Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda'da THY Uçağı Düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-007- said:
THY'nin kaza başlığında THY'yi ölümüne savunmak.

ölümüne savunduğum yok. ama siz ölümüne saldırıyorsunuz. terlik resmi koyuyorsun abi daha ne diyeyim ben.
Mesaj tarihi:
@buyse, bir bilgi var orada. oradan cikacak yorum sana kalmis. benim cikardigim yorum senin kinin tersine thy'nin guvenli bir havayolu olmadigi yonunde. aksine bir bilgin varsa sitenin kanuni gereklilik dolayisiyla koydugu yazi yerine o bilgiyi goster, biz de yararlanalim.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
Mohi said:
ya iyi hoşta, istanbulda kılıçdaroğlu gelirse düzelecekmi peki bu olaylar, torpiller, yolsuzluklar, rüşvetler? Sözen gibi sömürmeyeceğini, ve sonrada akpden beter partilere el açacak hale gelmiyeceğimizi garanti edebiliyomusunuz? yoksa sırf babamın, dedemin partisi elbet en doğrusu budur üzerinden mi hareket etmektesiniz? yani chpnin de akpden pek geri kalır yanı yok malum gayet oynak bir parti o da.

abi ne diyosun? ne alaka? sen thy genel müdürünün istanbul belediyesinin atadığını mı sanıyosun yada cidden öyle de ben mi yanlış biliyorum? noluyor?

abi başlık akp-chp savaşına döndü, ne yazmamı bekliyodunki
Mesaj tarihi:
Buyse said:
-007- said:
THY'nin kaza başlığında THY'yi ölümüne savunmak.

ölümüne savunduğum yok. ama siz ölümüne saldırıyorsunuz. terlik resmi koyuyorsun abi daha ne diyeyim ben.

Biz kesin bi ifadeyle bu yüzden oldu demiyoruz. Başlıkta konu kadrolara geldiyse oraya THY genel müdürünün nasıl bi insan olduğunu ya da kadroların nelere sebep olduğunun nasıl bi görüntü bıraktığını koymam batmamalı.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
@aket

başarılı bir acil iniş ifadesi türkiye havayolu pilotları derneği başkanı olan insanın ntv canlı yayınında söylediği sözdür.

git kendisine de sen nasıl bir mahlukatsın diye. adamdan daha iyi bildiğin için.

Sağol Buyse, bu beklediğim cevabı vererek ilk duyduğuna inanan bir insan olduğuna dair inancımı sağlamlaştırdın.

o açıklama yapıldığında ölü sayısı 0 sanılıyordu, daha Hollandalı yetkililerden haber gelmemişti. Ekşisözlükte ilgili pilotların ve kazanın başlıklarına bakarsan (zamanı takip etmen kolay olacağı için ekşisözlüğü önerdim) haber geldikten sorna hiçbiryerde başarılı bir acil iniş lafı geçmediğini görürsün. Kimse ölmeseydi başarılı bir iniş olacaktı evet.
Mesaj tarihi:
Mohi said:
Cons said:
chp nerden çıktıki şimdi ahaha

nerdenmi cıktı? başlığı okumadan oraya girip espri yapayım diye kasınca böyle oluyor demekki hmm...

topic/cons postu oranı %5in altına düşerse o topic okunmaz,bayar
Mesaj tarihi:
hayır hiç alakası yok. şu anda canlı yayında ahmet izgi pilotlar derneği 2. başkanı new yorktaki hudson nehrine inişten daha başarılı bir iniş olmuştur dedi. senin mesajını okurken dedi hem de.

hemen canli yayına bağlan saçmalamayın 10 kişi öldü nasıl böyle konusuyorsunuz de. hemen

kanal ntv
Mesaj tarihi:
Mohi said:
Cons said:

nerdenmi cıktı? başlığı okumadan oraya girip espri yapayım diye kasınca böyle oluyor demekki hmm...

ah be çocuk. sanıyorsunki insanlar akpyi eleştirdiklerinde akp gitsin chp gelsin süper olacak diyorlar, aslında öyle değil. biraz düşün. azcık.
Mesaj tarihi:
Viktor trollünün attığı taşı buyrun çıkarın , adamın mesajından sonra başlık oldu afedersin taşlık.

Birsürü uzman tv de konuşuyor , daha hollanda ulaştırma bakanlığı ne olduğunu bilemezken ve bakan bile şu an yorum yapmam imkansız olasılıklarla konuşmam yanlış olur derken. Bizden bir sivri çıkıp iyi okuyup üflenmemiş deyip , aklınca siyasi görüşü yönünde saldırı yapıyor. Absoda gelmiş savunuyor o da ayrı bir komik.

Absocuğum bu tepki viktorun ilk mesajından kaynaklı sen o mesajı okumadın heralde. O mesajla buraya mesaj yazmasının amacı başından belli. İlk mesajında bu adam gelip böyle böyle kadrolaştılar , yetersiz eleman yüzünden olabilir demedi , ki bu lafı demesi için bile çok geç. Çünkü daha ilk saatlerden pilotların tecrübeli olduğu soyu sopu söylendi.

Şimdi viktor desinki madem biliyor , "şu şu şu eleman yetersiz ve imamhatipli torpilli elemandır. Bunların şu şu şu hataları yüzünden bu kaza olmuştur." Bunları ispatlayarak diyemediği halde gelip burada o gereksiz ve edepsiz mesajını attığında , ne hak veririm ne de iyi niyetli mesaj derim.

Adamın amacı belli , trollük. Gerçi alıştık kendi konu başlığında ortamı düzgün tutmaya çalışıp başka konu başlıkları altında şaklabanlık yapan yetkililere.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
hayır hiç alakası yok. şu anda canlı yayında ahmet izgi pilotlar derneği 2. başkanı new yorktaki hudson nehrine inişten daha başarılı bir iniş olmuştur dedi. senin mesajını okurken dedi hem de.

hemen canli yayına bağlan saçmalamayın 10 kişi öldü nasıl böyle konusuyorsunuz de. hemen

o zaman o adama da imkanım olsa da sorsam 10 kişinin öldüğü bir kazayı nasıl başarılı buluyorsunuz diye.

senin aklın alıyor mu? 10 kişi ölmüş ve bu iniş "başarılı".

senin edebiyatına inelim, ağlamaklı bir ses tonu ile ölenlerden biri yakınınız olsa diye başlayalım. nasıl hissettirdi?
Mesaj tarihi:
Cons said:
Mohi said:
Cons said:

ah be çocuk. sanıyorsunki insanlar akpyi eleştirdiklerinde akp gitsin chp gelsin süper olacak diyorlar, aslında öyle değil. biraz düşün. azcık.

heh kendince öyle bir düşünce oluşturmuşsun sanırım, ben akpyi falan desteklemiyorum. akp=chp diyorum, ama akpye bok atarak chpye oy çekmeye çalışan tiplerde var. sorum onlara yönelik, sen geyik amaçlı araya girmesen bir sorun olmuyacaktı zaten.
Mesaj tarihi:
Viktor said:
AKP yi elestiren herkez CHP li elitist ittihat terakkici
oyle diyor basbakanim

Olur mu canım, AKP'yi eleştiren herkes faşist. Off saçma sapan CHP falan denmiş bu başlıkta bile. Neyse konuya dönmek lazım. Bir gelişme olursa bilgilendirirsiniz.
Mesaj tarihi:
ben geyik amaçlı filan girmedim, başlıkta kimse chp filan dememişken insanları chp yandaşı gibi göstermişsin ortadan dalarak. chp iğrenç bir parti.
Mesaj tarihi:
Odeon said:
Zaman :
"Hollanda'da 'Helal Kızları' adlı programı yapan Lübnanlı kardeşler uçaktan sağ kurtuldu."

yuh diyorum.

bunlara bol bol evlenme teklifi gelir şimdi, evliya kızlar ne de olsa
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Viktor trollünün attığı taşı buyrun çıkarın , adamın mesajından sonra başlık oldu afedersin taşlık.

Birsürü uzman tv de konuşuyor , daha hollanda ulaştırma bakanlığı ne olduğunu bilemezken ve bakan bile şu an yorum yapmam imkansız olasılıklarla konuşmam yanlış olur derken. Bizden bir sivri çıkıp iyi okuyup üflenmemiş deyip , aklınca siyasi görüşü yönünde saldırı yapıyor. Absoda gelmiş savunuyor o da ayrı bir komik.

Absocuğum bu tepki viktorun ilk mesajından kaynaklı sen o mesajı okumadın heralde. O mesajla buraya mesaj yazmasının amacı başından belli. İlk mesajında bu adam gelip böyle böyle kadrolaştılar , yetersiz eleman yüzünden olabilir demedi , ki bu lafı demesi için bile çok geç. Çünkü daha ilk saatlerden pilotların tecrübeli olduğu soyu sopu söylendi.

Şimdi viktor desinki madem biliyor , "şu şu şu eleman yetersiz ve imamhatipli torpilli elemandır. Bunların şu şu şu hataları yüzünden bu kaza olmuştur." Bunları ispatlayarak diyemediği halde gelip burada o gereksiz ve edepsiz mesajını attığında , ne hak veririm ne de iyi niyetli mesaj derim.

Adamın amacı belli , trollük. Gerçi alıştık kendi konu başlığında ortamı düzgün tutmaya çalışıp başka konu başlıkları altında şaklabanlık yapan yetkililere.

İşinize gelmeyen her şeye troll demeyin. Gerçekten trollük olduğunu düşünüyorsan şikayet et butonu var orada, bas ona, gereği yapılsın. Amma ağladınız be birader.
Mesaj tarihi:
ayrıca verdiğin istatistikin kazalarla alakası yok

Survival rate of passengers on
aircraft involved in fatal accidents
carrying 10+ passengers

%20 2000 li yıllar için. burdan karar ver başarılı mı değil mi
  • Yeni Oluştur...