Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bugun şirkeci'de işim vardı o sırada aklıma geldi bir yer var diyorlardı hacizli,kaybolmuş,gümrük malları,icra malları vs.. satıldıgı. Sordum öğrendim bulunduğum yerin bir sokak ilerisindeymiş. İçeri girdim baya kalabalıktı pek birşey'de yoktu . Toyota karbüratörönü rafa koymuşlar , yaninda da kazak duruyo :) karma karışık bir düzen . Neyse tam cıkıcam vitrinde ki saatler gözüme çarptı bir bakıyım dedim. Rolex duruyor, Şaşırdım bir an devlet'in yeri bura sahte olmaz heralde dedim . Gerceği olmayacak kadar ucuz sahtesi olamayacak kadar'da pahalı geldi 300-400 milyon fiyat koymuşlar. Fiyatı görünce anladım tabi de yinede sorayım dedim bunlar sahte dimi diye. Evet ama birebibir aynısı gerçeğinden ayırt edilmez dedi. Dumur oldum çıktım Devlet'timiz bile imha etmesi gereken imitasyon malları satıyo ya :D . Ne hale gelmişiz . Aslında şikayet etsen kim bilir neler olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 İnsan aynı insan niye devlet diye ayıralım ki. Bu ülkede kurumların değil insanların değişmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bir bilgim yok ama imitasyon mallar satılamıyor mu o tür müzayedelerde? veya haczedilen malları inceliyorlar mı tek tek bu orji bu kaçak fln diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hacizli olduğundan imha edemiyorlar bir sürü prosedürü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 eroinleri çok güzel oluyor devletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sh3lal3s said: eroinleri çok güzel oluyor devletin Ahahahahhhahahahahahahahah Açık arttırmalar falan mı katılıyon dai? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 300milyon toptan satışı olması lazım. O mallar hacizli olduğu için ihma edilemiyor. Orda daha o kadar çok şey var ki.Biz monitor almıştık çok ucuza. internette sitesi var ordan hangi mal ne kadar bakabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Varmı internet sitesinin linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Sanırım burası , liste uzun sayılır. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 devlette desem değil, devlet de desem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cenx said: 007 +1 008 uzgunum yapmak zorundaydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 istanbul iyiymişte izmire bişi yok yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Horizon said: Sanırım burası , liste uzun sayılır. link fiyatlandırmasından hiç birşey anlamadım ne bu şimdi Panosonic Simkart 1 1.200,00 PAZARLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 100tl ye kartuş dolum makinesi alıp hepinizinkini doldurucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 yediemin depoları direktman devletin emrinde mi oluyor? yanlış olmasın... devlet kontrolünde sektöre ait diye biliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Cok sacma geliyor bana yine'de hacizli sahte malların satılması. En azından Satıcı Firma dava açabilir ve bence %99 da kazanır. Ne diyecekler kusura bakmayın hacizli malların bir prosedürü var o yüzden satıyor devletimiz mi diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar