denlair Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 darkfall forumundaki son postta rezalet... hafiften kabul etmisler accounts/billing sistemindeki tersligi,maalesef daha once pre-order alanların sorunları cozulmedikce yeni pre-orderlar piyasaya surulmucek. Yarın sabah avrupa saatiyle sorunu cozmeye calısacaklarını soluyorlar, tabiiki bu olup bitenlerden sonra fıssss gibi gelmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Oyunda şu an que var sanırım ama kaç kişi online bilmiyorum ben daha karakter yaratma ekranını göremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 dark pc ye hemen format at hemen duzelir :)vistaysa xp ye gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 böyle error report atan adamın mümkünse bütün teknolojik aletlerle ilişkisini kesmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aynı sorunu yaşamıştım, çözemedim. windows da unicode programların çalışma dilini inglizce yapmayı denedim (bir kaç tavsiye almıştım bu konuda) o da işe yaramamıştı. yapımcılardan biri çıkıp da yolladığım 82394204 tane error report + mail + özel msg a cvp vermemesi kıl etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Denerim Jaan sağol. Patch vericekler yeni bi tane sync sorunlarını gidericek başka fixlerde var içinde demişler belki benimki hallolmustur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Gece şehir almış bizimkiler clanı kurup hadi hayırlısı bir girebilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Aynı sorun bende de olmuştu, windows time zonunu değiştirdim ve sorun çözüldü. Dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Tam olarak neleri değiştirmeliyim söyleyebilirsen sevinirm. Ayrıca sorunun olduğunda data dosyasında error log una baktınmı? Java ile ilgilimiydi yoksa başka birşeylermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 O zamanlar log yoktu galiba. Time zone'u USA yaptım oldu. UK falan da dene işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Central Time GMT-6 USA and Canada ya çevirdim timezone u böyle denerim sonra bide language lerle oynarım olmazsa bakalım patch gelicek yakında şu anda son etstleri yapıyorlarmış gerçi benim sorunuma fix olcağını sanmıyorum sync sorunu için yaptılar patchi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dark formati denedinmi ? pek cozum gelmez bosuna cozum bekleme adamlar parayi toplamakla mesgullar 1-2 ay cok fazla mesgul olcaklar tahminen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 denemedim pek deneyesim de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 o zaman gel benim pc'm de oyna ama sifreyi kaydeder bastan soyliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 cengizhan66 said: dark formati denedinmi ? pek cozum gelmez bosuna cozum bekleme adamlar parayi toplamakla mesgullar 1-2 ay cok fazla mesgul olcaklar tahminen :) la olm yazık adama yapmayın şööle espriler, kalbine inecek:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Çıldıracam valla millet oyuna girip ana bacı sövüo oyuna ben daha karakter ekranını göremiyorum ben bunumu hakketmiştim uleeeyn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 valla adamlar kendi has reklamcılarına bunu yapıyosa normal userı filistin askısına bile çekerler8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Dimi :P 80 mb patch çıktı bakalım serverlar açılınca girebilicezmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dark bence sen paket maket diye dakkalari sayma direk pc yi comple deyistir. bu fani hayata oyniyamican sen bu oynu bu gidisle :) gm ler falan zaten oyunu bi avuc insan yapmis nasil duzeltsinler o kadar sey varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 cengizhan sırf senin postları okumak için giriom darkfall bölümüne,ailecek takip ediyoruz,efsanesin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2 pc var 2 sindede çalışmıo 3. alıp patlatammı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dark bence artık gerçeklerle yüzleşmenin vakti geldi dostum... istemiyolar seni DFde bunu anla artık, belki sana zor gelecek bunu kabullenmek ama gerçek buuuu!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 QQ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 girenler de oyuna mı sövüyo. süper launch oldu valla. böle bi launch bekliyodum açıkçası ben. son 2-3 yıldır gördüğümüz şey oldu yine. beta oyun piyasaya sürüp sonra düzeltme olayı... eh firma da bu kadar ufak olunca nasıl düzelicek 4-5 ayda hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Valla bizim clandan bi 15 kişi felan girebildi sanırım onlardanda söven yok sadece gece sync sorunları çıkmıştı o biraz can sıkıyordu şu anda yüklediğim patch ile onu düzeltmişler dediklerine göre. Edit:Baya eğleniyorlardı hatta goonlarla felan kapışıyorlardı :D Genelde clanlar mob spawn yerlerini kapattıkları için solo tipler pek birşey yapamıyormuş ondan ağlıyorlardır bol bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar