Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox a neler oluyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaynak harcamasi, tuketmesi, yagmalamasi ne derseniz diyin..

ama arkada$ 177mb nedir ya? bunun sebebi bookmarklar midir? yukledigim foxmarks+flashgot+adblock midir? nedir yahu bu?

15 saniye suruyo acilmasi zaten. bunu kisaltmanin bir yolu war mi?

tenk yu
Mesaj tarihi:
yetemenk said:
fede said:
3 tane konu vardı galiba bununlar ilgili açılan. tuneup utilitiesle kökten halletim ben.

tuneup la ne yaptın tam olarak? internet optimizer olayı mı?

evet. o dediğim konularda confige girip bi kaç şeyi değiştiriyoduk. internet optimizer da aynısını yapıyo onun
Mesaj tarihi:
fox a da cok alistik ya. ama yine de chrome u merak ediyorum..

boyle fox un acamadigi web sayfalarini ie ile aciyoruz ya ayni muhabbet chrome da da war mi?

bi de bookmarklari boyle kucuk kucuk dizebiliyo muyuz adres satirinin altina?

bi de adblock-foxmarx tarzi eklentiler mevcut mu?
Mesaj tarihi:
ben de nasıl o kadar harcıyor demeye gelmiştim ama benimki de 127 mb harcıyor şu anda. gerçi çoğu kişinin bahsettiği o kasılma, takılma, içkme gibi olaylar hiç mi hiç olmadı şimdiye kadar ama belki de sistemin (donanım) çok eski olmamasındandır.

içkme = çökme
Mesaj tarihi:
bi ara ff bende 2-3 saniyede açılır hale gelmişti.
hatta windows açılır açılmaz hızlı başlattan tıklıyodum, çat diye açılıyordu. sonra ne olduysa eski yavaş haline döndü.
çok özlüyorum o halini.
evine dön firefox.
seni çok seviyom.
Mesaj tarihi:
herkeste ayni sorunlar var demekki saniyede acilan firefoxun acilmasi icin 15 saniye beklemek gerekiyor simdi benim pcde.
ve bu bir gun icinde oldu ama ne yaptiktan sonra oldu onu hatirlamiyorum. java update'den sonrami oldu acaba :s
Mesaj tarihi:
ff hep böyleydi yaa. yavaş abicim yavaş. en sonunda pes dedirtti, adblock tan da ietab den de geçtim, chroma a transfer oldum. en iyisi hakkaten.

reklam dolu bir sayfayı, chrome, adblock'lu firefox tan daha hızlı açabiliyor ya, var mı ötesi.

uyumsuz olduğu sayfalar zaten az, olursa da ff i açıyorum alttan. ama sinirimi bozuyor artık.

tembelliğe gelemem.
  • Yeni Oluştur...