Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 pilot hatasi gibi gozukuyor. thy' ye zarar verecek bu kaza. hemde tam yukselme doneminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Gözü döndü biraz hava alsın belki okuduğunu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 matama said: tek problemi pahali birde hostesler guler yuzlu degil. erkeksin diyedir dfgdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Absolut said: Kim neye iftira atıyor bi göstersene? AKPnin kadrolaşması sonucu yetersiz kadrodan olmuş olabilir diyoruz sadece kaldıki 3 kere tam sebeb belli olsun ondan sonra oyrum yazalım dedim. Adam gibi oku önce ne yazmışım ondan aonra yaz. o uçakta ölen pilotlardan birisi sizin yakınınız olsa sonra biri sizin yanınıza gelip akp nin pilotları bunlar okudukları üfürükler yaramamış dese siz ne yaparsınız? ben şahsen o adamı orda öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ya su anda anlayamazsiniz pilot hatasi falan abi sacmalamayin. daha arastirma ekiplerinin en ufak bir fikri yok siz nasi hemen cozdunuz pilot hatasi oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 matama said: kusura bakmayinda ben ayda iki defa isim dolasiyla yurtdisina ucuyorum, kimi zaman economy kimi zaman business. thy son 5 yilda cooook ilerledi, bok atilmasin, 5 sene onceki thy ile simdi arasinda cok fark var. ucaklar daha temiz, yiyecekler daha guzel, ozellike business class uzak ucuslarda cok iyi. tek problemi pahali birde hostesler guler yuzlu degil. Bu mantığı anlamıyorum, 5 sene önceki thy ile şimdi ki arasında zaten fark olması gerekir, teknoloji ilerliyor hayat ilerliyor. Kıyaslama konusu şudur : Şu an olması gerektiği kadar iyi mi? Ona bakarsan 100 sene öncekinden epey iyi yerdeyiz ülke olarak demek ki bu hükümet ve geçmiş bütün hükümetler başarılıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sakin ol akp lafını duyunca gaza gelme.Adamın anlattığını bir daha oku pilotları aşırı çalıştırıyorlar hata oranı artıyor demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi pilotlara laf atılmamış orda denmiş ki teknik ekip (yer ekibi) "meslek lisesi" mezunu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iyi ozaman madem bukadar kastırıyosunuz, chp gelsin başa. cennet ülke oluruz belki o sayede, ama sözenin yaptığı gibi kılıçdaroğlu da sömürürse bir güzel. sonraki seçimde de halk artık radikallere falan sığınır bıkkınlıktan. iyice boka batarız, tam süper olur di mi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: Absolut said: Kim neye iftira atıyor bi göstersene? AKPnin kadrolaşması sonucu yetersiz kadrodan olmuş olabilir diyoruz sadece kaldıki 3 kere tam sebeb belli olsun ondan sonra oyrum yazalım dedim. Adam gibi oku önce ne yazmışım ondan aonra yaz. o uçakta ölen pilotlardan birisi sizin yakınınız olsa sonra biri sizin yanınıza gelip akp nin pilotları bunlar okudukları üfürükler yaramamış dese siz ne yaparsınız? ben şahsen o adamı orda öldürürüm. O zaman önce kendini öldür lütfen, işte o imamlar diye verdiğin link altında ölmüş insanların resimleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 GEd said: matama said: kusura bakmayinda ben ayda iki defa isim dolasiyla yurtdisina ucuyorum, kimi zaman economy kimi zaman business. thy son 5 yilda cooook ilerledi, bok atilmasin, 5 sene onceki thy ile simdi arasinda cok fark var. ucaklar daha temiz, yiyecekler daha guzel, ozellike business class uzak ucuslarda cok iyi. tek problemi pahali birde hostesler guler yuzlu degil. Bu mantığı anlamıyorum, 5 sene önceki thy ile şimdi ki arasında zaten fark olması gerekir, teknoloji ilerliyor hayat ilerliyor. Kıyaslama konusu şudur : Şu an olması gerektiği kadar iyi mi? Ona bakarsan 100 sene öncekinden epey iyi yerdeyiz ülke olarak demek ki bu hükümet ve geçmiş bütün hükümetler başarılıdır! uluslararası alanda da havayolu şirketleri arasında oldukça başarılı THY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: Absolut said: Kim neye iftira atıyor bi göstersene? AKPnin kadrolaşması sonucu yetersiz kadrodan olmuş olabilir diyoruz sadece kaldıki 3 kere tam sebeb belli olsun ondan sonra oyrum yazalım dedim. Adam gibi oku önce ne yazmışım ondan aonra yaz. o uçakta ölen pilotlardan birisi sizin yakınınız olsa sonra biri sizin yanınıza gelip akp nin pilotları bunlar okudukları üfürükler yaramamış dese siz ne yaparsınız? ben şahsen o adamı orda öldürürüm. Bu mudur yorumun şimdi? Duygusal acındırma yolu ile sempati kazanmak mı? Biz ne diyoruz sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sonuçta uçağın düşmesi sadece pilotla alakalı bir durum olmak zorunda değil. Pilot hatası bile olsa yerdeki ekiple illa ki bağlantısı vardır. Olay sadece pilot mu değil mi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Theghosthand said: sakin ol akp lafını duyunca gaza gelme.Adamın anlattığını bir daha oku pilotları aşırı çalıştırıyorlar hata oranı artıyor demiş. son 10 senedir thy bünyesindeki ilk kaza. ve uçak kazası da değil tam olarak. başarılı bir acil iniş yapılmış. ve uçağın pilotları bir nevi kendilerini feda etmişler. canlarını