bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ders çalışamıyorum........................... Çıldırmak üzereyim derse oturamıyorum bu gidişle bi yeri kazanıyacağız 59 gün kaldı tırsıyorum eywahlar olsun....[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 allah sabır ve kolaylık versin.....[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 calisin. cok pisman olursunuz. keske calissaydim da bu okulda olmasaydim dersiniz. [ben demedim][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 59 gün mü kaldı????? Vah vah vah.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hehe son güne kadar hemen hiç çalışmadım. Yani ne biliyim bana ters işlerdi öyle evde çalış test çöz filan :-P Onun yerine paso hergün Sakarya'da içtik arkadaşlarla sonra sonuç malum, ODTU makina derken Yıldız Makina'yı kazandık :-D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Aynı sorun bende de var hocam. Oturamıyorum, otursam 2 dk sonra başka şeyle ilgileniyorum, vb... 260'ın üstüne çıkamadım daha, tırsmaya başladım. Napcaz?..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 59 gün çok uzun süre takma kafana 2 hafta boş bırak +çalışma yapma dersanene git dersleri dinle sonra konu eksiklerini kapat, son 2-3 hafta test cozersin[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben de bıraktım çalışmayı yayadım walla sınwa kadar kapak açmayacam[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 La Babacum sen zaten üniversitede değil misin?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ya çalımıyorum işte banane öss den kardeşim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 diyeceksin kendine.. ulan şu össye kadar büzüğü sıkayım ondan sonra gelsin eğlence, karıkız, geyik, bilgisayar gitsin dersler sınavlar... her bilgisayarı açtığınızda ulan geleceğimle oynuyorum rezilim rüsvayım tribine girin.. moraliniz bozulur kapatın.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yoo gayet de olmuyor nııhahahahahaaa "Gelin aşşağıya gelin burada eğlence bitmez burada tükenecek olan şey sadece umutlarınız olacak, burada tükenen siz olacaksınız ama çok mutlu olacaksınız. Hadi aşşağıya gelin..."[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bi de şöyle düşün bi daaki össye kadar 425 gün var. ooh kebap.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 :D +1[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben kışın şöyle yapıyodum kış da değil aslında ders çalışıyım diye oturuyom uykum gelmesin diye sopğuk havada camı aç[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çalışmada konyayı falan kazan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 çalışmıyorum çalışamıyorum okulda sınavları verdimya o yeter ohh alttan ders kalmadı miss[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: EagleEye, 21 Nisan 2004 21:12 tarihinde demiş ki: çalışmada konyayı falan kazan :P gelmem olm oraya :=) Israr etme :P yazmııcamkı zaten senın gıbı adamın yanında işim ne ...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 calısın, oturun masanın basına cozun soruları, okuyun konuları anlayın. sonra cok uzulursunuz, millet "hangi universitedensin?" diye sorunca utana sıkıla "sütçü imam" demegi istemiyorsanız oturup calısın, simdi oturupo calısın. hatta işin forsunu gectim geleceginizi dusunun!!! calısın bi guzel, adam gibi bi yeri kazanın , sonra gecmise donup "heh ne gunlerdi be" deyip eski gunleri yad edersiniz, tv'de öss programlarını gorup "heh calısın bakalım, kasın kasın" diyerekten egonuzu tatmin edersiniz. 3 saatlik bir sınavın hayatınızda kara bir leke olarak durmasını istemiyorsanız oturup adam gibi calısın 2 ay sonra da kebabın kralını yapın, gezin takılın ortam yapın. guzel bi sey vesselam guzel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kulaklık takın müzikdinleyin unutuyonuz herşeyi birden kendinizi kaptırıyosunuz zaten derse sonra bi bakmışsınız en azından 50 soru çzömüşsünüz bile[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Sütçü İmam güzel bir ünidir yalnız :) yüksektir puanı vallahi ben işin o yanına bakmıyorum."Elimden bu kadarı geldi bunu kazandım kardeşim" derim!Ama gelecek önemli. Bu ülkeden nefret etmek istiyorum ama edemiyorum seviyorum. Ama bu sistemden nefret ediyorum. Bir insanın tüm hayatı nasıl olurda 3 saat olur??? Merak ediyorum çok iyi bir çocuk başarılı bir çocuk ama imkanı olmayan bir çocuk olduda bu sınavda hastalandı peki bu çocuğun geleceği ne olucak? Nefret!!!!!!!!! Çalışamak çalışmak çalışmak... (Allah rahmet eğlesin Sakıp Sabancı ya)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bende de aynı tür problem var. Bide denemeler de tam bi zig-zag çiziyorum. en son 5 sınav 276, 265, 279, 261, 282. Öss sınavını tek sayılardaki bi sınava ayarlamam lazım :P Ama gerçekten tırıs tırıs tırsıyorum. Bide ders çalışamıyorum uyuz oluyorum.[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Özel uni rulaz[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Öss 180 soruyu normal zekada birinin 180 dk da yapabileceği bi sınav. Sorular da ona göre kolay oluyor, olmak zorunda. O yüzden zor soru geleceğini sanmıyorum. Seçici birkaç soru olsa bile onların zamanını telafi edecek bir sürü kolay soru da koyuyolar. Ama dersane sınavlarında böyle değil. Adamlar milletin morali bozulsun çalışsın diye zor soruyolar ve süre yine 180dk. Gerek sınavda gerek sınavdan sonra moral bozukluğu oluyor. Bu yüzden dersane sınavlarını pek kafaya takmamak lazım. Geçen yılların öss lerini çözüp moral depolamak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 1.800.000 kişi demek gerekmiyor aslında. Bunlardan sadece barajı geçen insan sayısı 750bin kişi 750 bin kişi arasından 200 bin kişi giricek 4 yıllıga EA bölümden 400bin kişi giricek bunlardanda 80bin kişi ea bölümüne giricek 230 puan üzerindeki kısım ise 200bine düşüyor 200bin kişi ile yarışıcam ben :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar