Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Release falan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
darkfall forumundaki son postta rezalet... hafiften kabul etmisler accounts/billing sistemindeki tersligi,maalesef daha once pre-order alanların sorunları cozulmedikce yeni pre-orderlar piyasaya surulmucek. Yarın sabah avrupa saatiyle sorunu cozmeye calısacaklarını soluyorlar, tabiiki bu olup bitenlerden sonra fıssss gibi gelmekte...
Mesaj tarihi:
aynı sorunu yaşamıştım, çözemedim.

windows da unicode programların çalışma dilini inglizce yapmayı denedim (bir kaç tavsiye almıştım bu konuda) o da işe yaramamıştı.

yapımcılardan biri çıkıp da yolladığım 82394204 tane error report + mail + özel msg a cvp vermemesi kıl etti beni.
Mesaj tarihi:
Central Time GMT-6 USA and Canada ya çevirdim timezone u böyle denerim sonra bide language lerle oynarım olmazsa bakalım patch gelicek yakında şu anda son etstleri yapıyorlarmış gerçi benim sorunuma fix olcağını sanmıyorum sync sorunu için yaptılar patchi :)
Mesaj tarihi:
cengizhan66 said:
dark formati denedinmi ? pek cozum gelmez bosuna cozum bekleme adamlar parayi toplamakla mesgullar 1-2 ay cok fazla mesgul olcaklar tahminen :)

la olm yazık adama yapmayın şööle espriler, kalbine inecek:P
Mesaj tarihi:
dark bence sen paket maket diye dakkalari sayma direk pc yi comple deyistir.
bu fani hayata oyniyamican sen bu oynu bu gidisle :) gm ler falan zaten oyunu bi avuc insan yapmis nasil duzeltsinler o kadar sey varken
Mesaj tarihi:
dark bence artık gerçeklerle yüzleşmenin vakti geldi dostum...
istemiyolar seni DFde bunu anla artık, belki sana zor gelecek bunu kabullenmek ama gerçek buuuu!!111!
Mesaj tarihi:
girenler de oyuna mı sövüyo. süper launch oldu valla. böle bi launch bekliyodum açıkçası ben. son 2-3 yıldır gördüğümüz şey oldu yine. beta oyun piyasaya sürüp sonra düzeltme olayı... eh firma da bu kadar ufak olunca nasıl düzelicek 4-5 ayda hiç bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Valla bizim clandan bi 15 kişi felan girebildi sanırım onlardanda söven yok sadece gece sync sorunları çıkmıştı o biraz can sıkıyordu şu anda yüklediğim patch ile onu düzeltmişler dediklerine göre.

Edit:Baya eğleniyorlardı hatta goonlarla felan kapışıyorlardı :D Genelde clanlar mob spawn yerlerini kapattıkları için solo tipler pek birşey yapamıyormuş ondan ağlıyorlardır bol bol :D
  • Yeni Oluştur...