vermişler. bu kazanın olduğu başlığa sırf akp ye bok atmak için deve resmi koyan adamın insanlığından şüphe ederim. gidin thy için ayrı başlık açın orda ne yaparsanız yapın. şu facia başlığının içine sıçmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu arada thy ye laf edenler acaba baska havayollariyla uctularmi cok merak ediyorum. baska ulkelerden gelirken tesadufen ayni istanbul antalya thy seferine aktarmali oldugumuz adamlarin suratlarina bakarim hep adamlar ben neredeyim neler oluyor burda diye saf saf etrafa bakarlar. uluslararasi yolculukta 1 kraker 1 kahve icip o hizmeti alinca adamlarin suratini degismesi cok normal. ve temizlik, duzen hat safhada thy'de. camasir makinasi gibi ucakalrdan inip, sessiz sakin bir ucus yapmakta cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu kalitesi düşen thy değil mi geçen sene star alliance'a giren? adamlara söyleyin, çıkarsınlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Buyse said: Theghosthand said: sakin ol akp lafını duyunca gaza gelme.Adamın anlattığını bir daha oku pilotları aşırı çalıştırıyorlar hata oranı artıyor demiş. son 10 senedir thy bünyesindeki ilk kaza. ve uçak kazası da değil tam olarak. başarılı bir acil iniş yapılmış. ve uçağın pilotları bir nevi kendilerini feda etmişler. canlarını vermişler. bu kazanın olduğu başlığa sırf akp ye bok atmak için deve resmi koyan adamın insanlığından şüphe ederim. gidin thy için ayrı başlık açın orda ne yaparsanız yapın. şu facia başlığının içine sıçmayın. Arkadaşım deve resmi koyuyorsak AKP kadrosundan oluşan THY ekibi bunu yaptığı içindir. Hala gelip pilot pilot demen anlamsız, biz de üzülüyoruz birilerinin ölmesine ama burda tartışmamız gereken şey başkaları ilerde ölmesin diye işini kötü yapanları tespit edip onlardan kurtulmak! Kişisele vurmayın yine. 10 senede tek kaza olabilir sonuçta kaza varsa birileri işini yanlış yapmış ve kovulması gerekiyor. Tek kaza diye gelip burda imamları savunman apayrı bi olay olur. Kazalara sebep veren kadro gerçeğini birileri öldü diye inkar mı edelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: 10 senede tek kaza olabilir sonuçta kaza varsa birileri işini yanlış yapmış ve kovulması gerekiyor. Tek kaza diye gelip burda imamları savunman apayrı bi olay olur. Kazalara sebep veren kadro gerçeğini birileri öldü diye inkar mı edelim! Kaza raporu ne zaman ulaştı eline,okumak isterim özel mesajla ilet gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Beyler kimse kesin olarak şunun hatasıdır bunun hatasıdır demiyor. Son zamanlarda gelişen kadrolaşmaya bakarak sebebi bu olabilir diyor. Yani bunu henüz ölümüne savunmasına gerek yok kimsenin henüz. Gerçek sebebi belli olur o zaman tartışırız pilot hatasımı, yetersizlikten veya az eğitimden doğan teknik sorun mu veya hava şartları mı. Ama henüz iddialar varken ortada şütfen saçma savunma yorumlarına girişmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sonuçta ortada bir kaza var! İşini iyi yapıyor yapmıyor bunlar anlamsız değil mi? Kadrolaşmadan imam hatip kökenlilerden bahsediyoruz. GEd said: -007- said: 10 senede tek kaza olabilir sonuçta kaza varsa birileri işini yanlış yapmış ve kovulması gerekiyor. Tek kaza diye gelip burda imamları savunman apayrı bi olay olur. Kazalara sebep veren kadro gerçeğini birileri öldü diye inkar mı edelim! Kaza raporu ne zaman ulaştı eline,okumak isterim özel mesajla ilet gerekirse. Sonuçta ortada bir kaza varsa birilerinin hatası vardır diyorum ben. Bu olayda istisna durumlar olabilir belki, bekleyip göreceğiz. Ama bu durumda insan hatası olsun ya da olmasın kadrolarla gelen biçok kaza oldu bu ülkede, böyle de bir gerçek var. O lafı sadece THY ya da bu olay için söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Cons said: matama said: tek problemi pahali birde hostesler guler yuzlu degil. erkeksin diyedir dfgdfhdf Hosteslerin ciddi şekilde güler yüzlü olmamadığına katılıyorum...Rahatsız ediyordu önceden de,ama Britih Airways'e bir kere binmek zorunda kaldım,farkı o zaman anladım...Bu kadar güler yüzlü,içten bir "cabin crew" görmemiştim... THY'nin geçen senede kazası vardı,bu senede var inşallah bu pilot hatası değildir,ama sanki değilmiş hatta pilot kurtarmış daha kötü olabilirmiş diye duydum,bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=819234&title=hollandada-helal-kizlari-adli-programi-yapan-lubnanli-kardesler-ucaktan-sag-kurtuldu Şu haber başlığında art niyet arıyorum, içerik değil,sadece başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha yalnız bazıları thy'de akp parmağı olduğunu öğrenince direkt savunma moduna geçmişler.. utanmasalar "ölenler aptalmış kesin kendi hatalarıdır" falan diyecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Her zaman kadrolaşma vardı evet kadrolaşma tüü kaka birşey ama önüne geçmek imkansız maalesef. Bu uçağın düşmesine direk kadrolaşma olabilir demekten çok daha önce gelecek teoriler var, dünyanın her yerinde uçaklar düşüyor. Ölenlere Allah rahmet eylesin, kesin düşme sebebi belli olsun daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar