nation.com'a gir bak orda var. Pahalıdır amerikadaki fiyatlara göre, ama daha iyisini görmedim abi yani. Adamların her supplementi inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 nası alıcamki bunu evropada yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar