Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Getirilsin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-007- said:
sir said:
bu ülke sizin zihniyetinizden sizin milliyetçiliğinizden sizin değerlere-kültürlere küfretmenizden çektiği kadar hiçbişeyden çekmedi. her radikal hareket karşıtlığından beslenir, hani sormuşsun ya "niye kürt milliyetçiliği doğuyo" diye, kürtlerin anasını bellediniz, dillerini yasakladınız, gençlerini işkenceden geçirdiniz diye doğuyo yahu, bunu görmekten aciz misiniz 25 yıldır?

bi de paranın iti olmak ne ya? kürtlerde para mı var da veriyolar ahmet kayayı savunalım diye? siz hangi boyutta yaşıyosunuz? sizinle aynı dilde konuşmayınca, aynı şekilde düşünmeyince soydan soptan giriveriyosunuz, bu mu sizin vatanseverliğiniz?

evet farklı olmaya çalışıyorum çok entelim ben, burda kendimi bi avuç cahil cühela faşiste kanıtlayınca müthiş ego tatmini yaşıyorum offf

cidden bunları okuyunca insanın ırkçı olası geliyor. Hayır madem bu lafları hakediyoruz bari hak yerini bulsun.

Eğer bu ülkede bir dönem bir toplulukta kürtlere karşı bir nefret oluştuysa gelip bize ve ülkemizin yasalarına hakaret etmek yerine bu nefretin sebeplerini araştırırsan kişisel açından daha mantıklı bir hareket yapmış olursun.

Irkçılık belli nedenlerle oluşur tabi,ama onu oluşturan şeye bakılmaksızın lanetlenmelidir.PKK'da ırkçı bir örgüt,ve PKK da 'ama Kürtlere zulüm yapıldı' diyerek savunulamaz.Irkçılığın,terörizmin hiçbir bahanesi olamaz;isterse devlet yapsın,isterse milliyetçi bir örgtü yapsın.
Mesaj tarihi:
Barış kisvesi altında yapılanlara o kadar kolay kanıyorsunuz ki. Nedeni sürü psikolojisinde olmamanızı sen ve senin gibilerin çıkarcı zihniyetinde olmasından kaynaklı.
Sürüye girmeyecek kadar zeki ama çıkarları için değerlerini satabilecek kadar liboş.İlginç bir karaktersin sir.

25 yıldır? Bu ülkede sırf işkenceye kürtler alınmadı.Çerkezinden bulgarına yugoslavından arabına kadar herkes alındı.
Bu ülkede kürtçe ne kadar yasaksa boşnakçada çerkezcede lazcada o kadar yasaktı.
Bu ülkede ne kadar fakir aç işsiz kürt varsa o kadarda başka milletten adam vardı.

Boşnakların çerkezlerin lazların aşiretleri yoktu.Sınırdan kaçak mal geçirip satma şansları olmadığı gibi uyuşturucu karteli oluşturabilme imkanlarıda yoktu.
Bak bakalım kim bellemiş anasını ülkenin? En büyük kartellerin arkasında kürt isimler.En başında kürt aydınları siyasetçileri.
Neden? 25 yıl önce işkenceye alındılar diye.

Efendi.25 yıl önce İstanbul üniversitesindeki İstanbul lisesinde ki odtüde ki itü de ki üniversitelerin muhtelif bölümlerinden çeşit çeşit adam işkenceye alındı.Hangisi uyuşturucu karteli kurdu? Hangisi dağa tırmandı.Hangisi gidip asfalta bomba yerleştirdi?

Neden? Dilleri yasaklanmış.Kürtlerin dili ne kadar yasaksa diğer milletlerinde dili o kadar yasaktı bu ülkede.Doğuda herhangi bir yere gittin mi merak ediyorum da çoğu yerde Türkçe konuşulmuyor.Adam çocuğuna türkçe öğretmiyor.Öğretmek istemiyor.

80lerden önce PKK terörü mü vardı bu denli? Ne büyük kuyruk acısıymış ki bu yıllardır dinledi.10000lerce askerimiz vatandaşımız öldü hala dinmedi.
25 yıl önce başlayan bir olgu mu bu yoksa Kürt milletinin profilinde mi var?

