Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Kaynak harcamasi, tuketmesi, yagmalamasi ne derseniz diyin.. ama arkada$ 177mb nedir ya? bunun sebebi bookmarklar midir? yukledigim foxmarks+flashgot+adblock midir? nedir yahu bu? 15 saniye suruyo acilmasi zaten. bunu kisaltmanin bir yolu war mi? tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 3 tane konu vardı galiba bununlar ilgili açılan. tuneup utilitiesle kökten halletim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Opera yukle dertlerin bitsin. hatta www.opera.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 fede said: 3 tane konu vardı galiba bununlar ilgili açılan. tuneup utilitiesle kökten halletim ben. tuneup la ne yaptın tam olarak? internet optimizer olayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ayni sorun bendede var. sistem kaynaklari acik durumda her zaman pc olmesine yakin firefoxu yeniden baslatmak zorunda kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bendede aynı sorun var. İnanılmaz yavaşladı bilgisayarı çok kasıyor ve sık sık çöküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Suan Google Chrome kullanıyorum ve cok da memnunum. Bilgisayarımda Chrome, Opera, firefox ve ie var en hızlısı chrome suan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bende simdi chrome a gectim nede olsa google bu yakinda dunyayi deistircegine inandigim firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 gercekten bookmarkstan supeleniyorum ama mantikli bir aciklama getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yetemenk said: fede said: 3 tane konu vardı galiba bununlar ilgili açılan. tuneup utilitiesle kökten halletim ben. tuneup la ne yaptın tam olarak? internet optimizer olayı mı? evet. o dediğim konularda confige girip bi kaç şeyi değiştiriyoduk. internet optimizer da aynısını yapıyo onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 tuneup 2009 u kurdum yaptım bakalım. şu an 105mb ram. ilerleyen saatlerde anlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 firefox preloader tavsiye ederim hızlı açılması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 fox a da cok alistik ya. ama yine de chrome u merak ediyorum.. boyle fox un acamadigi web sayfalarini ie ile aciyoruz ya ayni muhabbet chrome da da war mi? bi de bookmarklari boyle kucuk kucuk dizebiliyo muyuz adres satirinin altina? bi de adblock-foxmarx tarzi eklentiler mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben de nasıl o kadar harcıyor demeye gelmiştim ama benimki de 127 mb harcıyor şu anda. gerçi çoğu kişinin bahsettiği o kasılma, takılma, içkme gibi olaylar hiç mi hiç olmadı şimdiye kadar ama belki de sistemin (donanım) çok eski olmamasındandır. içkme = çökme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bende sadece acilirken baya uzun surebiliyo. bi format sart zaten de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bi ara ff bende 2-3 saniyede açılır hale gelmişti. hatta windows açılır açılmaz hızlı başlattan tıklıyodum, çat diye açılıyordu. sonra ne olduysa eski yavaş haline döndü. çok özlüyorum o halini. evine dön firefox. seni çok seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 herkeste ayni sorunlar var demekki saniyede acilan firefoxun acilmasi icin 15 saniye beklemek gerekiyor simdi benim pcde. ve bu bir gun icinde oldu ama ne yaptiktan sonra oldu onu hatirlamiyorum. java update'den sonrami oldu acaba :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 orca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 lan bi de 3.1 çıkacaktı. adamlar erteledikçe erteledi ya. aşırı güvensizlik oluştu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 firefox 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ff hep böyleydi yaa. yavaş abicim yavaş. en sonunda pes dedirtti, adblock tan da ietab den de geçtim, chroma a transfer oldum. en iyisi hakkaten. reklam dolu bir sayfayı, chrome, adblock'lu firefox tan daha hızlı açabiliyor ya, var mı ötesi. uyumsuz olduğu sayfalar zaten az, olursa da ff i açıyorum alttan. ama sinirimi bozuyor artık. tembelliğe gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 çok fazla plug-in kullanmıyosanız , google chromedan başka browser kullanmak haramdır günahtır chrome , hakkında vaaz verilecek browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hızı hakkaten abartı. denedimde :) Bide şu ff teki extensionlarımı kullanabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 firefox şu anda ubuntu da kullanıyorum hiç yavaşlama yok ama xp ye geçince evet yavaşlıyor.. bence microsoft bir numara çekti.. çok mu komple oldu bu ha ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ya garip bişe oldu şimdi. favicon bulunmayan bi yer iminin faviconu oldu. diğer yer imlerinden birinin faviconu geldi olmayan birine girdi :S gitmiyo da nası bişe bu ya :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar