Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

örümcek beslemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaşlar ben örümcek beslemek istiyorum. bir kaç haftadır bu fikir girdi kafama. bazı sitelere bakmama rağmen tam bir bilgi edinemedim hangi türler bunlar, nerelerden edinilir (petshopta görmedim hiç şuana kadar) nasıl beslenir, nasıl bir yaşam alanında muhafaza edilmelidir vs. ?
Mesaj tarihi:
biz besledik bi ara akvaryumda:D sinek falan bulmak lazım ama, o kısım dert oluyor biraz. bi de cok hızlı büyüyo eğer düzenli beslersen. tabii sıcakkanlı olmadığı için, aranızda bir bağ oluşmasını bekleme ama değişik cidden
Mesaj tarihi:
babamlar ufakken amcamla beraber sinek yakalayıp, kanatlarını yolup ufak bir yere koyup, sinek biriktirirlermiş. sonra evde ağ kurmuş herhangi örümceklere bu kurbanları verip örümceğin sineği canlı canlı yemesini izlerlermiş. yaa.
Mesaj tarihi:
bir arada canlı karıncayla besliyordum başka ufak bir örümceği, baya bi şişmanlamıştı kerata kısa bir sürede, sonra temizlik sırasında kaybolduydu garibim:(
Mesaj tarihi:
örümcek beslemekteki amaç nedir? sıcak bir dost desen değil, sineksavar desen raid daha kullanışlı ve ucuza gelir? git bir kedicik falan al, hem akşam uyurken 8 tane kıllı bacağın paçandan girmesiyle fırlamazsın
  • Yeni Oluştur...