Kürt milleti daha tarihinden toprağından haberdar değil.Toprak iddia ettiği yerlerin tarihini bilmiyor.Sen neyine savunuyorsun.
Osmanlı da yok muydu doğuda ayaklanmalar? o zamanda mı işkencedelerdi o zamanda mı dilleri yasaktı.Doğuda ayaklanma bastırmaktan gün yüzü görmeyen padişahlar oldu.

Bu milletin daha çok anası ağlar daha çok anası bellenir.Merak etme sizin gibiler sayesinde daha çok uyur bu millet.
Siz kürt sorununa karşı cephe alanları faşist olarak yaftalamaya devam edin.
Hoşgörü sizde elitist düşünce sizde farklılık sizde.Sizin o kafanıza ne yazsak ne göstersek boş.Nato mermer nato kafa.

Yıllardır her türlü sınıfa her türlü ideolojiye yapılan işkenceyi bir tek kürtler kaldıramayıp 100binlerce can aldıysa üstüne birde binbir türlü illegal yapılanma kurup anasını ağlattıysalar memleketin varsın olsun kürtler haksız olsun.
Türk milleti tarihte ne zaman haklı çıktı ki?

Yapmasa bile yaptı diyorlar.Nasıl olsa savaşan toplum nasıls olsa barbarlık kanlarında var.
Mesaj tarihi:
-007- said:
PKK'nın hala yaptığı saldırılar hangi rasyonel temelde? Onu da geç Şeyh Sait kişisel olarak rasyonelliğin neresinde bir de bunun cevabını ver. 80'lerden daha geriye git yani.

Terörizm bir nedene dayandırılamaz işte,açıkladım demin onu.
Şeyh Sait'e gelince,o dönem bazı Kürtler kendi devletlerini kurmak istedi,Türk devleti içinde yer almak istemiyorlardı,kendilerince haklı sebepleri vardı,dıştan destek de gördüler.Onlar kaybetti,biz kazandık.
Mesaj tarihi:
karanlık yollardan geçtik
zehir gibi sular içtik
bir yanımızda ölüm
bir yanımızda yar sevdik
bir değil bin bir kere
sırat köprüsünden geçtik
cehennem denen illetin
ta göğsünü deldik geçtik.

bu yolda dönenler oldu
mum gibi sönenler oldu
yar göğsüne baş koymadan
vurulup düşenler oldu.

bir sen kaldın geride
ah akıp gidiyor hayat
yüreğim anlıyor seni
artık susma yorgun demokrat.

şarkılar küsmüş dudağa
ömründe gecikmiş hasat
karışmış çoluk çocuğa
geçim derdinde demokrat
içlenir hatırladıkça
izlerini o günlerin
düşe kalka bata çıka
yaşadığı o depremin.

bu yolda dönenler oldu
mum gibi sönenler oldu
yar göğsüne baş koymadan
vurulup düşenler oldu.

bir sen kaldın geride
ah akıp gidiyor hayat
yüreğim anlıyor seni
artık susma yorgun demokrat.
Mesaj tarihi:
raw power said:
Mohi said:
bLackcha0s said:
birde merak ediyorum. Neden Türkiye nin en pahalı mekanlarının en büyük mafyalarının en büyük uyuşturucu çetelerinin arkasında Kürtler var.
Sevgili arkadaşlar bunlarıda açıklarlarsa sevinirim.Hani harika büyük bir toplum ama Türkiye de üvey evlat muamelesi görüyorlar ya.

açık ve net bir soru işte...
nerde pezoluk, nerde uyuşturucu, nerde 3kaat nerde haksız kazanç hepsinde varlar. ulan sokaktaki gariban simitçi çocuğu bile dayakla sindirip, yerinden edip kendi veletlerini dikiyolar o köşe başına!
amerikadaki zenciler hiç olmassa, sporda sanatta falan bişiler koyuyo ortaya bir faydası oluyor millete. ama bunların hiç bişeye faydası yok, sülük gibiler zaten ülkenin tüm güzel kesimlerine hastalık gibi yayılıyolar bi de üstüne ağlıyolar hatta kurşun sıkıyolar ekmek veren ele...
burdaki ideolojik kaplumbağalar da onlara acıyıp koruyo aklınca löl

Gerçekten bazı şeyleri anlamaktan acizsin.Ya nefret seni körleştirmiş,ya da kapasiten düşük.(bence her ikisi)
Türkiye'de ki bütün kötülükleri Kürtlere bağlıyorsun.Bu konuda ikna olacağa benzemiyorsun.Ben sana başka bir şey söyleyeyim.
Bu ülkede mafyalaşan,pis işlerle uğraşan Kürt milliyetçileri var.Türk milliyetçileri de var.Ülkemizde genelde senin gibi milliyetçiler böyle pis işlerle uğraşır.Birşey yaratamadıkları için,üretemedikleri için,aslında bir hiç oldukları için barbarlaşırlar.Sen de Türk'üyle Kürt'üyle bu iğrenç zincirin bir parçasısın.İdeolojik kaplumbağaymış.Sen sinek bile olamazsın.

la mandabaş alyon, madem bukadar düşmansın tcye çıksana vatandaşlıktan hea yiyomu?? hem askerlikten de yırtarsın, öyle kastırıp gay raporu almana gerek kalmaz. git bağrına basar seni hollanda işte, tüm şartlarına da uyuyosun negüzel...
Mesaj tarihi:
raw power said:
-007- said:
PKK'nın hala yaptığı saldırılar hangi rasyonel temelde? Onu da geç Şeyh Sait kişisel olarak rasyonelliğin neresinde bir de bunun cevabını ver. 80'lerden daha geriye git yani.

Şeyh Sait'e gelince,o dönem bazı Kürtler kendi devletlerini kurmak istedi,Türk devleti içinde yer almak istemiyorlardı,kendilerince haklı sebepleri vardı,dıştan destek de gördüler.Onlar kaybetti,biz kazandık.

Mohi anladım pek parlak biri değilsin de,okumanda mı yok?Ben Türkiye'nin iyiliğini istiyorum,tarafım Türkiye'nin tarafıdır.
Mesaj tarihi:
raw power said:
-007- said:

Tamam.Şimdi ne haklı sebepleri var? Bana lütfen açıklayın benim aklım mantığım almıyor.
bırakın türkü kürdü bu davada 250bine yakın insan öldü.Hangi mantıklı açıklamayla bu ölümler kabul görebilir?
1920lerde aynı cephede savaşan kürtleri niye tarih kitapları yazmıyor diyorsunuz.En başta bölücülüğü siz başlatıyorsunuz.Kurtuluş savaşı toplum olarak yapıldı.Türkü kürdü çerkezi lazı hepsi vardı.

Peki 1920 den sonra ne değişti? 80 lere kadar birşey yokken Türkiye solu sağı dindirmişken bir anda 90larda neden yüzlerce şehit haberi gelmeye başladı?

Hatırlayın 90ları.Otobüsler gidemezdi van a hakkariye mardine diyarbakıra.Yollarda kaç otobüs kurşunlandı.Kaç öğretmen iş adamı tüccar doktor indirilip kurşuna dizildi.
Hangi ideoloji bu vahşeti yapabilecek kadar ahlaksızdır.
Mesaj tarihi:
yanlış yanlış ve yine yanlış. bu ülkede kürtlerin gördüğü baskıyı diğer hiçbir etnik kökene sahip insan görmedi. sadece ekonomik yetersizlik falan değil, kimlik anlamında da, siyasette de her zaman yoksayıldılar, her zaman aşağılandılar.

1923'ten önce devletin resmi yazışmalarına bak, orada "kürdistan"ı da görürsün, kürtleri de görürsün, kürt dilini de görürsün. kürt olmak bu topraklarda bir "hakikat" idi. ama sonradan bu hakikat yok sayıldı, türklüğün içinde eritilmeye çalışıldı. diğer halklarda bu süreç başarıldı, zaten bir direnç de gösterilmedi. ama kürtlerde bu yaşanmadı, 60-70li yıllarda kürt kimliği iyice oturdu ve asimile olmayı reddetti. baskı ve yasaklar sürdükçe bu hareket de radikalleşti.

kürt meselesi 25 yıl önce doruk noktasına ulaştı, ama elbette ondan öncesi de var. lozanda veya kurtuluş savaşı sırasında vaadedilen ama hiçbir zaman verilmeyen haklar var örneğin.

12 eylülde bir panel olmuştu bilgi üniverstesinde ve her kesimden insan, ülkücüsü, dincisi, solcusu, sağcısı ve kürdü gelip o dönemde hapishanelerde yaşadıklarını anlatmışlardı. inanır mısın, diyarbakır cezaevinde yaşananlar anlatılırken, beni geçtim, diğer mağdurlar bile utandılar, mahçup oldular, "bizimkiler hafif kalmış" bile dediler.

lazlar çerkesler örneği de şahanedir bu konularda, onları tutan mı var? onların da bir kimlik problemi varsa buyursunlar siyasetini yapsınlar, haklarını arasınlar. sizin düşünceye göre vatandaş "uslu" durmalı, devletine itaat etmeli. mis gibi valla.

bana hala masal anlatıyosun, kürtler şöyledir kürtler böyledir tarih-kültür bilmez diye genelleme yapan sen, bizi farklı görünmeye çalışmakla, ya da para almakla, ya da değerlerimizi falan satmakla (ne alakaysa) suçlayan yine sen. maşallah herkes hakkında çok net ve değişmez kararlara sahipsin, siyaset literatüründe sizin gibilere faşist deniyo, üzgünüm.
Mesaj tarihi:
Dikkat edersen 'kendilerince' haklı sebepleri var dedim.Ben Kürt değilim,Kürt milliyetçiliğini de savunmuyorum.
80'lerden sonra gelen o cenazeler 80'lerde yapılanların bir ürünüdür.Faşizm faşizmi doğurdu.Bunu savunduğum için yazmıyorum,gerçekleşen bu.Demin de söylediğim gibi,faşizme,terörizme hiçbir bahane gösterilemez.
edit:Mesaj Blackchaos'a.
Mesaj tarihi:
raw power said:
raw power said:
-007- said:

Mohi anladım pek parlak biri değilsin de,okumanda mı yok?Ben Türkiye'nin iyiliğini istiyorum,tarafım Türkiye'nin tarafıdır.

eksik olsun senden gelecek iyilik, sen daha kendinin ne olduğunu bilmekten acizsin. türküm demekten korkuyosun, madem bukadar itici geliyo sana türklük ve tc... yürü git diyorum işte, senin gibileri bağrına basıyo adamlar. daha ne sürünüyosun bu kıytırık ülkede dimi ya?
ps: beni yargılamak sana kalmamış, adam gibi yorumlara cevap yazacaksan yaz. ya da bsg
Mesaj tarihi:
Mohi said:
raw power said:
raw power said:
-007- said:

eksik olsun senden gelecek iyilik, sen daha kendinin ne olduğunu bilmekten acizsin. türküm demekten korkuyosun, madem bukadar itici geliyo sana türklük ve tc... yürü git diyorum işte, senin gibileri bağrına basıyo adamlar. daha ne sürünüyosun bu kıytırık ülkede dimi ya?
ps: beni yargılamak sana kalmamış, adam gibi yorumlara cevap yazacaksan yaz. ya da bsg

Sen git lan adama bak.Ben Türk'üm ne utanacağım Türk olmaktan, insanlar hakkında kıçından uydurduğun aptal aptal şeylere saygı mı göstereceğim?Tüm sülalem bu topraklarda doğdu büyüdü,ne olduğumu iyi biliyorum.Asıl sen defol git bu ülkeden,bu güzel ülkeyi kirletiyor senin gibi büyükbaşlar.
Mesaj tarihi:
Diyarbakır da ölen sayısı 30-35 ti.81 den beri Türkiye nin şehit sayısı 45bine yakın bir rakam.

Millet olarak Kürt milleti ne yazık ki var olma kaygısı için hiçbirşe yapmayan bir millet. En açık tabiriyle maşa bir millet.
Diyarbakır cezaevinde sadece kürtler yoktu.Türkler de vardı.Ama dağa çıkan kürtlerdi.O dönem için kabul görülebilecek bu hareket sonrasında neden bu kadar dalga dalga büyüdü? PKK nasıl oldu da Kürtler arasında bir kurtuluş imgesi haline büründü.

Nedeni en kolay yol olan silahlı mücadeleydi.Millet anlaşmak yerine savaşmayı savaşmaktan öte terörizmi uygulamaya başladı.
90 larda öğretmenler doktorlar öldü.Kim tarafından PKK lı kürtler tarafından. Sayısız öğretmen doktor tüccar hiç uğruna öldü.Bunlar mıydı işkence yapanlar?

