Longshanks Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 resto druidin mana pool çok olmuyo zaten önemli olan spiriti yüksek tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eger 20-21k dan fazla manan warsa ya lol 128+84 int trinketlerini kullanıyosundur yada yanlıs spectesindir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gunun bitmesine 2 saat var sizce gunluk bu performance nasil:D Ilk tamamladigim pvp setide bu olucak simdi neler yapmaliyim, pratik haric:) http://www.wowhead.com/?compare=41965;41946;41971;41953;41959 Simdiki hedefim bu set olucak rating istemiyor sanirim.http://www.wowhead.com/?itemset=-226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu arada bayagi zenginmis char :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ui çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Pesimistyler said: bu arada bayagi zenginmis char :PParalar druidde bunun parasi bitince harclik yolluyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende arena takımını cok tuttum sevişgenler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Torondor said: ui çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 relentness set rating istiyordu sanırım istemese bile arena puanı. bi de emblem of frostla da alabiliyorsun. ha dersen emblem of frost farmlıycam Relentness set icin, onu farmlayana kadar cok süper bi pve set dizersin. (icc25/10 etc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 peki bu gerizekalılar serverları zamanında hazır etmeyi ne zaman öğrenecek acaba 11:00 server time hala gelmedi onlara anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Belediyenin çay bahçesi olur onun gibi işletiyorlar yeminle koca firmayı. Bak iyice sinirlendim. 40 dk rötar nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Saatler 1 saat ileri alinmisti ondan olabilirmi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Rogue ile level 45 e kadar quest yapmadan warsong ve arathi de savas yaparak level atladim. Warsgon da 2 savas kazansam xp bar full oluyordu 3. savasta level atliyordum ama simdi acayip az xp geliyor warsong dan acaba bi festival filanmi vardi xp acayip az geliyor suan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 leveli arttıkca sonrakı level için gereken exp artar ayrıca kestiklerin daha az levelda ıse daha az exp alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Yok canim:), call to arms gunlerinde deli gibi xp geliyormus:) http://www.wow-europe.com/en/info/basics/events/calendar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 haftasonu pvp yapmak lazım yani :) hoş , tankadin buildle hiçbi işe yaramıyorum henüz ama olsun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Onu bunu bilmem 2 savas kazan 3. girdiginde kaybetsende level atliyorsun :) warsong ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Süper bir soruyla daha karsinizdayim:), Ilk baslasigimiz 16 lik cantayi degistirme sansimiz yokmu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ata yadigârı o değiştirilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Rogue icin bir site tavsiye edebilirmisiniz. Gear, rotation, talent iceren cok var ama hepsi eski ve pekte iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi 2 konu aşağıda Rogue DPS diye konu var bi ton sayfa konuşulmuş specleri mpecleri oraya baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Oraya bakmam benim kendi konum var :P bakiyim hemen kizma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 maxdps.com var bi de, rotasyon ile alakalı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 maxdps e baktimda level 71 icin agir orasi :) yada benim öküzlüğüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 LvL71de ne max dpsi ya kasma hiç kafana gore takıl gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar