Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni "Legendary" Val'anyr için looting system tavsiyesi


tantun

Öne çıkan mesajlar

Atiesh zamanında WoW oynamadığım için bilemiyorum, "Splinter"lari lootlamanin sistemi nasildi bir bilen var mi?

Detaylar bilinmiyor tabiki ama eger birazcik Atiesh'e benzer ise her Ulduar boss'undan %40 sans ile bir "fragment" düsecek. Mace için ise 40 fragment gerekiyor.

Officerlar taa en bastan güvendikleri bir raid healer mi sececek ve hep o mu alacak bu fragmentlari? Böyle ise, dkp harcayacak mi bu healer? Yoksa her seferinde roll mu olacak ki bu sacma olur o zaman parca pincik olur bu fragmentlar 3 yil kimse alamaz gibi geliyor.. Daha önceden deneyimi olan veya fikri olan var ve paylasabilirse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de en mantıklısı, yüksek dpk'den ziyade officerlarin tartisip konusup anlasip guildin en güvenilir healer'indan baslanmasi. Adam 35. parçayi aldiktan sonra, "eeeeh eytere be" diyip, yok kizim evlenicek yok cocugum olacak yok wow baydi diye oyunu birakirsa guildde isyan cikar herhalde.

Peki, bir healer'da anlastik diyelim, bu elemandan her fragment basina dkp düsülmeli mi? yoksa o parcalar ekstradan sayilip, bonus gibi bedava mi verilmeli?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bathory said:
Pek de öyle degil Abso. Malesef bizim guildde portekizli bi kızın 100% attendance'ı var. Sosyal hayat sıfır kızda. Malesef oynamayı da pek beceremiyo. Legendary'nin ona gitmesi hic de hoş olmaz o yuzden.

Ama onun hakkı mı degil mi yani her raide geliyorsa ve elinden geleni yapıyor iyi veya değil sonuçta ondan daha az gelenlerden daha çok hakkı var o özel itemda. Ama kız kötü diyorsanız zaten neden guildde duruyor atın gitsin madem item vermeğe değmeyecek birisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dkp mi hangi dkpden bahsediyosunuz siz allah aşkına? Naxx dkpsiyle eğer ulduar legendary verdirebiliyosanız veya kendinize aldırabiliyosanız o guildin entrikası yemekteyizi geçmiş demektir.. Doğrusu şüphesizki işten anlayan officerların bu işi en iyi becerene vermeleridir. Atiesh zamanında pek çok guildde parçalar belli bi dkp karşılığı verilirdi ve o kişi tamamlayana kadar başkasına gitmezdi. İşi bilen guildler yapar yinede sonradan görmeler karın ağrıtır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...