Türkiye de hiçbir farklı etnik grubun hiçbir zaman mecliste olmasına sıcak bakılmadı. Ne boşnaklar asimile oldu ne de çerkezler.Hepsinin vatanı var çünkü.
Bugun ufacık Abhazya bile özerliği içine sindiremeyip topyekün savaş halinde.Terör yapmıyorlar.Savaşıyorlar.Sanırım halklar arasında ki farkı burda irdeleyebilirsin.
Bugun kürtler onlara sunulanlar için geldikleri nokta için kendilerini şanslı görmeliler.
Bu ülke kürtlere 80lerden sonra çok şans tanıdı.Tek isteği propaganda yapılmaması.
Ama her mitingte bayrak yakılıyor her söyleyişte teröristbaşına mesaj gidiyor her şiirde terörün cümleleri geçiyor.

30kişinin vebalimidir bu?

Kürt milletinin yaşadıklarının sonucu PKK oluşumunun bu denli kabul görmesimidir? 250bin insanın ölümünün sebebi bumudur.

Faşizm faşizmi doğrur haklısın.Hani bir laf vardır sokakta "o başlattı" aynen öyle.
Siyasette sokak kavgasıdır.Kolay kolay dinmez.
Türkiye ile kürt halkının kavgası abi kardeş kavgasına benzer.Küçük kardeş her haltı yer dayak yiyince ağlar zırlar abi şart koşar birşey yapma dövmeyeyim yine.Ama kardeş fırsat buldukça sinsice yapacağını yapar.

Kürt milleti asla sindiremeyecek Türk bayrağı altında yaşamayı yüzyıllar boyu devam edecek bu.Devlet devlet olsa millet gibi düşünse çok rahat bitirir bunu.Ama devlette devlet değil ki.
İnşallah birgün doğuda göt korkusuyla askerlik yapın.O zaman faşist diye yaftaladığınız adamları daha iyi anlarsınız.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Biraz uzadığı için ona cevap vermedim ama ben zaten orda argümanlarımı Türkiye üzerinden yürütmeye çalıştım. Din de farklı ülkelerde farklı şekilde çarpıtılıp feci sonuçlara yol açtı dünya tarihi boyunca. Türkiye için de milliyetçiliğin çarpıtılması ile beraber ortaya çıkan şey bir çeşit terör oldu. Zaten fark ettiyseniz ilk çıkış cümlem, Türkiye ülke dışından gazlanmış milliyetçilik idi, ki bu tam da çarpıtılmış milliyetçilik oluyor zaten.

Bunda katılmadığım bi nokta yok. Ayrıldığımız nokta bunun sebebinin miliiyetçilikle alakalı olup olmaması. Bence değil. Demokrasi gibi milliyetçilik de suistimal edilmiştir ve bunda milliyetçiliğin bir suçu yok.
Mesaj tarihi:
ahaha herife bak ya türk oldu birden, türküm türküm diye böğürüyo hemde yedi ceddiymiş. duymasın lan yandaşların bu söylemlerini, türkiyeliyim demedin diye sonra istemesinler özeleştirini >:D<
Mesaj tarihi:
raw power said:
Irkçılığın,terörizmin hiçbir bahanesi olamaz;isterse devlet yapsın,isterse milliyetçi bir örgtü yapsın.

Hala milliyetçi örgüt demişsin. Eğer "örgüt" se zaten kaymıştır uçlara, milliyetçilikten çıkmıştır yani.

raw power said:

Problem de bu zaten, bunun nedenlerini konuşalım çünkü problemin kaynağı burda. Neymiş o "kendilerince haklı sebepleri" anlat da biz de öğrenelim.
Mesaj tarihi:
Mohi said:
ahaha herife bak ya türk oldu birden, türküm türküm diye böğürüyo hemde yedi ceddiymiş. duymasın lan yandaşların bu söylemlerini, türkiyeliyim demedin diye sonra istemesinler özeleştirini >:D<

Kafan basmadığı için tane tane anlatıyorum.
Birincisi ben PKK'lı değilim.Teröre,faşizme karşıyım.Mesajlarıma bakarsan PKK'lıların yaptığını devletin yaptıklarından farklı tutmadığımı görürsün.Terörün bahanesi olmaz dedim bin kere.Hiçbir milliyetçi örgüte yandaş değilim.Ben demokrasiye ve hümanizme tarafım.Mesele etnik köken değil,dünyaya bakış.Tabi denyo olduğun için bunu ayıramıyorsun.
İkincisi Türkiyeli ile Türk olmak çelişen kavramlar değildir.Atatürk'te kullanmıştır 'Türkiyeli' lafını.Türkiyeli demek TC vatandaşı demektir,Türk olmak belli bir etnik kökene sahip olmak demektir.
Mesaj tarihi:
-007- said:
raw power said:
Irkçılığın,terörizmin hiçbir bahanesi olamaz;isterse devlet yapsın,isterse milliyetçi bir örgtü yapsın.

Hala milliyetçi örgüt demişsin. Eğer "örgüt" se zaten kaymıştır uçlara, milliyetçilikten çıkmıştır yani.

raw power said:

Problem de bu zaten, bunun nedenlerini konuşalım çünkü problemin kaynağı burda. Neymiş o "kendilerince haklı sebepleri" anlat da biz de öğrenelim.

Bunlar Kürt milliyetçileri değil mi?Durum çok basit.Demin de söylediğim gibi,o dönem ülke yeni kurulmuştu ve onlar Türk devleti içinde yer almak istemediler,kendi devletlerini kurmak istediler.İsyan çıkardılar,kaybettiler.
Örgüt olunca milliyetçilikten çıkılmıyor.70'lerdeki ülkücü komandolar terör yapınca milliyetçilikten çıkmadılar,ya da PKK'lılar terör yapınca milliyetçilikten çıkmadılar.Ardeth'te bu durumu açıkladı önceki mesajlarından birinde.Tabi onların milliyetçi olması herhalde her milliyetçiyi terörist yapmıyor.
Mesaj tarihi:
İşte kürt milliyetçiliği yapmalarındaki "kendilerince haklı sebepleri" sordum ben de. Neden yer almak istemeyip Araplar gibi sattılar? Bunun cevabını ver. Neden kanıp sömürüldüler şeriatçılar tarafından?

PKK milliyetçi bir örgüt değil. Daha uç. Gerçi bir ideolojisi de yok.

Demek istediğim, eğer bir "örgüt" varsa bu milliyetçilikten daha uç bir akım sonucu olur genelde.

sir said:
1923'ten önce devletin resmi yazışmalarına bak, orada "kürdistan"ı da görürsün, kürtleri de görürsün, kürt dilini de görürsün. kürt olmak bu topraklarda bir "hakikat" idi. ama sonradan bu hakikat yok sayıldı, türklüğün içinde eritilmeye çalışıldı. diğer halklarda bu süreç başarıldı, zaten bir direnç de gösterilmedi. ama kürtlerde bu yaşanmadı,

O yazışmalardaki yer olan Kürdistan küçük bir yönetimsel bölgeydi, il gibiydi yani. Ülke falan değildi. Kürt dilinin de ne kadar dil olduğu tartışılır.

Biri bana bold kısmın sebebini açıklasın.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
İnşallah birgün doğuda göt korkusuyla askerlik yapın.O zaman faşist diye yaftaladığınız adamları daha iyi anlarsınız.

abi adam kapı gibi gay raporum var diyo, ne korkacak askerlikten, doğudan falan.
o en insani ve en hümanizma kokan görevini yapıyo burda kürdoların haklarını koruyarak. umrundamı ki, dağda 20 yaşında ana kuzusu mehmetçikler şehit-gazi olmuş, bunun gibiler şehirde rahat ötsün millete cevap yetiştirsin diye. boşversene ya
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Millet olarak Kürt milleti ne yazık ki var olma kaygısı için hiçbirşe yapmayan bir millet. En açık tabiriyle maşa bir millet.

ek: kürtler bugün bir millet değil, halk.

başka bir başlıkta açıkça izah edilmişti sebebi.
Mesaj tarihi:
Mohi said:
bLackcha0s said:

abi adam kapı gibi gay raporum var diyo, ne korkacak askerlikten, doğudan falan.
o en insani ve en hümanizma kokan görevini yapıyo burda kürdoların haklarını koruyarak. umrundamı ki, dağda 20 yaşında ana kuzusu mehmetçikler şehit-gazi olmuş, bunun gibiler şehirde rahat ötsün millete cevap yetiştirsin diye. boşversene ya

Beni niye gay olarak tasavvur ediyorsun bilmiyorum,bilmek de istemiyorum.Fantezilerini kendine sakla.Şunu da söyleyeyim,bence Hollanda'ya gitmesi gereken sensin.Oradaki ırkçı isimlerin ciddi bir kısmı gaydir(Pim Fortuyn mesela).Bu tür fantezilerin varsa git oraya,hem ırkçı ırkçının halinden anlar.
  • Yeni Oluştur...