Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 merhaba arkadaşlar ben örümcek beslemek istiyorum. bir kaç haftadır bu fikir girdi kafama. bazı sitelere bakmama rağmen tam bir bilgi edinemedim hangi türler bunlar, nerelerden edinilir (petshopta görmedim hiç şuana kadar) nasıl beslenir, nasıl bir yaşam alanında muhafaza edilmelidir vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 valla anlamsız yani nediym, alıp eline sevemezsin, kaçar gider arkasına bakmaz hiç bi esprisi yok := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 alterno ergen kızları etkilemek dışında pek bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 biz besledik bi ara akvaryumda:D sinek falan bulmak lazım ama, o kısım dert oluyor biraz. bi de cok hızlı büyüyo eğer düzenli beslersen. tabii sıcakkanlı olmadığı için, aranızda bir bağ oluşmasını bekleme ama değişik cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yılan besle hamster atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yazın sinek gelmesini engeller mi acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sinekkovar mı arıosun evcil hayvan mı dfg gerçi 2side olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 babamlar ufakken amcamla beraber sinek yakalayıp, kanatlarını yolup ufak bir yere koyup, sinek biriktirirlermiş. sonra evde ağ kurmuş herhangi örümceklere bu kurbanları verip örümceğin sineği canlı canlı yemesini izlerlermiş. yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 diğer sineklere ibret olsun diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bir arada canlı karıncayla besliyordum başka ufak bir örümceği, baya bi şişmanlamıştı kerata kısa bir sürede, sonra temizlik sırasında kaybolduydu garibim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 biz de yapıyorduk onu veletken roket adam. xD @mohi geceleri dikkat et derim fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yivrenc. uzak dursun benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 örümcek beslemekteki amaç nedir? sıcak bir dost desen değil, sineksavar desen raid daha kullanışlı ve ucuza gelir? git bir kedicik falan al, hem akşam uyurken 8 tane kıllı bacağın paçandan girmesiyle fırlamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar